DOSTINEX PROLACTINA MARITA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
blackrose
Scris: Sunday, February 15, 2015 6:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/15/2015
Buna seara fetelor. Sunt noua pe acest site, m-am mai inscris pe altul acum ceva timp de cand sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica, am 23 ani si din octombrie 2014 incerc sa raman insarcinata. Nu am reusit pana acum, mi-am facut toate analizele dpdv ginecologic si endocrinologic si mi-a iesit prolactina marita de 3 ori valoarea maxima,iau Dostinex de o luna si as dori sa cunosc si alte persoane care au aceeasi problema cu a mea. Am facut RMN si nu mi-a iesit nimic.Sunt printre voi mamici care au avut prolactina marita si au ramas insarcinate dupa tratament? Si daca da, dupa cat timp? Offfffffff, timpul asta ma omoara, ma consum foarte mult ca nu reusesc si nu am parte de un bebe. Multumesc fetelor !
AuraB
Scris: Sunday, February 15, 2015 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2015
Buna. Cam in aceiasi situatie ma aflu si eu. Progesteron scazut...cm neregulat cu tratament cu tot... imi doresc foarte mult un bebe dar nimic :( am ajuns sa fiu tot mai stresata si dispusa sa incerc orice :(
blackrose
Scris: Sunday, February 15, 2015 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2015
Of, la tine cum s-a manifestat aceasta prolactina marita? Eu am si ciclu regulat, fara scurgere la sani, progesteron bun la analize...Si eu sunt dispusa sa iau orice tratament. Ce medicamente iei?
ana-ana
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
blackrose wrote:
Buna seara fetelor. Sunt noua pe acest site, m-am mai inscris pe altul acum ceva timp de cand sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica, am 23 ani si din octombrie 2014 incerc sa raman insarcinata. Nu am reusit pana acum, mi-am facut toate analizele dpdv ginecologic si endocrinologic si mi-a iesit prolactina marita de 3 ori valoarea maxima,iau Dostinex de o luna si as dori sa cunosc si alte persoane care au aceeasi problema cu a mea. Am facut RMN si nu mi-a iesit nimic.Sunt printre voi mamici care au avut prolactina marita si au ramas insarcinate dupa tratament? Si daca da, dupa cat timp? Offfffffff, timpul asta ma omoara, ma consum foarte mult ca nu reusesc si nu am parte de un bebe. Multumesc fetelor !

Eu personal am avut-o 1700, la fel valoarea tripla fata de valorile maxime admisibile, am luat 2 sapt bromocriptin , la testul repetat - 210, succese, nu iti face griji, va scadea, ovulatie ai?
madalina88
Scris: Wednesday, April 1, 2015 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna fetelor, anisoara te-am cunoscut drept o fire puternica, nici sa nu indraznesti sa te gindesti la rau...tu numaidecit vei deveni mamica, de altfel ca si celelate...fiecare la rindul sau. Stiu cit de greu este sa vezi apropiati care au copii si sa "inghiti" replicile lor, stiu ce inseamna sa plingi in perna seri la rind...sa nu poti vorbi deschis cu cineva "strain" de aceasta durere...dar am cunoscut multe povesti asemanatoare si acum ele imi sunt cumetre Buddy1,ai putina rabdare, nu mai este mult pina in iunie, ocupa-te de sanatatea ta in acest timp, bucura-te de sarbatori...ca acus vine barza cea zapacita si nu vei mai avea timp pentru tine. Sa intri in protocol impacata, linistita, eu cred ca tu ai sanse foarte bune, iar eu in iulie am sa beau ceaiul dupa tine...sa se iaCheek Kiss
corina_elena50
Scris: Tuesday, May 26, 2015 7:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
blackrose wrote:
Of, la tine cum s-a manifestat aceasta prolactina marita? Eu am si ciclu regulat, fara scurgere la sani, progesteron bun la analize...Si eu sunt dispusa sa iau orice tratament. Ce medicamente iei?

teste de ovulatie ai facut?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.