Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Multumesc Monique, sunt mandra de ele dar mai ales de mine ca eu le-am dat genele ( desi cineva zice ca el are contributia mai mare ) Niste ochi albastri cum are gagalicea ta as mai fi vrut |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Da, sunt de acord. M-as bucura sa se poata bucura cineva de ajutorul meu. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Categoric DA! Cu ce m-ar ajuta sa ma ingroape cu toate organele, decat sa putrezeasca mai bine salvez niste vieti. Din punctul meu de vedere, corpul nu este decat o inchisoare a spiritului; cand acesta il paraseste ramane doar un ambalaj gol, bun de aruncat la gunoi...sau de ajutat niste oameni al caror spirit e inca printre noi. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Sigur ca as vrea sa donez intr-un astfel de caz. Dar nu stiu de ce, de exemplu, as avea retineri sa stiu ca as dona unui alcoolic care isi distruge viata. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| sigur ca sunt de acord!daca pot salva o viata sau pot ajuta pe cineva,de ce nu? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2008 Mesaje: 44
| si eu sunt de acord cu donarea de organe pentru salvarea unor oameni. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Si eu sint de acord si chiar am discutat despre acest lucru la servicii mai demult,si am auzit de multe cazuri cind au fost salvati vieti de oamenii cu organele donate dupa accidente . Sint foarte bucuroasa sa stiu ca si dupa moartea mea am putut sa ajut pe cineva care avea nevoie de un organ pe care tocmai eu l-am putut oferii si plus de asta cine ramine dupa mine din familia mea v-a putea sa aiba o legutura cu cineva care poarta ceva din mine. Cit despre religie corpul se duce in pamint fiindca apartine si este facut din pamint,sufletul este cel ma important ca este de la d-zeu si el nu moare niciodata.Deci la reinviere chiar nu ai nevoie de trup,sau in reincarnare sufletul tau trece in alt trup asa ca pot sa donez organe fara sa ma gindesc ca mi-ar interzice religia. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| shirel wrote:............si plus de asta cine ramine dupa mine din familia mea v-a putea sa aiba o legutura cu cineva care poarta ceva din mine. .........
Eu din cate stiam este interzisa orice legatura intre familia donatorului si cea a celui care primeste organul respectiv. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Da si eu sunt de acord. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Si eu sunt de acord! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am auzit de stirea asta ieri la radio:
Persoanele aflate în moarte cerebrala devin automat donatori |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| S.ELENA wrote:
Eu din cate stiam este interzisa orice legatura intre familia donatorului si cea a celui care primeste organul respectiv.
Da,asta pentru un termen si in caz ca nu se potriveste organul,dar daca sa spunem dupa un an totul este ok si familia mea vrea sa cunoasca persoana respectiva si de multe ori si invers atunci este organizata aceasta intilnire.Sint multi donatori care doneaza si in timp vietii ptr. a ajuta un copil (sau cineva din familie)de exemlu donatii de rinichi atunci se fac intilnirii pe moment. Eu in schimb NU sint de acord cu vinzarea organelor omenesti(ceea ce in ultima vreme este pe piata internationala o afacere rentabila )sint astazi foarte multi care isi vind organele pentru ca sint in criza materiala !Nu pot sa-i inteleg si gata. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| shirel wrote:..... Eu in schimb NU sint de acord cu vinzarea organelor omenesti(ceea ce in ultima vreme este pe piata internationala o afacere rentabila  )sint astazi foarte multi care isi vind organele pentru ca sint in criza materiala  !Nu pot sa-i inteleg si gata.
Nici eu nu sunt de acord ....de inteles nici atit ,majoritatea o fac pentru bani din cauza saraciei dar nu se gindesc la cit v-or cheltui dupa operatie cind organismul lor este cu mult slabit si se imbolnavesc foarte repede. Un exemplu de genul asta ...noi am dat anunturi in presa locala si la TV cum ca avem nevoie de donatori de singe pentru tatal meu ...ca urmare a anunturilor primeste matusa mea un SMS in care scria ca persoana respectiva are grupa compatibila cu a tatalui meu dar el ar vinde un rinichi nu pentru donarea de singe . Am ramas uimiti de ce pot face unele persoane pentru bani. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| DAAAAAA pentru donare NUUUUUU pentru vanzare |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mariuta subscriu |
|
|