Profil: domingo
Despre
Utilizator: domingo
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, March 25, 2018
Ultima vizita: Monday, April 9, 2018 11:06 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, April 6, 2018 1:46 AM
salut yonica,aici pe forum este tema activa Clubul Aspirantelor acolo gasesti mult mai multa informatie,succese!!!!
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Thursday, March 29, 2018 11:39 AM
fetelor va salut!!! sunt un membru nou aici..v-a scriu si eu istoriaoara mea ...de 8 ani incerca sa avem copilasi,de trei ani facem tratamente,trei FIVURI nereusite,ultimul acuma pe 6 martie,cu o mare speranta si simptome de sarcina,la trei saptamini sarcina oprite in evolutie....cade cerul peste noi...dar va spun sincer de data asta nu am dat miinile in jos,nu am cazut in depresie,m-am linistit singura si mi-am zis ca merg inainte orice nu s-ar intimpla...inseamna ca asa trebuie!!!!!inseamna Dumnezeu imi da incercari care trebuie sa le trec ...eu va doresc din tot sufletul sa deveniti mamici!!!ma regasesc in fiece mesaj de aici,va inteleg si simt durerea!!!!
Postat: Tuesday, March 27, 2018 9:23 PM
salut alice 1986 te inteleg atit de bine....trec si eu prin ce treci si tu....medicii de la spital mi-au zis ca am avut un avortspontan.embrionul sa oprint in dezvoltare....cu toate ca de la inceput mi-au zis ca am o sarcina extrauterina...concluzia medicilor avort spontan...embrionul oprit in dezvoltare..la doua saptamini dupa FIV eu sunt la altreilea FIV nereusit...si vreau sa mai incerc dar nu am nici putere nimic....dar merg mai departe,vreau copii din toata inima...va doresc la toate fetele rabdare si multa sanatate!!!!speranta!!!!
Postat: Sunday, March 25, 2018 12:55 AM
marry90 wrote:
vad ca nu mai e nimeni pe aici...
salut marry90,eu am facut pe data de 6 martie 2018 al treilea FIV,la inceput aveam simptomele obisnuite pentru FIV,iar la doua saptamini au inceput dureri mari in burta ca de ciclu foarte mari.seara tirziu am avut un pic de pete maronii,in aceeasi zi am sunat medicul ,el se afla la 60km de unde locuiesc,si mi-a zis ca asa trebuie s afie daca ma simt rau a 2 zi de urgenta la medic,a doua zi nu am avut dureri ziua,doar dupa amiaza iarasi dureri mari si un pic de pete maronii,am asteptat pina dimineata am mers de urgenta la centrul unde am facut FIV,am dat analize de singe,eram insarcinata,dar sarcina extrauterina!!!!!!am crezut ca mor acolo impreuna cu sot,au inceput scurgeri mari,de urgenta am fost internata in spital.....astazi m-am externat...sfatul meu consultati,apelati,sunati,de urgenta medicul la orice durere care va da semn de intrebare...