Profil: doinita510
Despre
Utilizator: doinita510
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, September 17, 2015
Ultima vizita: Tuesday, November 10, 2015 11:42 AM
Numarul de postari: 26
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, November 10, 2015 11:42 AM
multumesc draga Oly de incurajare, intr-adevar te calmez doar singura,mi-am dat seama ca daca nu ma opresc de plins ma voi distruge psihic, m-am speriat ca a inceput miinile de la coate sa-mi amorteasca si am spus gata nu ma distrug, cred ca vom merge la procedura de adoptie,am 32de ani sotul 37,am obosit de 8 ani sa fiu obsedata de gindul de a fi mama,succes si iti multumesc mult pentru tot!
Postat: Monday, November 9, 2015 2:35 PM
Salut Oly!!! d-na Diana nu a putut sa-mi explice care este motivul, mi-a spus ca chiar nu stie, si sa fac analiza cariotipului, nustiu ce imi va da aceasta analiza ca asa am inteles de la ea ca mare folos nu va fi si apoi imi poate spune daca mai are rost sa incerc ceva sau nu, dar un lucru nu inteleg, eu am facut la Repromed FIV pe ciclu natural cu un singur ovul de al meu si era fertilizat si fara nici o obie?tie de culoare, forma sau altceva, chiar nu inteleg nimic,din pacate...
Postat: Thursday, November 5, 2015 8:03 AM
buna fetelor!!!nu am cu ce sa va bucur, test negativ, si in rest totul e rau, mi-a spus ca citoplasma ovulelor mele este intunecata si asta poate fi cauza esecului, si probabil nu voi avea niciodata copilul meu biologic, mai ramine sa dau analiza cariotipului, nustiu de ce nu am facut-o de la inceput,am avut un stres si un bocet ieri ca totul s-a uscat in mine,eu va doresc succes si Domnul sa va aiba in paza pe toate!!!
Postat: Tuesday, November 3, 2015 1:34 PM
buna fetelor!!! nu am scris demult,si voi sunteti mai pasive, am avut probl. cu internetul, eu miine merg sa fac testul, ieri am facut un test de urina si nu mi-a iesit nimic, nustiu dar cred ca nimic nu s-a prins, din cauza febrei si a tusei,mi-e groaza de ziua de miine....voi cum stati?

Postat: Wednesday, October 28, 2015 8:06 AM
salut dragele mele!!! astazi sunt in a 6-a zi de la transfer , sunt la jumatate deabia, dar fara nici o speranta...am suportat o raceala grava, care cred ca mi-a afectat embrionasul, tusesc tare si nu am nici un simptom, ieri m-a durut burta ca la ciclu,am avut doar niste ameteli puternice, dar asta cred ca slabiciunile ,tuturor va doresc curaj si rabdare si Domnul sa va pazeasca!!!
Postat: Friday, October 23, 2015 5:06 PM
salut Oly!!! ieri s-a transferat doar unul, din pacate, ieram sigura ca vor fi doi, dar d-nul Irene m-a incurajat ca e unul dar bun, nustiu asteptarea e mare, ma simt parca as avea febra, siinii tensionati, si ieri am avut colice pe jos, cred ca inca de la medicamente,imi pare o vesnicie asteptarea, dar nustiu nu sunt prea optimista, dar sper din tot sufletul ca Domnul va auzi rugaciunea mea....
tu cum stai? astepti alt ciclu?
Postat: Wednesday, October 21, 2015 4:05 PM
da, la repromed am facut pe ciclu natural in 2013 cu un singur ovul al meu, si atit.
Postat: Wednesday, October 21, 2015 1:17 PM
buna dragele mele!!!acum pot sa va scriu, ca undeva in suflet mi-a rasarit un bob de speranta,ieri dupa punctie d-na Diana mi-a spus ca am 7 oocite, dar sunt deosebiti la culoare, adica sunt intunecati si nu corespunde astfel ca la toate femeile, am ramas shock, si toata noapte nu am putut sa dorm, dureri de burta mari am avut si nu-mi gaseam loc, acum am primit sunetul de la ei ca din 7 / 3 s-au fertilizat, si miine fac transferul, oare de ce asa repede? stiu ca cind sunt mai bunisori fac in a 3 zi, fetelor cum a fost la voi,scrie-ti-mi ca nu mai stiu ce sa ma gindesc....multumesc din suflet pentru sustinere, chiar am nevoie...
Postat: Saturday, October 17, 2015 9:50 PM
buna fetelor!!! sunt bine, marti am punctia,astept si numar zilele, ma uit in calendar si le numar in fiecare zi de la capat, parca ar trece mai repede timpul,ma simt balonata,si pieptul rau ma doare,in rest asteptam cu sufletul la gura...Oly tu ai vorbit cu d-na Diana? ce ti-a spus?m-ai incercati? ce au facut cu embrionasii tai? sper din suflet sa fie bine la tine si la toate fetele succes!!! va tin la curent, noapte buna!!!
Postat: Monday, October 12, 2015 1:14 PM
draga mea Oly, imi pare fffff rau de situatia in care te afli, dar ce s-a intimplat? sunt sigura ca totul va fi bine si vei fi neaparat o mamica fericita!!! stii imi erai ca un imbold, dar mi s-a facut si mie rau, chiar imi pare rau,am niste emotii caraghioase:pale plans plans