Doneaza un calculator pentru doua surori.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anca-denise
Scris: Sunday, November 6, 2011 9:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 13
ANUNT UMANITAR

Noi suntem Lacramioara (7 ani) si Denisa (6 ani), doua surori cuminti care învata bine la scoala.
Suntem în clasa întâi, dar fiindca în satucul în care traim noi nu mai sunt alti copii, mergem pâna la scoala zilnic 6 km, într-o alta localitate.
Ne place mult la scoala, în special când doamna învatatoare ne duce în sala de calculatoare, dar asta se întâmpla foarte rar. Cea mai mare dorinta a noastra este sa avem si noi calculatorul nostru, dar traind la tara, parintii nostri nu au unde sa mearga la servici si nu au posibilitati sa ne îndeplinesca acest vis.
Cineva ne-a spus ca pe internet poti întâlni multi oameni cu suflet bun si ca am avea o sansa ca unul dintre ei sa ne citeasca mesajul. Poate cineva dintre voi are un calculator pe care nu îl mai foloseste si ar renunta cu drag la el, daruinduni-l noua. Noi nu mai stim pe cine sa rugam sa faca asta, pe Mos Craciun si pe Iepuras l-am tot rugat, însa credem ca nu cunosc drumul pâna aici, în satucul asta mic dintre munti. Da, uitasem sa va spunem, satucul se numeste Vidolm, de pe Valea Ariesului în judetul Alba.
Stim ca e foarte important sa descoperi de mic tainele calculatorului, iar voi stiti mai bine decât noi acest lucru. Noi suntem prea mici ca sa ne dorim prea mult, dar am putea începe cu joculete educative, sa desenam, sa calculam, sa scriem si de ce nu, sa ne facem prieteni pe internet de la care am putea învata multe lucruri frumoase.
Mami ne spune adeseori ca daca suntem cuminti, într-o zi, visul nostru se poate împlini, poate chiar cu ajutorul vostru, oamenii cu suflet bun de pe internet.
Va îmbratisam si va daruim câte un pupic virtual :)


Contact : ddy_d3ddy7za@yahoo.com
ingerash
Scris: Sunday, November 6, 2011 11:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Succes :018: spor la invatat si sa fiti cuminti ca poate va aduce Mos Craciun!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.