|
![Avatar](/i.ashx?u=1703)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Hainutele si-au gasit stapan : mpaula :176: |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU AJUTOR. |
![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am cateva hainute de bebe mic (NB-6 luni), de baietel. Unele dintre ele se potrivesc si pentru fetita, fiind in culori neutre. Daca este vreo mamica doritoare, astept p.m. |
![Avatar](/i.ashx?u=35)
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu am de dat hainute pentru fetite 0-4 luni, mai grosute. Plus ca mi-au ramas niste scutece nr 3 de la Pampers. Cine le doreste ??
PS Cine are hainute de fetita groase pentru un an sau subtiri pentru 18 luni, le primim cu mare placere. :018: |
| am si eu un bebel de 11 saptamani. Avem niste probleme financiare momentan , daca ne poate ajuta cineva cu hainute sau orice lucrusor cat de micutz pt bebe. Garantez ca le donez mai departe dupa ce crestem mai marisori si noi. Multumim. wow19882006 este id-ul nostru. |
| elisa wrote:buna sunt noua pe forum as avea si eu de donat hainute de fetita 0-3luni pt o mamica care va naste in toamna-iarna,2tricouri de 3vara marimea 8-40,si pceva hainute t 6-12luni buna ma numesc lili si daca mai ai de donat acele lucrusoare asi fi intresata pt o prietena foarte buna care trebuie sa nasca in octombrie o sa aiba o fetita si o va creste intrun demisol te rog daca vrei ia legatura cu mine la nr de tel 0765330877 te poopam lili si nico fata mea
|
| Bine v-am gasit!! Pentru doua fetite de 6 si 10 ani are cineva lucrusoare pe care nu le mai foloseste! Noua ne-ar prinde tare bine! |
| Buna seara.Sunt noua pe acest forum.Daca mai sunt persoane care doresc sa doneze hainute,avem nevoie la asociatie de hainute pentru copii 0-2 ani.De asemenea ne-ar trebui si paturele, saltele pentru masa de infasat si biberoane.Noi ajutam copiii internati in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau.Daca doriti sa vedeti poze din acea sectie dati clic:http://citadelaalbastra.hi5.com Cu drag,Ade |
| kali wrote:Am cateva hainute de bebe mic (NB-6 luni), de baietel. Unele dintre ele se potrivesc si pentru fetita, fiind in culori neutre. Daca este vreo mamica doritoare, astept p.m.
Buna seara, Daca mai este de actualitate,sunt o fericita mamica de tripleti: doua fetite si un baietel de 4,5 luni. Hainutele ar fi binevenite. Astept raspuns pe miunistorn@yahoo.com. Va multumim anticipat. |
| fdianamaria wrote:Si eu am de dat hainute pentru fetite 0-4 luni, mai grosute. Plus ca mi-au ramas niste scutece nr 3 de la Pampers. Cine le doreste ??
PS Cine are hainute de fetita groase pentru un an sau subtiri pentru 18 luni, le primim cu mare placere. :018:
Buna seara, Daca mai este de actualitate,sunt o fericita mamica de tripleti de 4,5 luni: doua fetite (Alexandra - 3,600 Kg si Teodora- 5,600 Kg), si un baietel, Stefan - 6,00 kg. Hainutele ar fi binevenite pentru Alexandra. Astept raspuns pe miunistorn@yahoo.com. Va multumim anticipat. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=3740)
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2008 Mesaje: 55
| mnnicol sa ti traiasca in primul rand iti doresc multa putere sa i cresti ca stiu si eu cum este si multa sanatate o sa caut ceva hainute nu cred ca mai am asa micute insa sigur gasesc ceva acum am niste probleme si nu am timp sa caut dar te rog sa mi trimiti un mail crissmary4you@yahoo.com sanatate si pupici bebeloilor |
|
| Buna! daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste hainute de iarna pentru fetita mea de 4 luni. Doar sotul lucreaza si mai avem un baietel de 3 ani jum. mentionez ca nu beneficiez de idemnizatia pt cresterea copilului.Ne descurcam greu. adresa mea de mess e simonna_cristina |
|
![Avatar](/i.ashx?u=6936)
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| am si eu ceva hainute,si de bebei si pentru 1 an.daca e cineva intradevar in nevoie sa imi dea pm.doar cazuri cu adevarat in nevoie, va rog. |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Costumas de iarna pentru baietel 12-18 luni.Arti avea un an si 4 luni in poza. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=4064)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| DONEZ si eu hainute de fetita 6-9luni de vara,9-12 luni de toamna,plus incaltaminte.. AM NEVOIE de incaltaminte de iarna pt Maria,marimea 27 daca are cineva vreo pereche ramasa..sunt dispusa sa ofer un pret rezonabil.. multumesc! |
|
|