Scumpa daca folosesti aceasta masca si nu iti mai cade parul este ok, primul pas e facut, lucruri pe care yo le fac , m-am last de vopsit de vreo 2 luni, imi usuc parul cu feonul cu aer rece.Incearca sa cauti un sampon natural pt parul tau. Clatirea cu ceai de urzica, ceai de frunze si coji verzi de nuci. Daca tu nu iti mai agresezi parul el se va regenera si se va indesii. Iar cel mai sfant inainte de dus ulei de masline caldut iti masez pielea capului cu buricele degetelor si il lasi sa actioneze cat vrei dupa aceea te speli cu sampon cu apa mai calduta. Iar ca sa nu ramana uleios iti aplici samponul si il lasi sa actioneze spuma tim in care te speli pe corp. Treaba e ca fiercare om e o lume iar ceea ce mie imi face bine poate tie nu-ti face nimic, dar un lucru e sigur, daca ai sa ai grija de el si ai sa folosesti cat mai putine chimicale o sa ai din nou un par de invidiat.Pup o zi buna.
|
Sarumana, adevarul e ca multi ani mi-au afectat viata, pana m-am reintors catre credinta si am acceptat ca asa a vrut bunul Dumnezeu si ca toate ni le da el cu un motiv chiar daca noi nu intelegem care este. Pup si o zi buna.
|
Buna fetelor, am tot citit pe aici si m-am decis sa va povestesc si eu viata mea, sa imi spune-ti si voi parerea sau daca vedeti ceva: Am avut 2 surori care au murit la varsta de 16 ani. Una cand eu aveam eu 9 ani iar cealalta inainte de a ma naste eu. Cand eu aveam 16 ani, a murit tatal meu la varsta de 61 de ani. Sunt nascuta pe 27/06/1982 in Campulung moldovenesc intre 1 si 2 dimineata intr-o duminica.Daca fac scader imi iese nr, 7 iar daca adun numerele tot 7 iese. Opinii?Pup o zi buna.
|
Sarumana scumpa, firul e din bumbac mai gros, vad ca iese frumos, sfarsitul asta de saptamana o sa mai lucrez si luni sper sa pun o fotografie sa vezi cum arata.Pup si mersii din suflet.Zi buna.
|
Buna fetelor sunt noua pe aici, am intrat pe forum pt niste rochite si m-am inebunit ce am vazut, asa ca am ajuns se pe acest subiect al parului, pt ca eu cum am fost o fanatica a vopsirii parului cu culori vrute si nevrute, de la negru la blond si asa mai departe, in nebunia mea nu mi-am dat seama ca mi-am nenorocit parul pana nu a inceput sa cada si sa vad ca firul de par era aproape transparent de suptire, asa ca m-am apucat disperata de tratamente naturiste. mULTUMESC cerului ca au dat rezultate iar acum a inceput parul meu sa capete viata din nou. Va spun ce folosesc eu: 1 galbenus de ou 1 lingura de miere de albine 2 linguri de ulei de masline (virgen extra) Toate amestecate il intindeti pe par, puneti o punga de plastic pe cap (sau folie ) si va pune-ti un batic. Pute-ti sa o tines-ti si pana dimineata, iar dupa aceea sa va spalati de vreo doua ori cu apa mai calduta. Aceasta masca, daca parul este deteriorar foarte se poate face si de doua ori pe saptamane.
Si tot foarte recomandat este uleiul de masline simplu.Pune-ti vreo doua linguri intr-un pajar si il incalziti putin in microunde.Apoi ungeti capul si masatil cu buricele degetelor cat puteti 5, 10 , 15 min, si il tinesti cat vreti, 1 ora sau o noapte, cu cat mai mult cu atat mai bine.o zi buna.Gaby.
|
Sarumana iubita, fetita as masurao dar nu e nascuta inca, fac la ochi , asa ca ieri am inceput rochita de sus cum spui tu pe 84 de ochiuri, am lasat 30 ochiuri fata, 30 spate si 10 la fiecare maneca, iar ca punct de reper 1 ochi care delimiteaza(4 in total).Ce parere ai. PPup.
|
Fetelor ajutorrrrrrrrrrrrrr, sunt in cautare de o rochita pt o bebe de 6-9 luni, ma tot uita la rochitelevoastre si sunt superbe dar nici o sansa sa fac vreo una fara explicatii ca la prostuci. Va rog din suflet sa ma ajutati cu vreun model si explicatii. rochita sa fie evazata nu dreapta si vre un model cu gaurele. mersiii din suflet.gaby.
|
Superba e putin zis, desi sunt noua in acest forum am cateva zile de cand tot caut in operele voastre de arta o rochite pt un bebe mic de 6 - 9 luni. O sa am o viitoare verisoara si m-am gandit sa ii fac o rochita, iar asta e perfecta si nu pare prea grea si mai ales ca este explicata super.Sper sa pot. Doar un lucru. M-ati putea orienta cam pe cate ochiuri sa o fac pt 6-9 luni.Mersii din suflet.
|
Mersii mult Adriana, o zi buna.
|
Buna fetelor, mai intai de toate multa sanatate la toate si sa va spun ca a-ti construit un bloc foarte frumos si care contine adevarate opere de arta. Eu am o fetita de 6 ani, si as vrea sa ii fac cate ceva din ceea ce am vazut, dar din pacate sunt incepatoare in lumea modelelor. Pana o sa reusesc sa fac ceva cu mana mea o sa admir lucrarile voastre. Pup si o zi buna la toate.
|