Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna,vad k nu sa mai scris de mult pe aici....asa k o sa imi dau si yo cu parerea...deci bunica si mama mea ar vrea sa se duca la o casa de copii/spital etc. pentru a crestina un baietel sau o fetita(nu au avut ocazia pana akum)cu tot ce trebuie hainute,lumanare etc dar am stat de vb. cu ele si le-am spus k un copil nu are nevoie numai k sa il botezi si dupa toata viata sa nu mai stii nimik de el,sa nu poti sa il ajuti macar cu un sfat atunci cand este intr-o cumpana,asta e parerea mea... k atunci cand te angajezi la asa ceva trebuie sa il ghidezi,sa-l ajuti in viata cu o vorba buna,sa il ajuti sa ia decizi etc. akum aproape 3 ani cand am cununat mam gandit k o sa le fim parinti spirtuali toata viata,k o sa le dam sfaturi mereu si asa sa si intamplat,cand au nevoie de un sfat apeleaza la noi k ei stie k avem in marea majoritate dreptate,nu este foarte mare difernata de ani intre noi dar sa zicem k noi suntem mai cu capul pe umeri decat ei.si asa ma gandesc k ar trebui sa fie si la un botez.asta e parerea mea.pana acum nu am avut ocazia sa botez dar dabea astept,(sunt nerabdatoare sa am si eu bebe,dar la criza asta......)astept si sa mai am inca o data ocazia sa cunun,sper k ati inteles ce am vrut sa spun va pup si va doresc o zi buna |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu am inteles ce ai vrut sa spui .Ai si tu partea ta de dreptate,dar nimeni nu te impiedica sa te interesezi de soarta acelui copil in permanenta. Eu cunosc un copil care a fost botezat de o familie de nemti ,pentru ca la timpul respectiv nu a putut fi infiat de aceasta. Toata viata s-au interesat de soarta lui ,il vizitau de doua ori pe an,ii trimiteau pachete si bani,s-au zbatut sa-l mute dintr-un orfelinat intr-o casa de tip familial unde a crescut pana la 18 ani,l-au sustinut la scoala si l-au indrumat sa-si faca un rost in viata.Acum baiatul e in Germania ,la respectiva familie,fiind unicul lor mostenitor,are si el propria familie si e foarte fericit.
As vrea sa-ti mai spun ceva,fara sa te supar ,am mai citit si alte postari ale tale si as dori sa nu mai folosesti obsesiv "K",sunt obositoare la citit aceste postari . |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/29/2011 Mesaje: 10
| vad ca nu a mai intrat nimeni de mult pe aici dar m-am gandit sa zic si eu ca, caut nasi pentu bebelina mea si e foarte greu cand nu prea cunosti multe persoane si mai greu e ca vreau sa fie tot din botosani in rest nu am pretentii |