|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Pe tvr1 cred ca s-a terminat seria(sper ca nu serialul!!) Foreman a plecat, pe Chase l-a dat afara, iar gagica a demisionat... Da, scrie ca a fost ultimul episod din sezonul 3 |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Da, si eu l-am urmarit cand il dadeau la tvr, nu cu mare fidelitate, dar daca treceam pe acolo si era difuzat, ramaneam. Imi plac serialele cu teme de medicina, bine, mai mult documentarele decat filmele, dar aici imi plac personajele. Desi pe House parca prea s-au straduit sa il faca intr-un anume fel, e un pic prea ostentativ. Oricum imi place pentru firul diagnosticarii pacientilor. Si pentru umorul putin mai... negru |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| f f fain serialul...eu il urmaream in paralel si pe tvr 1 si pe axn....si dupa ce nu l-au mai transmis la tv, l-am dat jos de pe net imi plac filemel cu doctori, documentare despre medicina, cartile....etc |

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/28/2011 Mesaje: 13
| desi urasc doctorii in sensul de a nu ajuge pe mana lor, pe mana lui Dr. House nu mi-ar fi groaza sa ajung, citisem undeva ca toate cazurile sunt reale, aveau pe cineva insarcinat cu citirea jurnalelor medicale si descoperirea de chestii cat mai bizare. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| A aparut primul episod din seria 8. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si eu urmaresc serialul. Pe vplay am urmarit aproape toate sezoanele, acum sunt la cel de-al 6-lea. |
| Zvonerii spun ca sezonul 8 ar fi si ultimul. |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| ce filme si pe ce programe mai urmariti ? |

| Tzepii wrote:Zvonerii spun ca sezonul 8 ar fi si ultimul. Adevarul e cca l-au dus rau pe campii, dar tot simpatic e |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2011 Mesaje: 55
| In acelasi gen este Anatomia lui Grey! Se poate urmari si pe internet! |
| profa wrote:In acelasi gen este Anatomia lui Grey! Se poate urmari si pe internet!
Avem si topic de profil :) |
| Tocmai am vazut ultimul episod din House (s-a treminat serialul, nu este final de sezon). A fost cam ciudat la inceput, dar pana la urma au reusit un final simpatic. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Si eu am vazut ultimul episod. Intr-adevar a fost bun finalul. Mi-a placut foarte tare serialul si mi-a parut rau ca s-a terminat. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Daaaa, s-a terminat intr-un mare stil. Mi-a placut si nu-mi pare rau ca s-a terminat, era si timpul |
|

| Mai e si un cantec de lebada. In culise... Foarte frumos |
|
|