Profil: dorina
Despre
Utilizator: dorina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, June 20, 2012
Ultima vizita: Friday, May 17, 2013 12:02 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Baietel sau Fetita? - Tabelul Chinezesc al Nasterilor
Postat: Friday, May 17, 2013 11:15 AM
Nu vreau sa fie corect si de data asta, prima data era baiat si am nascut baiatboy , acum tot baiat iese dar eu vreau fatamami de fetita , dupa ce o sa fac ecografie o sa stiu daca e corect!
Subiect: Care este cel mai potrivit moment pentru cumparaturi pentru bebe?
Postat: Friday, May 17, 2013 11:07 AM
primul meu bebe(Ovidiu) are acum 10 luni si eu deja st insarcinata in 14 sapt cu al doilea sper sa fie fetitamajoreta si inca de cand aflasem ca st insarcinata cu prima sarcina am inceput a cumpara lukruri minuscule, ciorapei sortulete body unisex pana in momentul in care am aflat ca va fi baietel si slava Domnului am nascut bine un copil sanatos, acum nu m-am apucat inca de cumparaturi pt ca am inca ff multe lukrusoare noi ramase de la Ovidiu, de fapt nu cred in superstitii cum ar fi sa nu cumperi nimik pana nu s-a nascut copilul, nici sa nu-ti tai parul ca tai zilele copilului si o sa pierzi sarcina eu mi-am taiat parul cat am fost insarcinata si totul a mers bine, daca copilul are zile atunci nici o superstitie nu tine.Cand eram insarc cu Ovidiu am vazut un baiat roscat si ff m-am mirat de el, eram cu o cumatra si ea mi-a zis ca nu e bine sa te miri de oamenii stranii ca poate sa fie si copilul tau asa, iar cind am nascut Ovidiu era si el putin roscat, dar acel par a cazut si acum are parul blond. Nastere usoara tuturor gravidutelor!!!