Doua nume
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mamifriend
Scris: Monday, November 12, 2018 2:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/9/2018
Buna mamici, o intrebare: cate ati pus doua nume copilului? Eu deja am doua nume de familie (nu l-am schimbat pe al meu dar l-am preluat si pe cel al sotului) Daca pun doua nume copilului (ca sa impac si capra si varza, capra fiind familiile noastre, iar varza noi!!!) + doua prenume, saracul copil...va suna aiurea rau sa aibe 4 nume!
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 2:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Eu ii pusesem doar un nume. Mi se pare inutil sa ai 2, avand in vedere ca unul din ele cel mai probabil nu-l vei folosi. Plus ca, daca acest aspect conteaza pt voi, preotii spun ca dpv crestin, copilul trebuie sa aibe un singur prenume.
Mamifriend
Scris: Monday, November 12, 2018 2:59 PM
Nivel

Problema mare este familia. Sotul meu este grec iar la ei traditia este sfanta, copii preiau numele socrilor. Eu urasc acest lucru cu desavarsire!! Dar nici nu-mi pot urca toate neamurile in cap, mai ales ca sunt straina.
Credeti-ma, problema este serioasa cu numele, daca nu pui numele socrului o iau ca si ofensa.
De aceea vreau sa aibe si un nume...normal, ales de noi :))) Ulterior, cand vor creste (avem doi gemeni) sa isi aleaga singuri ce nume vor sa pastreze.
Nici nu stiu ce sa fac.
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 3:09 PM
Nivel

scratch
Atunci daca numele socrului este nu tocmai dragut, mai bine puneti cate 2 nume. Un nume aiurea poate avea efecte negative asupra copilului(emotional vb).
Si eu am 2 nume, Alexandra(ales de parinti) si Petruta(numele nasei, asa fiind obiceiul pe atunci). Daca m-ar fi chemat doar Petruta nu mi-ar fi placut deloc, nu imi place numele asta, nu il folosesc si el evit de cate ori pot. Nu-mi imaginez cum ar fi fost sa ma stige lumea asanervi
Mamifriend
Scris: Monday, November 12, 2018 4:34 PM
Nivel

Asta intententionez sa fac. Doar ca ma gandesc ca bietii copii vor avea 4 nume :))
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 5:36 PM
Nivel

Da, dar macar o sa le placa unul din 4ras
Mamifriend
Scris: Monday, November 12, 2018 6:36 PM
Nivel

Hahahahahahahha :)))) Corect, uite ca la asta nu m-am gandit :) In plus, din cate stiu, la 18 ani au voie sa isi schimbe numele.
Max23B0
Scris: Saturday, March 28, 2020 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/28/2020
ce sunt multe nume pentru un copil) nu pare ciudat? nu-?i face griji! sa fie Ioncomputerlove
oanasava87
Scris: Monday, March 29, 2021 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2021
eu cred ca un nume este suficiet. toata viata vei fi strigat pe un singur nume, ce ziceti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.