Chestionar intrebare: Ati dormit/dormiti cu bebelusul in aceeasi camera?
Alegere Voturi Statistici
da 36 83%
nu 6 13%
ocazional 1 2%

Dormim cu bebelusul in camera?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Saturday, November 21, 2009 12:16 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Riki a dormit cu noi in camera pana la 1 anisor...in patutul lui bineteles...Flavio va domri de asemenea cat timp il voi alapta,,
Rik tin minte ca sa acomodat tare repede,nu mi-a plans deloc,,sper sa fie asa si cu Flavio dar deocamdata e bine sub supravegherea mea.angel
Maria & Mario
Scris: Saturday, November 21, 2009 11:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Anca , aici nu iti recomanda sa alaptezi culcat ! Eu nu stiu daca la amandoi copii am alaptat de doua ori in pat , intinsa ! Ei spun ca mama , obosita , poate sufoca cu sanul - copilul. O clipa de neatentie si e deajuns. Plus ca deasemenea copilul tinut in brate , la 40 grade , il simti si il ridici si il regurgitezi. pe cand in pat : ii dai sanul si care adoarme, care face un obicei din dormitul cu sanul in gura , riscul de sufocare cu sanul peste caile aeriene, riscul de sufocare cu laptele regurgitat.
Plus ca pozitia corecta de alaptat ei spun ca e la verticala !

Eu fiind la primul copil si sub regulile si sfaturile lor, am ascultat intocmai. Am facut ce face toata lumea aici ! Daca eram acasa poate faceam si eu altfel. Insa..... noua ne-a fost foarte bine cu toate regulile astea si ca dovada .... am copii linistiti, care dorm singuri noaptea , independenti --- as putea spune ! fiecare in patutul lui, fara foit noaptea , fiecare cu dormitorul lui ... etc.

Insa.... ma repet , fiecare face cum crede el de cuviinta ! thumright
mommy
Scris: Monday, November 23, 2009 12:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Eu trebuie sa recunosc ca mi-am rasfatat copiii. Cu Mihaita am dormit in pat pana la 3 ani (cu o pauza de vreo 2-3 luni cat a dormit in tarcul mare... pana a invatat sa sara parleazul). Am incercat de multe ori sa il fac sa doarma singur, dar nu am avut succes decat pe termen scurt. Pe amandoi i-am alaptat culcat - asa m-am invatat de la Mihaita, cand dupa nastere m-au chinuit niste dureri teribile de spate.
De inecat cu lapte nu stiu ce sa zic, stand ridicat pe bratul mamei e mai putin probabil decat culcat in patut. Cred totusi ca au reflexul de a regurgita pe o parte, indiferent de pozitie. Preventiv, eu ii culcam in patut pe o parte, cu pernuta la spate. Am remarcat totusi ca nu se ineaca si nu regurgiteaza in pozitia de alaptat culcat mai mult decat in brate.
Sa il sufoci cu sanul pe copil cred ca e posibil, am auzit de un caz, dar sanul respectiv era imens, adica urias de-a dreptul.
Cred ca este adevarat ca daca dormi cu copiii in pat, acestia sunt mai alintati. Si Mihaita si Andrada se trezeau de multe ori doar ca sa verifice daca sunt langa ei si sa mai suga un pic de alint. Dar e ceva temporar. Eu m-am impacat cu gandul ca am dormit cu ei, asta e, pana la urma e un lucru foarte frumos si duios. Mie deja mi-e dor de somnul cu Mihaita si stiu ca imi va fi dor si de somnul cu Andrada. Dar Mihaita a uitat deja ca a dormit cu mine 3 ani in pat! Iar anii astia au zburat, au trecut asa de repede...
t-mihaela
Scris: Monday, November 23, 2009 1:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu pe parcurs mi-am mai schimbat atitudinea fata de " dormitul cu copilul".Ai mei au dormit singuri atat cat au vrut, i-am incurajat , uneori fortat sa doarma singuri.Acum nu mai sunt sigura de multe din regulile mele de odinioara ...de exemplu plansul isteric la culcare ca " vreau cu mami" ,oare se merita lacrimile alea?Ii vad cum cresc si mi se face dor de ei , nu stiu cat vor mai vrea sa doarma langa mine sau cat ma mai vor dori prin preajma asa ca profit la maxim de prezent.Dormim toti impreuna ,unii numesc asta " family bed " si majoritatea sunt impotriva.Un lucru am observat , nici o regula nu e batuta in cuie , fiecare familie si casa se da dupa reguli si-si face reguli proprii care li se potrivesc.Daca cineva ma streseaza prea mult ca sa nu mai dormim cu copiii il trimit la plimbare de urgentasic nu mai aplec urechea la nimic,noi suntem fericiti asa cum suntem ,calare gramada unul peste altul grup
Laura
Scris: Monday, November 23, 2009 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Da, dormim impreuna, in acelasi pat, de cand l-am nascut. Alex e sufletelul meu, de ce l-as alunga in alt pat, in alta camera? Atat am mic in casa si acusica nu va mai fi mic. Profit cat pot sa-l alint, sa-l strang la piept, sa-l iubaresc noaptea cand se trezeste pentru pipi. Si la al doilea as proceda la fel...si la al treilea... De aceea am facut copil: sa se simta iubit, sa ma iubeasca, sa-l simt, nu sa-l izolez. Nu pot concepe altceva...nici eu, nici tati. angel
Fluturas
Scris: Monday, November 23, 2009 11:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
t-mihaela wrote:
Eu pe parcurs mi-am mai schimbat atitudinea fata de " dormitul cu copilul".Ai mei au dormit singuri atat cat au vrut, i-am incurajat , uneori fortat sa doarma singuri.Acum nu mai sunt sigura de multe din regulile mele de odinioara ...de exemplu plansul isteric la culcare ca " vreau cu mami" ,oare se merita lacrimile alea?Ii vad cum cresc si mi se face dor de ei , nu stiu cat vor mai vrea sa doarma langa mine sau cat ma mai vor dori prin preajma asa ca profit la maxim de prezent.Dormim toti impreuna ,unii numesc asta " family bed " si majoritatea sunt impotriva.Un lucru am observat , nici o regula nu e batuta in cuie , fiecare familie si casa se da dupa reguli si-si face reguli proprii care li se potrivesc.Daca cineva ma streseaza prea mult ca sa nu mai dormim cu copiii il trimit la plimbare de urgentasic nu mai aplec urechea la nimic,noi suntem fericiti asa cum suntem ,calare gramada unul peste altul grup

