Chestionar intrebare: Sunteti de acord cu donarea de organe ?
Alegere Voturi Statistici
DA 36 80%
NU 5 11%
NU M-AM GANDIT LA ASTA 4 8%

Donarea de organe.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Friday, May 4, 2007 9:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Fiindca tot avem deschise subiecte delicate, va mai propun unul....
Sunteti de acord ca organele sa va fie donate, in cazul in care veti ajunge intr-o situatie in care ar putea fi luat in calcul acest lucru ?

O sa radeti, poate, dar eu i-am spus sotului meu ca sunt de acord cu asta, daca vreodata va fi nevoit sa faca o astfel de alegere!

Va astept cu idei, pareri si comentariisic
MNiko
Scris: Friday, May 4, 2007 9:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu da as face acest lucru. Catodata parca imi doresc sa existe si in Ro un card de donator cum exista prin alte parti.
Kiki
Scris: Friday, May 4, 2007 9:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Chiar am discutat tema asta zilele trecute.

Nu mi-ar place sa fiu facuta harcea-parcea. Stiu ca e vorba de a ajuta pe cineva, dar nu mi se pare crestineste. uff
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 4, 2007 10:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
DA, pentru ca ar salva viata unei/ unor alte persoane.
ira_tgr
Scris: Friday, May 4, 2007 10:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Nu, sub nici o forma nono
Maria & Mario
Scris: Friday, May 4, 2007 11:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Da ! Poate e ultimul mod de a salva viata cuiva, de a .... ajuta ! Daca tot ma duc , ce rost are ? Ramasitele pamantesti oricum raman intre 4 scanduri sau intr-o urna . Decat sa ma manace viermii, mai bine .....

Si ma gandesc si invers : Daca lumea ar fi deschisa spre .... alte chestii, poate si eu , la o varsta , sau cineva drag , as ( ar ) putea fi salvat ( a ). Nu ?

Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 4, 2007 11:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
da, de cand am auzit de chestia asta am zis ca voi cere sa mi se preleve organe pt a ajuta oameni in suferinta.
sousourel
Scris: Friday, May 4, 2007 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Nu m-am gandit, zau! Daca ar fi cineva in situatia de a primi si a se salva, normal, e convenabil, daca ma gandesc la corpul meu mutilat, chiar mort fiind, parca m-as gandi dinainte la o tragedie...nu stiu.uff
crista
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
nu sunt de acord nu
AdrianaC
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu nu am votat niciuna dintre optiuni, pentru ca de fapt m-am gandit de mult la treaba asta insa inca nu am ajuns la nicio concluzie.

Nu stiu daca ati auzit, dar acum se discuta sa se voteze o lege prin care fiecare muritor este implicit donator de organe, asta in cazul in care nu lasa in scris explicit cum ca nu doreste acest lucru.oare

Pe de o parte ma gandesc ca trupul nu imi mai foloseste la nimic dupa moarte, pe de alta parte, nu stiu, ceva ma retine, desi stiu ca poate asa as salva alte vieti.

Inca nu m-am decis oare
mihaela75
Scris: Saturday, May 5, 2007 3:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Sunt de acord, poate o sa las si scris in sensul asta.Luati tot ce vreti, decat sa le pape viermii in groapa mai bine le foloseste un om.Pt mine trupul dupa moarte nu are valoare ,nu o sa-mi fie dor de el .Cat sunt in viata as dona dar numai copiilor sau sotului.Atat.Doamne ajuta sa nu aiba nevoieangel
Cristy
Scris: Saturday, May 5, 2007 5:17 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Nu sunt de acord....nono nono nono

Din pacate dupa religia evreiasca ( care crede in invierea mortilor ) nu avem voie sa donam organele, personal ( si fara nici o legatura la religie ) nu as face asa ceva.

MNiko
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:05 AM

Ca sa fiu sincera, nici nu stiu ce parere are religia ortodoxa despre acest lucru.
mihaela75
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Stai ca mi-am adus aminte ceva.Cand donezi organele mi se pare ca nu trebuie sa fii mort de-a binelea, adica doar moarte cerebrala dar organele respective sa fie in functiuneoare Ma mai documentez sa stiu sigur cum e cu moartea asta, si apoi revinoare
MNiko
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:51 AM

mihaela75 wrote:
Stai ca mi-am adus aminte ceva.Cand donezi organele mi se pare ca nu trebuie sa fii mort de-a binelea, adica doar moarte cerebrala dar organele respective sa fie in functiuneoare Ma mai documentez sa stiu sigur cum e cu moartea asta, si apoi revinoare

Ai dreptate. Exista anumite conditii in care se pot preleva organele.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.