Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| As dori sa botez un copilas,fetita sau baietel, care sa provina dintr-o familie necajita (si serioasa) din Bacau. Sau poate fi si o mama singura. Asa ca va rog daca stiti pe cineva care trebuie sa nasca si nu are cine sa-i boteze, sa ma anuntati. Multumesc mult de tot si sa va traiasca ingerasii, atat cei din burtica cat si din afara burticii. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| ninetem wrote:As dori sa botez un copilas,fetita sau baietel, care sa provina dintr-o familie necajita (si serioasa) din Bacau. Sau poate fi si o mama singura. Asa ca va rog daca stiti pe cineva care trebuie sa nasca si nu are cine sa-i boteze, sa ma anuntati. Multumesc mult de tot si sa va traiasca ingerasii, atat cei din burtica cat si din afara burticii.
Foarte frumos gestul tau Ninetam |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Foarte frumos, Nimetem! Sa-ti ajute Dumnezeu adynanemona attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Frumos gest, intr-adevar... dar iti dau un sfat din inima: ai grija ce-ti doresti! Vorbesc din proprie experienta... am botezat si eu un copil dintr-o familie necajita si mi-a iesit pe ochi (din cauza parintilor). Nu uita ca poti ajuta si fara sa botezi... nu-ti stiu motivele dar cantareste de 10 ori inainte pentru ca dupa aceea nu mai poti da inapoi. |
|
| Multumesc pentru sfat Kali! Ideea e ca simt nevoia sa botez, fara alt motiv. Initial, si inca nu am renuntat la gand, am vrut sa botez un copil parasit in spital. Dar inca nu am reusit sa iau legatura cu cineva din spital care sa ma ajute. Inainte de a naste cand mai lucram aflasem ca este o asociatie care se ocupa de copii parasiti dar am ratacit nr de telefon. M-am gandit ca un copil necajit se va bucura mai mult de ajutorul meu mai ales ca nici eu nu am o situatie materiala deosebita. Dar cred ca ai si tu dreptate. Si cum nu am pe cineva cunoscut care sa trebuiasca sa nasca, cred ca raman la ideea de a crestina un copil parasit pe care sa-l ajut si mai tarziu. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| ninetem wrote:......... cred ca raman la ideea de a crestina un copil parasit pe care sa-l ajut si mai tarziu.
Asta este cea mai buna alegere!!!!
Oricum felicitari ptr idee!!!!!! |
|
| Am sa va tin la curent cu ce se mai intampla, oricum. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu imi doream mult sa botez, indiferent de situatia materiala a parintilor. Am suferit mult cand o prietena - inca gravida - a ales pe altcineva sa ii fie nasi de botez fetitei. Nu a fost sa fim noi nasii acelei fetite, ci ai alteia deoarece, in august, am fost rugati sa fim nasii Ioanei, care s-a nascut in 19 noiembrie. Pe parinti ii cunoscusem o singura data, sotul a lucrat cu tati vreo 3 luni. Dorinta mea s-a implinit, fara sa aleg eu pe cine si cand sa botez. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| o vorba de prin Moldova zice "copii isi aleg nasii", toate se randuiesc cum vrea Dumnezeu dar cred ca un preot de la o biserica apropiata te poate indruma sau chiar in spital daca te intersezi sigur gaseste doar sa aiba bunavointa cei din jur sa te indrume |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu cred ca e reclama!!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| what? La ce te referi? |
|
|
Aaaaaaa... mda... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetelor,a fost una/unul de dimineata,isi facea reclama mascata pe la diverse topicuri,cu hainute de bebei,parca. o fi sters vreun moderator mesajele.
edit:am gasit!despre artconfex era vorba,i s-au sters toate cele 8 mesaje. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Da despre artconfex era vorba cand am zis ca e reclama!!!! |
|
| Aaaaaa, De aceea nu intelegeam nimic... |
|
|