Divortul...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Monday, February 12, 2007 10:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Stie cineva daca un proces de divort deschis la Tulcea se poate muta la Bucuresti? Daca da, in ce conditii?
misha
Scris: Tuesday, February 13, 2007 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Monica draga, m-ai speriat!hohot hohot hohot
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 8:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
misha wrote:
Monica draga, m-ai speriat!hohot hohot hohot

hohot hohot Si pe mine uff
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, February 13, 2007 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
ups ....fetelor avetzi grija cum denumiti topicul , ca ne sar ochii din orbita .....ne faceti sa ne sara inima din piept !!!pale
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 13, 2007 3:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

eu stiu ca se poate cere stramutarea procesului de la o instanta la alta dar in ce conditii... hm, nu stiu!oare
trebuie intrebat un avocat.

chiar asa mai Monique, nu ne face sa lesinam... pale
LIA
Scris: Tuesday, February 13, 2007 3:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Stramutarea pricinii de la o instanta la alta poate fi ceruta pentru urmatoarele motive:
a) cand una din partile aflate in proces are 2 rude sau afini (afini = sotul si rudele celuilalt sot) pana la gradul al patrulea inclusiv printre magistratii instantei;
b)atunci cand desfasurarea procesului la instanta competenta ar putea pune in pericol siguranta publica;
c) cand exista banuiala legitima ca procesul, judecandu-se la instanta competenta in mod normal, nu s-ar realiza o judecata obiectiva. Banuiala este legitima ori de cate ori se poate presupune ca nepartinirea judecatorilor ar putea fi stirbita datorita:
- imprejurarilor pricinii;
- calitatii partilor;
- vrajmasiei partilor ori vrajmasiei locale;
- este de presupus ca judecatorii pot fi partinitori cu partea care cere stramutarea etc.
Cererea de stramutare pentru rudenie si afinitate, ca si pentru banuiala legitima, poate fi facuta de partea interesata, iar pentru motiv de siguranta publica numai de procurorul de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Instanta competenta sa solutioneze cererea de stramutare este instanta ierarhic superioara cand stramutarea se face pe motiv de rudenie si afinitate si Inalta Curte de Casatie si Justitie cand motivele invocate sunt banuiala legitima sau siguranta publica.
Sper ca ti-am fost cat de cat de folos.
monique
Scris: Tuesday, February 13, 2007 6:42 PM
Nivel

confeti confeti confeti :801: chitara chitara chitara hainoroc hainoroc hainoroc yes yes yes dance
Cam asta e starea dintre mine si clau, ca-n smiley, Slava Domnului!!! Chiar m-ati facut sa rad!!! Dar na', la 1 noaptea nu ma gandeam decat la ideea in sine, nu si la modul de exprimare (interpretare)!!! Nu am avut ca scop cresterea palpitatiilor membrelor, sorry!!!hail hail hail
Lia, multumesc f mult pt raspunsul competent, chiar acum il voi suna pe unchiul meu sa i-l comunic!
Pupici!
Kiki
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Ne bucuram ca e totul ok! dance dance
Miri
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Uffff...
Ce sperietura!pale pale pale pale
monique
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:29 PM
Nivel

