dora3crazy wrote:Buna Sofia,ceva asemanator am patit si eu cu o intarziere de 43 de zile eu avand menstra de 26 zile regulat.Greata sani durerosi ameteli pofte sensibilitate mirosuri somnolenta,am facut teste de sarcina negative toate.bhcg negativ,la eco a iesit endometru ingrosat.la babes am aflat si de ce- din cauza unui hpv vechi care acum sa reactivat si implicit da o deregllare hormonala.eu zic sa faci niste investigatii mai amanuntite.Numai bine te pup
ah am omis la fel un gen de contractura uterina cu senzatie de intindete crestere si din cand in cand intepaturi
|
Sofia29 wrote: Buna din nou fetelor  Postez din nou,in speranta ca as putea afla mai multe (nu doar despre problemuta cu care ma confrunt eu).Se pare ca ziua 7 de intarziere este pe cale sa se sfarseasca la fel,si cu un test negativ.Adevarul este ca nici nu am stat toate cele 5 minute si am aruncat testul imediat dupa ce am vazut doar linia de control.Credeti ca m-as putea numara printre gravidutele care au parte de testul pozitiv mai tarziu?Stiu ca par insistenta,dar am nevoie sa comunic cu cineva care a trecut sau cunoaste aceste stari.Oboseala persista,iar sanii devin tot mai tensionati,burta ma inteapa..off Buna Sofia,ceva asemanator am patit si eu cu o intarziere de 43 de zile eu avand menstra de 26 zile regulat.Greata sani durerosi ameteli pofte sensibilitate mirosuri somnolenta,am facut teste de sarcina negative toate.bhcg negativ,la eco a iesit endometru ingrosat.la babes am aflat si de ce- din cauza unui hpv vechi care acum sa reactivat si implicit da o deregllare hormonala.eu zic sa faci niste investigatii mai amanuntite.Numai bine te pup
|
Roxanine wrote:
Merci bby. Imi spunea o prietena draga mie ca spottingul apare atunci cand e deficienta de progesteron. Asa sa fie???
este posibil,eu la a doua sarcina,am avut 3 zile de spotting a 4 a sange direct si o buna prietena mama se 3 copii m-a sfatuit sa ma prezint la panait sarbu urgent,ce crezi?sarcina in evolutie placenta cu zona decolare sangerare deciduala ,tot deficienta de progesteronin fine acum baiatul are 20 de ani
|
Aniela B. wrote:Da, Alexa stiu ca nu are legatura si o luasem asa de "fun" ca se lipise al meu sot de mine si parca eram lipita de soba si l-am pus sa se masoare :))) el a avut 35,7 si nu imi venea sa cred iar cand mi-am luat si eu aveam 36,8. La el ma asteptam mult mai mult la mine nu stiu ce asteptam :) Iar legat de sani. pe mine ma jeneaza niste chestii de dupa ovulatie, mai ales la stangul (tot in stanga am simtit si impunsatura la ovulatie) dar nu tot timpul, mie mi-e frica ca nu e de la vreo sarcina ci altceva. Sunt niste umflaturi care ma dor cand le pipai, ca si al meu cand vrea sa ma pipaie ma doare si imi zice ca am ceva ce nu e in regula acolo. Adica eu le am de mult, dar acum ma dor fara sa le pipai... Nici nu vreau sa ma gandesc ce poate fi pot fi noduli formati prin excesul de foliculina,eu am avut ani de zile,mergi la medic ca se rezolva
|
FlorentinaC wrote:Buna dimineata fetelor! A plouat toata noaptea la Soveja...dar pe mine ma relaxeaza Aseara am reusit sa facem prostii si ma bucur enorm ca observasem si o secretie mai consistenta pe care eu rar o am si vad ca acum dimineata ma doare usor ovarul stang..sper sa nu fii racit ca am stat aseara pe terasa pensiunii si era cam rece... Fetele care ati luat sau luati Aspenter v a durut stomacul de la el? Va pup si va doresc o duminica cat mai relaxanta eu iau aspenter de 4 ani nu te doare stomacul de la el
|
valicutza wrote:Multumim mult Alexa, asa sa fie , sa plecam toate la gravidute cat mai repede Ce simptome mai ai ? au mai aparut vreunele noi ? la doctor cand mergi ? buna fetelor sunt noua si incerc sa aflu cum pot posta ptr ca am cate ceva de impartasit din experienta mea Sunt aspiranta la un bebe dar la al 4-lea.primii bebei i-am facut la 18,20 si 25 de ani.acum am 40.problema de acum este ca la 31 de ani am facut o conizatie ptr CIN3.Anul trecut am constatat ca raman insarcinata dar la menstra sau imediat dupa le pierdeam.in noiembrie am aflat ca am un fibrom intramural chiar pe zona de nidare si l-am operat in decembrie.mentionez ca am o menstra de 26 zile foarte regulata.acum incepe circul.in 10 mai am avut menstra urmand ca pe 5 iunie sa vina cealalta.insa din ziua 17 de cm m-u luat niste greturi dim ameteli oboseala tensiune sani picaturi de lapte pofte sensibilitate la mirosuri,cam in ziua 22 am realizat ca pot fi semne de sarcina.ok.toate bune in ziua 23 imi vine ceva maroniu ziua 24 la fel ziua 25 si 26 ceva rosu ziua 27 -28 ceva roz si gata fara dureri crampe doar simptomele mai sus mentionate in ziua 29 am mers la gineco bhcg negativ.insa uter cu endometru neeliminat grosime 14mm.mi-a dat acid folic no spa si scobutil simptomele persista din ziua 36 am contractii uterine cu senzatie de intindere ca deh ar fi a 4a sarcina controlate cu no spa simptomele persista greata sani angorjati dar nu mai curg.marti in ziua 42 fac o noua eco si va spun rezultatul.sper ca nu am plictisit.spor la bebelit
|