Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LAURA,superba poza cu pisicul Taaaaare urat se uita la bietul Kiwi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Vreau sa va spun ca m-am indragostit iremediabil de Kiwi. Atat de mult imi place de el incat sper ca anul acesta sa-mi cumpar si eu unul. Inca o data felicitari Marivic pentru noul membru al familiei, sa va aduca numai bucurii |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Laura Maria wrote:Multumesc frumos, Ingerash... :018:
Cu drag |
|
| CatalinaMaria wrote:Vreau sa va spun ca m-am indragostit iremediabil de Kiwi. Atat de mult imi place de el incat sper ca anul acesta sa-mi cumpar si eu unul. Inca o data felicitari Marivic pentru noul membru al familiei, sa va aduca numai bucurii CatalinaMaria ,daca iubesti pasarile,este alegerea perfecta Haideti sa va arat un moment de dragoste,...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| CatalinaMaria wrote:Vreau sa va spun ca m-am indragostit iremediabil de Kiwi. Atat de mult imi place de el incat sper ca anul acesta sa-mi cumpar si eu unul. Inca o data felicitari Marivic pentru noul membru al familiei, sa va aduca numai bucurii
Ai grija de unde cumperi... Multi nu sunt atat de prietenosi. Trebuie luati de la crescator, nu din magazin... |
|
| marivic wrote:CatalinaMaria ,daca iubesti pasarile,este alegerea perfecta Haideti sa va arat un moment de dragoste,...
Pup si eu... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dragul de el simte ca este iubit si iubeste si el la randul lui! Marivic,te admir! |
|
| Asa este ,Catalina,....scuze ca am omis acest fapt,....are dreptate Laura.Trebuie luat cat mai mic,de puisor direct de la crescator.Eu am bantuit you tube-ul si netul si am gasit tot felul de sfaturi,indicii,reguli in cresterea lui si pt.dezvoltarea lui.Problema este ca este la fel ca un copil mic,deci ii trebuie foarte multa afectivitate.Momentan,ma bucur eu si fiica mea de aceste pupaturi,la baieti,inca nu,.....pupa. Toti il iubesc,dar el s-a atasat in prima faza de noi fetele mai mult Ingeras, |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Laura, Marivic, multumesc de sfaturi. Am citit cate ceva despre ei... Nu sunt genul sa ma arunc cu capul inainte. Se pare ca cei crescuti "de mana" sunt mai blanzi si afectuosi decat cei crescuti de parinti. Problema e ca nu am gasit in apropiere crescatori, cei mai multi sunt din Bucuresti sau din Banat (din ce am gasit eu pe net). Nu as vrea sa-l comand dupa o fotografie, as vrea sa-l vad inainte sa-l iau ... sa vad daca e "dragoste la prima vedere". Asa ca sunt nevoita sa mai astept putin ... Marivic ...momentul de trandete m-a dat gata ... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Marivic felicitari Kiwi s-a atasat foarte mult de tine ... a stiut el ce fel de persoana esti |
|
| Catalina, Roxy,multumesc |
|
| Ce mai face Kiwi? |
|
| Bine.Este un furacios,.... Ii fura celui mic capacul de stilou,eugenia,....e un hotoman S-a suparat pe mine,ca l-am certat sa nu mai bea din paharul meu de vin cu cola si acum se pupaceste cu fi-mea Uite-l Laura
|
|
| E mortal... Ei, lasa ca-i trece lui supararea... Ma bucur mult ca va intelegeti |
|
| |
|
|