Uite, de-aia va iubesc eu pe voi!!!love love love hohot
TatyKS
Scris: Wednesday, February 14, 2007 9:06 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
pupici pupici si eu ma bucur ca e totul ok...love
raly
Scris: Friday, January 28, 2011 8:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Un cuplu de prieteni de-ai nostrii intampina niste probleme.Ea are 40 de ani el 38,si au impreuna un baiat de 15 ani si o fata de 17 ani(fara putin).Ea a fost avansata si trimisa cu serviciul in strainatate,dar pe perioada scurta(2 sapt) dar de mai multe ori.Acolo si-a gasit pe unul de 23 de ani si chestia este ca de cand a venit parca a innebunit.Injura,tranteste si bleastama pe toata lumea!Pe sot l-a rugat sa-i dea o pauza sa se poata reculege si acesta a plecat in pe perioada concediului(pentru ca este angajat)in Germania la lucru.In acest timp si-a scos fata afara din casa pentru ca nu o lasa sa vorbeasca cu tipul acela pe net,iar fata s-a mutat la bunica,adica la mama ei.Cand tatal a revenit in tara a intrebat-o unde sa mearga,merge la parintii lui sau se intoarce acasa,ea i-a spus sa se intoarca acasa sa fie din nou o familie.Acesta pentru ca o iubeste enorm si este dispus sa-i ierte orice greseala s-a intors acasa,insa nu a gasit afectiune,a gasit exact aceleasi crize pe care le-a lasat,ba din contra in fiecare seara o gaseste vorbind cu tipul pe net,plus cost suplimentar la tel 10 mil pe luna.Asa ca dupa doar 2 zile de noua convietuire l-a scos si pe el afara.Acesta s-a mutat la mama ei acolo unde sta si fata.Am uitat sa va spun ca si mama ei a incercat sa stea de vb cu ea insa i-a spus mamei ca sa nu mai considere ca e fata ei si sa o lase in pace.De fapt nu mai asculta pe nimeni,nici un sfat nimik zici ca este vrajita.O da intr-una ca ea baga divort!Chestia este ca chiar daca baga si obtine divortul,cu tipul respectiv nu se poate lua pentru ca el locuieste intr-o tara capitalista de unde i va fi foarte greu sa plece.Ceea ce ma deranjeaza si pe mine si pe el (pentru ca va dati seama ca bietul este cu moralul distrus,este la pamant)sunt copii care sunt foarte afectati.Fata a slabit,nu vrea sa manance,plange noaptea ,a ajuns sa ia hainele mamei sa mearga cu ele la preot sa le sfinteasca sa nu cumva sa fie fermecata,iar copilul e rau de tot.Cat timp a fost el in Germania nu a dat pe la scoala deloc,este la un pas de exmatriculare,corigent la 4 materii,merge cu cutitul la scoala,este un mare bataus,smecher,injura profesorii,fumeaza si tatal chiar banuieste ca consuma droguri.sorry1 Fata este cu mult mai asezata si are doar note bune iar profesorii nu se plang de ea.Tatal asteapta inca hotararea ei sa vada daca va baga sau nu divortul ca el nu vrea sa bage,el inca o iubeste si spera la o impacare,spera ca-si va reveni cumva.El este painea lui Dumnezeu fetelor nu ati vazut asa ceva:face curatenie,verifica copii la lectii,el merge la sedinte la scoala,face de mancare,dimineata pune copiilor sandvis la scoala cat si ei pt servici,face cafeluta si o trezeste cu cafeaua gata facuta,cand vine de la lucru o lasa sa doarma iar el se joaca cu copii,copii sunt cei mai buni prieteni ai lui,tot tot ce au pe suflet i spune lui ca ei nu indraznesc.Acum v-am zis ca el sta impreuna cu mama,matusa si fratele sotiei,si cu fata fiindca parintii lui stau in alt oras si ar insemna ca fata sa faca naveta!Fiindca incepe sa-si dea seama ca nu o mai poate intoarce pe sotie de pe drumul ales taticul vrea sa plece in strainatate sa faca bani de un apartament pentru el si copii(deocamdata fata)si a rugat-o pe mama sa i faca tutela mamei ei (adica bunicii)la care asta a zis ca nu semneaza ca mai bine o da la o casa de corectie!Ce poate el sa faca sa i ia sotiei sale dreptul la tutela?Sau macar cum poate sa treaca tutela asupra bunicii?Se poate asa ceva?uff
mikaela
Scris: Friday, January 28, 2011 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Daca are dovezi ca mama e imorala, atunci cred ca poate obtine custodia fetei. Nu mai stiu cum sunt legile acum in Ro, dar si tatii pot obtine custodia copiilor. In cazul asta, ar trebui sa fie usor ori sa dovedeasca mama imorala, mai ales ca fata locuieste cu bunica si tatal deja, sau se poate merge pe metode prietenesti si s-o convinga pe mama sa renunte la custodia fetei. E posibil si fata, avand 17 ani, sa-si spuna preferinta in tribunal sau pana la tribunal sa implineasca deja 18 ani si sa nu mai fie nevoie de nimik.
raly
Scris: Friday, January 28, 2011 9:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Pai daca se ajunge la tribunal atat fata cat si baiatul vor fi intrebati cu cine vor sa ramana si vor vrea sigur cu el!Insa nici ea nu are banii necesari ca sa inceapa divortul si oricum asta ar dura pana se da sentinta!Lui i trebuie acum o solutie ca sa lase fata sa fie in regula!
mikaela
Scris: Friday, January 28, 2011 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
AAAAAaaaaa, acum am inteles alcool Asta nu mai stiu, dar se poate intreba la tribunal sau chiar la un notariat, cred. E trist pentru copii...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.