Divortul parintilor-drama copiilor!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, December 12, 2012 7:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
t-mihaela wrote:

Kali, nu te supara, eu nu sufar de mania persecutiei dar asta e a doua oara cand ma impungi .....fara ca eu sa ma adresez tie .scratch

Nu ma supar nicicum, mai ales ca nici eu nu m-am adresat tie... nu stiu de ce ti se pare insa poate e usor interpretabil atata vreme cat postarea mea vine dupa a ta.
E bine de stiut ca sa dau si eu quote pe viitor.
Am editat. Credeam ca se deduce cu usurinta destinatarul.
ingerash
Scris: Wednesday, December 12, 2012 11:02 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oare unde-i spritul craciunului? Iertati,uitati!Dragele mele lasati contradictiile iloveyou computerlove
diana-andreea
Scris: Wednesday, December 12, 2012 11:48 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pe mine ma distreaza ...nicidecum nu ma enerveaza ,nu-mi vin dracii si lacrimile.....poate doar lacrimile dar si alea de ras...fiecare zice ce vrea,comenteaza ce vrea si unde vrea ca doar la 20 de ani de la revolutie macar dreptul de a vb liber l-am castigat,sau nu???
asa ca dragele mele...vorba aia:''capul face curul trage''lasati lamentarile si vedeti-va de viata in privat ca mult bine facetiras
AdrianaC
Scris: Wednesday, December 12, 2012 3:05 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Dreptul de a vorbi liber l-am castigat, dar multi il inteleg inca gresit, din pacate...

Iar despre limbajul folosit pe acest forum, asa cum se poate vedea cu usurinta din regulament avem niste reguli foarte simple, clare si de bun simt, care ne-au ajutat in tot acest timp sa avem foarte putine conflicte si sa le aplanam destul de repede...

Prin urmare, va rog in continuare sa pastram acest forum curat si civilizat.

Multumesc tuturor ! computerlove
denisa_rachid
Scris: Wednesday, December 12, 2012 3:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
AdrianaC wrote:
Dreptul de a vorbi liber l-am castigat, dar multi il inteleg inca gresit, din pacate...

Iar despre limbajul folosit pe acest forum, asa cum se poate vedea cu usurinta din regulament avem niste reguli foarte simple, clare si de bun simt, care ne-au ajutat in tot acest timp sa avem foarte putine conflicte si sa le aplanam destul de repede...

Prin urmare, va rog in continuare sa pastram acest forum curat si civilizat.

Multumesc tuturor ! computerlove

cool Multumim, Adriana!
diana-andreea
Scris: Wednesday, December 12, 2012 5:01 PM
Nivel: Guest

ahahahhaa.....''paracioasa'' iar a fugit fuguta la sefa sa dea raportul(nu e prima oarahohot )....hohot hohot hohot hohot ca de altfel nu se vedea urma de admin pe-aicihohot hohot hohot
AdrianaC
Scris: Friday, December 14, 2012 4:37 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Diana-Andreea, sa inteleg ca daca nu se vede urma de admin tu intelegi ca poti sa vorbesti oricum?
Daca da, inseamna ca nu ai ales forumul potrivit...

Unele obiceiuri nu se pierd niciodata, probabil ca asa se intampla si la scoala cand intorcea profesorul capul ras (glumesc acum, desi sunt sigura ca nu o vei interpreta ca pe o gluma).

Oricum, sper ca ai prins ideea si faptul ca nu ma vezi tu aici, nu inseamna ca nu sunt ras, ca admin pot sa vad si altfel postarile ras
marimar23m
Scris: Saturday, December 15, 2012 6:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2012
diana-andreea wrote:
ahahahhaa.....''paracioasa'' iar a fugit fuguta la sefa sa dea raportul(nu e prima oarahohot )....hohot hohot hohot hohot ca de altfel nu se vedea urma de admin pe-aicihohot hohot hohot

Ciao Andre,m-am inscris si eu in acest forum cu speranta sa aduc ceva nou si frumos,am deschis cateva topicuri cu lucrari din care eu scot bani frumosi aici in italia,le-am atasat foto,am incercat sa le ajut cu explicatii,sa le dau modelele creeate de mine cu speranta sa isi poata capata si ele existenta,dar din pacate am fost luata peste picior si mia vorbit de sus.........cateva dintre ele.....suntem o mana de femei si ar trebui sa ne intelegem bine si sa ne respectam intre noi dar respectul a disparut de mult.......
sunt de 10 ani in italia,nu mam intors niciodata in romania ptr ca nu imi face placerea,aici in italia nu am prietene romance ptr ca atunci cand intalnesti un roman ,vorba romanului........sa dai sa fugi cat mai departe....sunt foarte rai romani si de fiecare data incearca sa te bage cu capul cat mai la fund...
Imi pare rau sa spun asta,dar sunt libera sa spun parerea mea ptr ca mam simtit f prost de fiecare data cand am intins mana sa ajut...
Eu am lucrat ptr o casa de moda internationala din New York,acum in italia lucrez ptr.4 magazine dar niciodata nu am facut diferenta intre persoane,nu le-am vorbit de sus,nu am avut pretentia sa imi vb cu Dv,din contra am cerut si celor tineri sa imi spuna pe nume,ptr ca prietenia e mult mai calda,mai dulce.....
Sper ca si romancele noastre sa incerce sa isi schimbe modul de comprtare si sa lase persoana sa se exprime liber,ptr ca nu suntem obiectul la nici unu sa ne poata inchide gura.Eu te inteleg f. bine din modul tau de exprimare eu am simtit durerea ta din suflet,am inteles ca aici ai incercat sa faci simtite ranile ce te doare dar din pacate ti-a pus sare deasupra decat o alinare.....
PACAT,VORBIM ACEIASI LIMBA SI NE SCUIPAM INTRE NOI...
LilianaD
Scris: Saturday, December 15, 2012 9:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
oare scratch Hmmm...unele postari sunt atat de ciudate incat nici nu merita comentate...
Adina
Scris: Saturday, December 15, 2012 10:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
LilianaD wrote:
oare scratch Hmmm...unele postari sunt atat de ciudate incat nici nu merita comentate...

hohot Am citit de vreo 4-5 ori si am vrut sa zic si eu ceva dar pur si simplu nu mi-a venit nimic in minte... sigur nu puteam s-o fac mai bine decat ai facut-o tupupici
anemona
Scris: Wednesday, January 23, 2013 8:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2013
Eu am trecut prin asa ceva.....m-am impacat cu fostul sot, ca sa imi dau seama cat e de valabil proverbul cu vulpea isi schimba blana, dar naravul ba. A continuat sa tina legatura cu fostele amante, cu care ma insela si inainte. Am descoperit acest lucru verificandu-i apelurile de pe numarul lui. pentru asta am mers la orange, cu numarul de telefon si un buletin, caci nu avem abonament, si am cerut o factura detailata cu apelurile pe ultimele 30 zile....a fost socant, dar macar am aflat adevarul....poate aveti si voi nevoie
nobody
Scris: Saturday, January 26, 2013 11:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2013
Cel mai groaznic lucru e sa incerci sa tii langa tine un barbat, a carui inima apartine altcuiva...nu o sa-ti apartina niciodata la nivel sufletesc...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.