donez saltea patut
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mpaula
Scris: Monday, August 17, 2009 9:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
donez saltea pentru patut cu dimensiunile 60/105.
crysa80
Scris: Tuesday, August 18, 2009 11:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2008
buna cauta o prietena de a mea o voi intreba daca a gasit si iti zic daca o mai ai......frumos gest
mpaula
Scris: Wednesday, August 19, 2009 8:23 PM

da, o mai am, astept raspuns.
malta
Scris: Wednesday, August 19, 2009 11:44 PM

Buna, Mpaula! Indraznesc timid sa re rog sa o daruiesti unui baietel tare dragut insa fara mamica, crescut doar de tata, pentru care mult m-am straduit si mare lucru nu am reusit! Nu pot trimite pm si vad ca nici tu. Asa ca Id-ul meu este altam aurica. Acolo iti voi da adresa la care sa darauiesti salteluta si alte detalii! D-zeu te va rasplati dupa marea bunatate a sufletului tau! Toate cele bune si pupici!
mpaula
Scris: Monday, August 31, 2009 7:47 AM

buna malta, nu vreau sa te superi insa as prefera sa fie cineva din bucuresti, este destul de mare si imi este greu sa ma duc cu ea la posta, in cazul in care nu voi gasi pe cineva din bucuresti am sa incerc sa o trimit, pentru moment mai astept poate se gaseste cineva care sa vina sa o ia.
mpaula
Scris: Friday, September 4, 2009 8:24 AM

rog moderatorii sa modifice anuntul, donez si patutul, este pliant cu doua nivele pentru pozitionarea saltelei, as prefera sa fie cineva din bucuresti, salteaua ar fi cam greu de trimis prin posta.
crysa80
Scris: Saturday, September 5, 2009 12:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2008
buna revin..fata a reusit sa si ia salteluta as vrea sa te intreb cat de mare e patutul si din ce este ar avea nevoie o fata din ilfov dar nu are mult spatiu daca e eu stau in buc as putea venii sa il iau daca nu e fff mare si il trimit prin tatal meu care sta acolo putem vb pe mail crissmary4you@yahoo.com ms mult
green_flower
Scris: Monday, September 7, 2009 9:56 AM

Buna! Sunt mamica de bebe de 11 saptamani.
As avea nevoie de un patut pentru bebelu meu pt ca in ce doarme acum abia incape.
Deocamdata nu ne putem permite sa ii cumparam noi din cauza unor probleme pe care daca doresti ti le pot spune pe messenger.
Daca mai este valabil anuntul te rog adaugama in lista de mess : wow19882006
mpaula
Scris: Tuesday, September 8, 2009 8:14 PM

rog moderatorii sa inchida subiectul, patutul si salteaua si-au gasit stapan si anume fata din ilfov.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.