Mami_de_gemeni wrote:Cate randuri ai facut pana la calcai si pentru talpita pana la varf?
Eu am facut doar o "mostra"sa vad cum arata. Dar tu, lucrezi cate randuri vrei (atat pentru partea de sus cat si pt talpa).
|
larisuka wrote: Am luat schema tot de aici de pe site,este undeva o carte de tricotat,un link,dar nu stiu exac unde! Caciulita eu am facut-o asa! Am montat 67 de ochiuri.am lucrat 4 randuri punct lenes,numai pe fata apoi am facut asa: 1 ochi marginas,1 jeteu,10 pe fata,2 ochiuri se tricoteaza impereuna pe fata ,1 pe fata,2 ochiuri impreuna pe fata,10 ochiuri pe fata,1 jeteu,1 pe fata,1 jeteu,4 pe fata,2 ochiuri impreuna pe fata,1 pe fata,2 ochiuri impreuna pe fata,4 pe fata,1 jeteu,1 pe fata,1 jeteu,10 pe fata,2 ochiuri impreuna pe fata,1 pe fata,2 ociuri impreuna pe fata,10 pe fata,1 jeteu,1 ochi marginas!
Larisuka,
Am reusit sa tricotez caciulita.A iesit aproape bine.
|
Mami_de_gemeni wrote:Doina sunt superbi  , pentru ce varsta sunt si pe cati ochi ai lucrat?
Ana,Victoria,Alina multumesc pentru aprecieri.
Mami de gemeni,nu stiu pentru cate luni sunt,i-am facut doar asa "sa imi incerc norocul".Dar au iesit foarte frumosi si am zis ca merita sa ii postez.I-am lucrat pe 30 ochiuri, dupa modelul de la pag 1 postat de valentina.
|
valentina wrote:Vai, Iuli, chiar iti multumesc! Ca nu mai stiam pe unde sa caut.
Valentina,
Am reusit sa "fac" o pereche de sosete dupa modelul tau.
|
cristinapatrascu66 wrote:alimami 25 de oc inseamna inaltimea botosului la calcai .pentru lungimea talpii faci mai multi dungute roz si alb alternativ 4 rinduri drepte 4 rinduri numai pe fata
Cristina,
Din nou am lucrat ceva postat de tine.
|
Am atasat prima bluza raglan pe care am facut-o.Nu este "perfecta",dar sper data viitoare sa fie mai ok.
|
Buna Larisuka, Felicitari pentru bebe !! Imi spui te rog cum ai facut caciula?Am nevoie de toate detaliile,sunt inca la inceput "de drum".
|
cristinapatrascu66 wrote:
Cristina,multumesc frumos.Fara ajutorul tau nu reuseam. Vrei sa te mai stresez? Nu mi-am dat seama cum se face caciula?Ma ajuti.
|
Multumesc Ildi. Dar a durat aproape 2 zile sa o finalizez.
|
Fetelor,
Am terminat caciula.Daca era o idee mai mica, arata mult mai bine.
|