Alessia as dori si eu carticica minune,bebelusa mea are 2 luni dar ptr cand va creste mare
Adresa mea minutza25.
|
Va salut mamici de bebelusi mici si dragalasi!!
M-am gandit sa mai postez si eu niste pozite cu Risuca mea cea scumpa , mai ales ca ea face nani
|
Doamne.....Liz....cand a trecut timpul??
Nastere usoara si sa-ti dea Dumnezeu un bebel sanatos si mancacios si tu sa-ti revii repede!!!
Te pup si iti tin pumnii!!!
|
Salut toate mamicile!
Va arat si eu minunea mea cea mica,RAISA-ELENA...DACA REUSESC
|
Bulinutza...felicitariiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Ma bucur tare mult pentru tine si sa-ti dea Dmnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
Te pup si pup toate burticutele!!!
|
Am reusit sa postez si eu o poza cu minunea mea mica-Raisa-Elena. Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara in continuare!
|
Va multumesc mult ptr urarile voastre calde!! La cat de tare ma dor niste masele chiar aveam nevoie de cuvintele voaastre frumoase...Poze inca nu am pus dar promit sa pun...n-am reusit sa descarc din aparat... Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi!
|
Fetelor am nascut luni pe 27 aprilie o minune de fetita careia i-am pus numele Raisa-Elena...Mi-e cam greu sa stau la calculator ptr ca am fost taiata cam mult ca sa iasa bebelusa si de-abia mi-au scos azi atele...In rest bebelusa mea a avut 3000g,a avut scor apgar 9 si joi am iesit din spital... Va pup pe toate si aveti grija de minunile voastre din burtici si din afara lor
|
Multumesc dragele mele de incurajari dar emotiile cresc... Vineri n-a reusit sa ma vada dr mea ca a plecat la bucuresti de dimineata dar maine ma duc la control la maternitate... Am mari emotii mai ales ca ma asteptam sa se intample mai devreme...caci la baiat a fost mai devreme cu 5 zile fata de data probabila dar...
Si m-am saturat sa ma sune prietenele, rudele sa ma tot intrebe daca am nascut...ooooffff.... Va pup pe toate !
|
Va salut pe toate burticutele si nu numai! Leut,inca n-am nascut,am fost la dr marti si mi-a zis ca mai am de asteptat...Am facut si o eco sa vada starea placentei dar totul indica asteptare...pe interior e colul un picut deschis adica un nesemnificativ 9 mm...dr de la eco a zis ca e micuta bebelina mea...are cam 3100g...si cam atat... Oooooofffff!! Am emotii din ce in ce mai mari...trebuie sa o sun pe dr maine sa vad daca e in localitate si daca da sa ma mai duc la un control... Va pup pe toate si sa aveti o sarcina usoara...
|