Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2013 Mesaje: 39
| buna...vroiam sa te intreb daca mai ai cumva patutul si scaunelul.ne ar fi foarte de folos,mai ales patutul. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 1
| Pacea DOMNULUI,sa fie cu noi toti.sunt mamica a 2 copii mici fetita Anamaria 4 ani jumate,baietelul Gabriel 2 ani jumate,al 3 lea membru este pe drum sunt insarcinata in 7 luni.va scriu si eu cu speranta in DZEU,ca ne veti putea da o mana de ajutor..suntem oameni saraci si amarati,nu avem casa si nu avem nici masa,singurul venit pe care il avem este ajutorul social in valoare de 2300vechi,si alocatia copilasilor de 40 lei fiecare,vreau sa va spun ca sunt o mama trecuta prin multele incercari ale vietii,am fost in centru de plasament,pt.a reusi termina o scoala,mai am un frate mic,nu avem nici mama nici tata,suntem singuri,fara nici un ajutor,doar Bunul Dumnezeu este alaturi de noi,va rog sa ma credeti caci plang si va scriu,caci nu mai stiu unde sa cer ajutor,pt.a le oferi copilasilor mei,macar strictul necesar,si aici ma refer la hrana,caci copilasii mei rabda zi de zi de foame..vreau si eu un pic mai bine pt.ei,va rog din tot sufletul meu de mama daca aveti posibil ajutati ne cu ce se poate..hrana ne lipseste cel mai mult..nici nu stiu sa umblu pe internet,pt.ca suntem la tara in teleorman,sper ca am reusit sa scriu la anunturi umanitare.eu las nr.meu pt.oamenii cu suflet bun,si doresc sa ne intinda o mana de ajutor,0761389155.va rog sa nu ignorati stigatul meu de ajutor..va las in paza Domnului,multa sanatate va doresc din toata inima mea.Domnul fie cu noi toti amin! |