Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mari a nimerit intr o famile iubitoare. Cred ca il iubesti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria, nu pot sa-ti spun cat de mult ma bucur de ce citesc... Eu am stat cu inima stransa si ieri si azi dimineata si ma tot gandeam oare ce-o face kiwi... Dar ma bucur din suflet ca il iubiti cu totii atat de mult si cel mai mult ma bucur ca ii acordati atentie.
Sa dea Dumnezeu sa fiti cu totii fericiti impreuna multi ani!
Te pup |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Laura felicitari pentru gestul frumos si marinimos. Kiwi e un norocos cu Marivic -a nimerit cum nu se poate mai bine. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Laura Maria wrote:Maria, nu pot sa-ti spun cat de mult ma bucur de ce citesc... Eu am stat cu inima stransa si ieri si azi dimineata si ma tot gandeam oare ce-o face kiwi... Dar ma bucur din suflet ca il iubiti cu totii atat de mult si cel mai mult ma bucur ca ii acordati atentie.
Sa dea Dumnezeu sa fiti cu totii fericiti impreuna multi ani!
Te pup Da,Laura,.....il iubim nespus de mult.Cand am plecat la 1 la serviciu,l-am inchis in colivie.Cand m-am reintors la 5,nu mai putea de bucurie cand mi-a auzit glasul,....topaia intr-una.Am deschis usita si a avenit pe capul meu,apoi pe umar.I-am zis:PUP,KIWI,....si m-a pupat,.....ma pupa intr-una,Doamne,....ce drag imi este de el Fetelor,l-a vazut si sotul ,....nu mai putea de el,.....se minuna ce dulce este si ce s-a atasat de mine |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| MArivic sa va traiasca si sa aveti parte de el.Sunt tare afectuosi si dulci. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce frumos ! Ma ia si pe mine dragul de kiwi iubaretzul cand citesc povestirile. Marivic, nici nu ma-ndoiam ca nu-l veti iubi din start pe Kiwi ! Sa va bucurati mult timp de noul membru al familiei ! Laura, pe Marivic o gasesti aici daca vrei sa-ti mai dea vesti despre dragastosul inaripat...e cu noi de ani de zile . |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si poze unde gasim... |
|
| delfinasa wrote:Ce frumos ! Ma ia si pe mine dragul de kiwi iubaretzul cand citesc povestirile . Marivic, nici nu ma-ndoiam ca nu-l veti iubi din start pe Kiwi ! Sa va bucurati mult timp de noul membru al familiei ! Laura, pe Marivic o gasesti aici daca vrei sa-ti mai dea vesti despre dragastosul inaripat...e cu noi de ani de zile . Multumesc ,scumpa prietena! Imediat, koko Aici,se pregatea de somn,
Am sa-i fac si cand este afara prin camera,dar nu am avut aparatul acasa,iar cu telefonul nu-mi plac cum ies. |
|
| Am eu poze cu el, dar nu stiu cum sa le postez... :)
|
|
| le bagi in fotobuchet sau in picturepush si copiezi codul URL |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| E superb!!! |
|
| presupun ca asta trebuie sa pun... :)
http://s1224.photobucket.com/albums/ee362/lauramaria_d/kiwi/ |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Te voi ajuta sa le postezi...trebuie sa ti mausul pe poza si apar dedesubt cateva link-uri trebuie sa copii doar IMG code
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| N-am putut sa ma abtin cand am vazut moaca pisicului fatza in fatza cu "dusmanul" lui cu aripi...e frumos rau si el, dar mortal de gelos . |
|
| Multumesc frumos, Ingerash... :018: |
|
|