Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nu urmaresti nimeni serialul?
Eu reusesc sa-l vad din cand in cand, dar sunt innebunita dupa el .In general, imi plac filmele cu doctori , felul cum gandesc, imi place sa urmaresc logica cu care diagnostica pacientul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi, Noiiiiii |
|

| Tare filmul, nu-i asa? Sunt aproape indragostita de doctorul asta.Imi place mult felul lui de a fi, felul de a gandi si mai ales felul cum ii face pe altii sa gandeasca . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetelor, unde-l urmariti, de cand il tot caut si nu gasesc nici un episod pe retea! pe ce poost e?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu il "urmaresc" - adica imi place si incerc sa vad tot episodul cand il prind. Parca e pe AXN. Uite ceva interesant aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| bereea wrote:Tare filmul, nu-i asa? Sunt aproape indragostita de doctorul asta.Imi place mult felul lui de a fi, felul de a gandi si mai ales felul cum ii face pe altii sa gandeasca .
La fel si eu De fiecare data cand il prind la tv,las totul deoparte si ma uit la el,il ador. |
|

| bulibuli wrote:fetelor, unde-l urmariti, de cand il tot caut si nu gasesc nici un episod pe retea! pe ce poost e?
eu il urmaresc pe italieni, dar mi se pare ca este si pe AXN. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| mie nu-mi place |
|

| chestie de gusturi... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Tipul e scrantit, dar are dreptate... toti pacientii au ceva de ascuns...Imi place serialul |
|

| bine ai venit in club |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Si mie imi place serialul... O abordare speciala, printre atatea seriale pe teme medicale. Chiar aseara am prins un episod pe TVR 1, daca nu ma insel. |
|
| mai, am incercat si eu sa-l vad pt ca toti il lauda, dar nu mi-a placut sincer... e putin fortat asa la unele faze, parca nu se comporta natural actorii, H e un fel de Andrei Gheorghe - asa mi se pare mie - si cam misogin, plus ca nu mi se pare extraordinar de bine documentat.. le mai scapa amanunte pe ici pe colo si de cand il tot cautam sa-l vad.. probabil au fost asteptarile prea mari..
scuze ca m-am bagat, sper sa nu supar pe nimeni, dar impresia asta mi-a lasat-o..
|
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Quote:H e un fel de Andrei Gheorghe Asa mi se pare si mie.Nu urmaresc serialul dar cand il prind ma mai uit recunosc. |
|
|
eu chiar am incercat sa-l urmaresc si sa-mi formaz o parere, nu am vrut sa dau verdictul dupa un singur episod.. dar.. n-a mers, nu e genul meu |
|
|