Profil: divulici
Despre
Utilizator: divulici
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, July 3, 2012
Ultima vizita: Saturday, November 3, 2012 3:46 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Pareri gradinita Kids Club din Militari
Postat: Saturday, November 3, 2012 2:43 PM
voi ati primit dvd-ul cu serbarea din iunie anul acesta? se pare ca nu au de gand sa le dea celor care s-au mutat desi au platit cate 40 lei! stiu ca abea acum le-au dat dar nu cred ca ni le vor dsuna.
Postat: Sunday, September 9, 2012 4:37 PM
danutdanut75 wrote:
Super...incepem sa jignim. Pentru mine e deja prea mult.
Mult succes cu copilul in alta parte.
Deja am facut o greseala ca am intrat pe forum.

nu e o gresala ca ai intrat pe forum. ai gresit cand ai inceput tu si nu altcineva, sa jigneasca pe toti cei care au fost impotriva modului in care sunt tratati copiii la aceasta gradinita. de ce crezi ca doar tu ai dreptate atata timp cat mai multi parinti sustin contrariul? suntem aici sa ne exprimam parerile, sa dam un sfat celor care au de gand sa isi inscrie micutii la kids club. ei da, cartofi mancau cel putin pana in luna iulie, de 4 ori pe saptamana chiar daca afisau altceva. acum au inceput sa fie mai comunicativi, mai atenti fata de parinti intrucat s-au retras multi copii. cel mai tare ma deranja ca nu se ocupau de ei din punct de vedere educational. de ce crezi ca a plecat si o mare parte din personal? e clar ca faci parte din conducerea gradinitei pt ca se vede ca te-au deranjat mesajele noastre. daca ai fi fost parinte, ai fi avut o alta atitudine.
Postat: Friday, July 6, 2012 10:50 PM
daca tii neaparat sa iti inscrii copilul la o particulara, ar mai fi gradinita king george situata undeva in zona pacii. e mai eftina si nu e atat de spatioasa. ei zic ca fac multe acolo maiales din toamna. cica e finantata in mare parte de englezi si de aia ar fi asa mica taxa. mamicile care au copiii acolo s-au plans cel mai mult de imbolnaviri. nu stiu daca e neglijenta ori colectivitatea care in primul an de gradi aduce raceli. alta gradi dar de stat ar fi cea de langa teatrul masca recent renovata.
Postat: Tuesday, July 3, 2012 10:51 PM
Crisuip wrote:
Buna
Am copilul de 2 ani la aceasta gradi.
Ne mutam anul acesta ptr ca:
- nu se mai lucreaza cu copii (nu mai primim fisele de lucru)
- nu se respecta programul ( autobuzul cu copii ajunge cu o ora mai devreme se sf programului)
- nu se respecta meniul (nu primesc ceea ce afiseaza, daca afiseaza)
- nu primesti bon fiscal pe bani si nu platesti cu cardul ca gradi ar plati comisioane
- directorii sunt aroganti si nu discuta cu parintii, problemele sunt tratate de asistenta sau de sifer, dupa caz
- se depaseste nr de copii declarat in contract, la copilul meu erau 23 copii fata de 20 in contract
- este departe si iarna raman izolati cum a fost cazul anul acesta

----- multe alte nemultumiri as adauga

total deacord cu tine! gradinita este mare, noua, frumoasa. ce pacat ca cei care dispun de acest minunat spatiu nu stiu sa il valorifice! se spune ca omul sfinteste locul, nu? din pacate este valabila si in acest caz zicala conform careia " pestele de la cap se impute": directori/patroni aroganti carora nu le pasa de parerile celor care le platesc serviciile, nu au ca principal obiectiv educatia copiilor angajand personal fara experienta. daca cumva spui ca nu iti convine ceva ti se replica: "daca nu iti convine ia-ti copilul si pleaca". da, au 3 obtionale incluse in taxa dar oare le fac? engleza cel putin nu. de ce sa o faca atata timp cat exista curs de engleza cu plata? oricum, nici nu ar avea timp pentru ca avand 4 serbari pe an, nici nu ar avea timp sa mai faca altceva inafara repetitiilor pt spectacole. serbarile? da, majoritatea au fost ok doar ca nu aveau cum sa reflecte nivelul de pregatire de educatie al copiilor intrucat fiind multi in grupa, fiecaruia ii reveneau 2-3 minute din serbare. ei isi fac reclama cum ca ar colabora la dansuri cu scoala lui Mihai Petre. daca cumva si asta este unul din motivele pentru care vrei sa iti inscrii copilul acolo, da-mi voie sa iti spun ca aceasta colaborare a fost odata acum e istorie. la capitolul ingrijire stau bine dar oare e suficient? daca as fi in locul celei care a cerut pareri nu as alege o gradi particulara decat daca copilul ar fi foarte mic 1-2 ani. daca as fi nevoit sa aleg totusi o astfel de gradi, as testa calitatea celor care o guverneaza. aa, si daca locuiesti in cartier, ai o bila neagra la aceasta gradi: cunosc o mamica care locuieste in MR si careia nu i-au primit copilul pe motiv ca nu mai vrea copii de acolo ca cica parintii fiind mai multi la un loc, ar intretine barfa... nu stiu daca e asa ca nu locuim acolo dar cred ca nimeni nu ar fi nebun sa spuna ceva de rau despre oamenii care se ocupa de copilul lui decat daca ar avea motive intemeiate.