Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, ma bucur ca am descoperit acest forum de iubitori de pasari.
Eu am primit acum 10 zile un papagal... Este un micul alexandru foarte frumos si foarte afectuos cu stapanul... Dupa doar doua zile am putut deja sa il iau pe mana, sa il mangai si chiar sa il pup. (si ma pupa si el... ) Este exterm de dragalas dar... am o problema... Eu am un pisic (de, primul copil) si trebuie sa stau toata ziua sa ii pazesc. Si persoana care mi l-a dat pe Kiwi, asa il cheama pe pagagal, avea pisic, dar cu al ei nu avea probleme. Cu al meu insa, are...
Kiwi are un an si jumatate (este inca pui) si este baiat. Pare foarte receptiv, eu fac "lectii"cu el si aproape ca a invatat deja sa-si spuna numele. Nu are nicio problema, prietena de la care l-am luat trebuie sa plece din tara. Are insa nevoie de multa afectiune... Cerseste sa fie mangaiat mai ceva ca o pisica... Eu m-am atasat mult de el si n-as fi vrut sa-l dau, insa nu am incotro. Sunt profesoara si se termina vacanta si nu voi mai putea sa-i pazesc. Si daca ii inchid in camere separate matza miauna la usa si papagalul chiraie de mama focului din camera... As vrea sa il donez (cu tot cu colivie) cuiva care chiar sa il iubeasca. Merita! Este un sufletel deosebit. Si sa aiba si ceva timp pentru el (macar o ora, doua pe zi sa interactioneze...)
Va rog, daca cineva este interesat, contactati-ma. mail: lauramaria_d@yahoo.com
Va multumesc si sper sa gasesc o mamica / un tatic bun pentru kiwi. Va astept |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu as dori,te rog,.....Am doi perusi,stau la casa si mi-ar placea foarte mult sa-l am.Iubesc papagalii.Trimite-mi Pm cu detalii |
|
| Laura,vezi ca ti-am trimis un mail |
|
| Am primit de la Laura Maria,un ,,Micul Alexander'' Sunt cea mai fericita Nu mai spun ce este de cel mic si de cel mare,....sunt innebuniti dupa el Este atat de dulce,Doamne,....nu-mi vine sa cred Multumesc din suflet,Laura!Dupa cum ti-am mai spus vreau sa stai linistita caci il vom ingriji bine,ne doream foarte mult unul,.....Poze am sa fac zilele urmatoare caci nu vreau sa-l stresez cu aparatul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Felicitari Marivic poate ii faci o poza sa-l vedem si noi |
|
| Uite,Roxy,exact ca asta arata,dar numai ca la al meu nu-i fac poza momentan,caci vreau sa se acomodeze cu casa,cu noi si apoi ,poate pe sambata/duminica sa-i fac. Il cheama KIWI,pe cel pe care l-am primit ,poate ca unde este verde el,asa s-a gandit cine i-a pus numele Mie mi-ar fi placut sa-l cheme PAULIE,ca pe cel din film,dar asta este,imi place si Kiwi
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sa te bucuri de el,marivic |
|
| Multumesc mult Mihaela sa dea Dumnezeu,ca deja il iubesc la nebunie |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mari, felicitari pentru noul membru al familiei! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Te cred cum sa nu iubesti asa frumusete! |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| este tare frumos... mama mea are un perus care vorbeste .... nu stiu sa pun un filmulet audio sa auziti cat de clar vorbeste... zice: "de ce tipi" "hai pui, pui mic".... "hai ca plec" "Coco rau rau coco":018: :018: ... este baietel si am inteles ca baietii vorbesc, nu i-a luat pereche si s-a atasat foarte mult de sormea la inceput, acum sta mai mult cu mama |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Felicitari Marivic pentru noul membu de familie! Sa va bucurati de el! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ce dragutz este...Abia astept sa vad pozici cu veritabilul KIWI! Mie imi place si numele...e tare dulce... |
|
| Fetelor,multumesc. Poze,o sa pun cu siguranta,.... Este tare destept,....iispun:,,Hai sa pupe mami printul''si incepe sa cararie si vine lanag gradele si da ciocul si intinde gatul luuuung sa-l mangai;astazi de dimineta nu m-a lasat sa ma pieptan,.... venea si juca in parul meu,daca nu am ras cu copiii,.....apoi ne-am dus in fata oglinzii si,,am vorbit''amandoi o gramada,...este tare simpatic,este foarte destept,si il iubim la nebunie.Eu imi doream de cativa ani,dar nu aveam posibilitatea sa cumpar.Doamne,mi-ai indeplinit dorinta!Ii multumesc acestei doamne minunate,Laura ,care mi-i l-a donat ,din tot sufletul |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Maria se pare ca mai ai un nou membru in familie!Abia astept sa-l vad! |
|
|