Diana1489 wrote:Doctorul a spus ca este cea mai mica sarcina pe care a vazut-o la ecograf , sau de fapt nu a vazut-o . Dar a spus ca dupa grosimea endometrului ,uter si ovarul drept pare a fi o sarcina buna . Si eu aveam 5 sapatamani si nu se vedea sacul.Beta era deabea 760 si la 24 de ore a fost 1677.In uter nu se vedea nimic la 700.Acum am o fetita de 8 luni superba
|
Felicitari hope!!!Ce veste minunata!Sarcinan usoara pana la termen
|
Va multumesc!Teo imi e dor de burtica,dar acum o am in brate.Mi-as dori sa fiu din nou insarcinata ca a fost o perioada superba.Mai am de asteptat pt urmatorul cam un an.
|
Teoftici wrote: Multumesc ca m-ai linistit!...e bine sa fie cineva cu experienta... Cum e cu minunea mica in viata voastra? cum vi s-a schimbat viata? nu 9ti-e dor de burtica? Crestem,papam tatica.Am inceput sa vorbim,adica sa tipe.O sa pun si 2-3 poze :D
|
Teoftici wrote:Eileen ma bucur ca ai lapte si ca pitica e mancacioasa! Sa te refaci repede si sa fiti sanatoase! Sin mai e putin si iti tii in brate minunea...ce sentiment minunat trebuie sa fie... Eu am cateodata acid de zici ca am foc inauntru...e aiurea rau. Din 15 nov am inceput injectiile cu fraxiparina de 0,4ml si mi le face sotul- are o mana tare usoara. Burtici, voi aveti colostru? Eu am observat de acum doua saptamani dar numai in partea dreapta dar nu am stiut ce e, abia ieri mi-a dat prin cap ca e colostru. Pupici virtuali pe burtici si pe pitici! Da e colostru!Si eu am avut.Cand o sa.fie mai avansata sarcina o sa te trezesti din senin ca iti curge pe bluza.Eu asa pateam.A fost bine ca am avut pentru ca desi am facut cezaraiana si se zice ca dureaza pana vine laptele a venit direct. Am avut lapte din prima zi si alaptez si azi la 3 luni si 2 saptamani.
|
Si a mea plange cand sta jos.Nu doarme non stop.Sunt zile cand doarme de la 12la 10-11 binenteles cu trezire noaptea sau dimineata sa manance.Pe mine ma ajuta o jucarie sa nu mai planga.O zdranganitoare cu bilute.O incanta si ii place zgomotul. Cu somnul non stop nu stiu ce sa zic ca nu am patit-o. Noaptea si a mea statea la inceput 2 ore treaza dupa ce manca.Acum nu mai are treaba...doarme ca o iau cu noi in pat si o mufez la tatica si doarme. Acum suntem la puseul de 3 luni si se culca foarte tarxiu si plange isteric si nervos.
|
Danamat wrote:Asa e Babygimi, si dupa nastere e greu. Noi avem probleme cu ochii,ii curge.l-am tot curatat cu ser fiziologic si degeaba, asa ca ieri am fost la dr si mi-a dat niste picaturi, antibiotic. Mai avem treaba si cu nasul, se infunda, tot cu ser fiziologic il fac. La mine mai ii o problema si cu laptele, nu mai prea am (nu am avut destul de la inceput ), trebuie sa ii dau si supliment.asa ma supar ca nu am lapte .beau ceai de lactatie si folosesc si lacto +, un sirop naturist, dar tot nu am suficient. Si mie imi vine sa o i-au razna cate odata. Astazi am facut o luna si deja am pus 1 kg 300...mi se pare cam mult,noroc ca e lung si nu se prea vede ca e dolofan Aaa, am uitat sa zic ca i-a aparut si bubite ca si co?urile pe fata Atata a luat si fetita mea luna trecuta.E perfect.Atat trebuie sa ia un bebe pe luna.Pe mine m-a speriat cand in prima luna a luat doar 575 de grame.Atunci sa te sperii.Pt cojite nu stiu.
|
anyta88 wrote: Nu nu. Cum sa ma supar? Am caateva primite nr 56 si o sa le folosesc daca sunt potrivite. Ce face bebelul? Sunteti bine? Fetele cu cezariana care ati nascut la spitale de stat,cat a fost atentia pentru medici? Daca imi puteti spune. Eu ma gândeam 700 1 mana, 300 a doua mana,200 anestezist,200 neonatolog. O fi bine?
E suficient cat vrei sa dai.Eu am dat la fel dar fara mana 2. Bevelusa e bine ,am botezat-o acum 3 saptamani.
|
anyta88 wrote:Ce liniste este pe aici!!! Teutza,Turti Maria,ceva semne ca se apropie marea întalnire? Eu mâine dimineata ma duc sa ma programez pentru cezariana. Nu cred ca mai dureaza mult pentru ca o simt foarte jos si abia reu?esc sa fac cativa pa?i. În legatura cu hainutele,eu am luat de la 62. 56 mi se par pentru papu?i! Pampers am luat pentru 2-5 kg si bine am facut pentru ca are 3 kg. Pe mine ma dispera persoanele superstitioase cum ca nu trebuie sa cumperi nimic inainte. Buna! Ia si cateva body 56.Ai sa vezi ca sunt si astea mari.Sunt fff mici la inceput. Pampersi si eu am luat intre2-5 kg prima data si pe urma am trecut deja la nr 2 intre 3-6.E mic bebe pt 62.Sper sa nu te superi ca ti-am zis.
|
Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea
|