thumleft thumleft thumleft imi place,asa am facut si noi inainte sa ne mutam aici.cum a inceput sa se raceasca ne-am "mutat" toti 5 intr-o camera.un pat langa patul nostru unde dormeau copii iar lukas in patutul lui tot langa al nostru.culmea ca noaptea ne trezeam cu copii intre noi,nicicum nu asa cum am adormit.nu ne-a deranjat niciodata,chiar ne placea sa ii stim langa noi.acum dorm in camera lor,doar lukas are patutul langa patul nostru
cand vor avea 15-20 de ani imi va fi dor de aceste momente dar sunt convinsa ca atunci nu vor mai dori sa doarma cu noi
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 24, 2009 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fetelor eu ma bucur ca puteti dormi cu ei in pat! eu nu pot dormi ca lumea pentru ca mereu stau cu grija, chiar si cu Andrei, sa nu il lovesc, sa nu ma intorc peste el...si mie mi-e drag de ei si i-as tine numai in brate dar nu cred ca m-as putea odihni bine, in special cu un bebel mic!
TatyKS
Scris: Tuesday, November 24, 2009 6:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si noi dormim noaptea cu printi in pat si e tare ciudat cand nu e langa noi, ca sa ne mai de-a cate un picior in capras , in burta, sa ne scoale ca vrea apa , ca face pipi. Cand vine mama la noi doarme cu ea in camera ei, ca sa-i spuna muuuulte povesti, in rest nu am putut-o convinge sa doarma noaptea singura in cameara ei, chiar daca din patutul ei ne vede pe amandoi in pat.pupici computerlove Fata lu” mami!!
Cum ziceai si tu Miha, profitam si noi acum cat ne vor in permanenta langa ei , ca or fi destule zilele cand v-or inchide usile de la camerele lor.majoreta .

Am uitat sa spun ca doarme cu noi in pat de la 2 anisori ,pana atunci a dormit in tarcul ei langa patul nostru
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 24, 2009 7:15 PM
Nivel

deci.... sa inteleg ca voi dormiti cu bebelushii/copiii in camera sau chiar in pat! si...sotii vostri dorm si ei in acelasi pat/camera?ras
TeosOf
Scris: Tuesday, November 24, 2009 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Andi&Mariuca wrote:
deci.... sa inteleg ca voi dormiti cu bebelushii/copiii in camera sau chiar in pat! si...sotii vostri dorm si ei in acelasi pat/camera?ras

Esti tare cu intrebarea astahohot hohot Ei de ce n-ar dormi in acelasi pat? Doar stii si tu ca adora sa fie inghesuiti (de noi).
Mela
Scris: Tuesday, November 24, 2009 8:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
tati nostru doarme in alta camera.
vai,la cat de tare sforaie cand e obosit,cred ca n-am dormi toata noaptea ras
Laura
Scris: Tuesday, November 24, 2009 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
sami wrote:

La fel si la noi. thumright Insa am grija sa nu-l neglijez, caci dupa ce adoarme Alex, sunt prezenta la el in camera (tati) si plec atunci cand mi-e somn. angel
Fluturas
Scris: Tuesday, November 24, 2009 9:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Andi&Mariuca wrote:

al nostru doarme cu noi.chiar si lui ii place sa doarma cu copii,dar cand chiar nu mai poate sau vara,cand e cald,mai iasa afara,dar oricum...de adormit,cu noi adoarme,de trezit...unde poatesic
t-mihaela
Scris: Tuesday, November 24, 2009 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
sami wrote:
vai,la cat de tare sforaie cand e obosit,cred ca n-am dormi toata noaptea ras

hohot si noi la fel.Plus ca noi noaptea nu facem altceva decat dormim sic Pentru "clipe de neuitat "avem alte locuri prin casa si alte ore ras
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, November 25, 2009 9:32 AM
Nivel

TeosOf wrote:

Esti tare cu intrebarea astahohot hohot Ei de ce n-ar dormi in acelasi pat? Doar stii si tu ca adora sa fie inghesuiti (de noi).

eh...intrebam si eu...ma gandeam ca numai al nostru e cu motz si nu doarme cu noi! cica e obosit a doua zi!closedtopic acum cred ca intelegeti de ce intreb de asa intimitetzuri din dormitoarele voastre!sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.