Chestionar intrebare: Divortati?
Alegere Voturi Statistici
Da 11 78%
Nu 3 21%

Divortata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Uneori se dovedeste ca alegerea facuta in tinerete (si nu neaparat) nu este cea mai buna.
Alegeti sa divortati sau va continuati viata alaturi de persoana respectiva, chiar daca nu mai simtiti nimic pentru ea?
kali
Scris: Sunday, May 20, 2012 12:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sunt foarte putini care divorteaza din lipsa de iubire. Asta se mai poate reaprinde, mai poti pacali inima sa iubeasca din obisnuinta... sunt altele mai importante care leaga: copii, rutina, intelegere, parteneriat, etc... plus ca sta in puterea fiecarui cuplu sa tina flacara aprinsa.
Aaaa, daaa... daca se intampla ceva nedorit sau impotriva principiilor unuia dintre ei, atunci, da... sunt pro divort daca nu se mai poate trece peste. Dar divort de plictiseala, nuuuuuu...
giulia_mamik
Scris: Sunday, May 20, 2012 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Da!Sunt pro divort daca nu mai sunt sentimente,daca s a facut orice pt resuscitarea relatiei.Nu stiu dar ca sa ajungi la divort cred ca trebuie sa treci prin niste faze...nu doar asa ca te ai plictisit de partener/a sau mai stiu eu ce fleacuri!
bereea
Scris: Sunday, May 20, 2012 2:24 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu sunt pentru divort daca nu exista adulter, violenta, bautura.De multe ori, faptul ca exista aceasta altenativa "ii ajuta" pe soti sa nu lupte pentru relatia lor.
bulibuli
Scris: Sunday, May 20, 2012 2:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
probabil ca nu as divorta decat daca am fi intr-adevar nefericiti si nu am mai avea solutii pentru a salva relatia.. eu una nu ma vad facand pasul asta cu prea mare usurinta dar.. mai stii??
raly
Scris: Sunday, May 20, 2012 8:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
daca nu se mai poate,da!categoric!Am intalnit persoane care nu se mai intelegeau si stateau doar de dragul copiilor!Eu nu asputea face asa ceva...daca nu mai merge,pui punct si gata!
Chiar acum am o familie de prieteni care el de cativa ani i este infidel sotiei,insa ea nu l-a prins niciodata(pana acum).Cand si-a dat seama cum sta problema tipa a vrut sa se razbune si ea,si normal ca a fost prinsa din prima.S-au despartit,(nu divortat)au stat asa trei sapt si cand au vazut ca copilul plange dupa tataso(copilul are 5 ani si ceva)s-au mutat iar impreuna.Insa sa nu mai zic ce viatza are femeia asta,reprosuri zilnice,vorbit ca cu ultimul gunoi,mai ia din cand in cand si cate o palma,nu are voie sa mearga nicaieri,la o cafea la o prietena,la un suc,i se cronometreaza si timpul cat face de de la lucru pana acasa,i se umbla in telefon,citit mesaje,ba mai nou i s-a si cerut sa scoata un desfasurator de la orange ca sa vada cu cine a mai vorbit.Eu una nu as suporta asa cv doamne fereste!ras ras
mikaela
Scris: Sunday, May 20, 2012 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Eu cred ca e imposibil sa nu mai simti nimic pentru barbatul cu care te-ai maritat. E posibil sa simti ura daca e violent sau betiv sau mai stiu eu ce, e posibil sa ai sentimente de prietenie, de altceva, dar imposibil sa nu mai simti nimic. Iubirea uneori se transforma in altceva, nu mai e flacara aia din tinerete, poate e o iubire mai domoala sau mai inteleapta...sau poate e doar rutina, plictiseala dar e CEVA. Si atunci CEVA-ul asta da nota deciziei de a divorta sau nu. Sunt pro divort in cazuri de abuz, un DA mare si absolut fara regrete, sunt pro divort cand te-ai indragostit de altcineva si simti ca asta e drumul cel nou in viata, dar sunt impotriva daca se considera ca-i doar plictiseala sau rutina, pt ca uneori sentimentele stau ascunse undeva si tot ce trebuie facut e sa le constientizezi si sa le reaprinzi. De asta exista si consilieri maritali angel Plus ca mai sunt atatea de luat in considerare cand e vorba de un divort, daca exista copii si care e impactul asupra lor, ce si cum se imparte, cat de independenta esti etc etc.
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 21, 2012 6:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
viata iti ofera "surprize" cand te astepti mai putin. se poate divorta si din iubireuff ca o eliberare pt partener.
PrincessLilou
Scris: Wednesday, May 23, 2012 2:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
cine stie ce ne poate rezerva viitorul? se poate sa ajungi in situatii la care nu te astepti si sa ajungi si la divort. dar eu nu ma gandesc la chestii din astea. cu totii avem conflicte in familie, pareri diferite, facturi de platit - astea nu sunt insa motive de divort. cred ca as suporta orice pana la bataie, ceea ce nu e cazul la noi. oricum, nu cred ca mi-as putea imagina viata mea si a lui sophie fara tati langa noi. eu chiar ii multumesc sotului meu, chiar si in gand, ca exista si ca ma ajuta atat de mult, ca este alaturi mereu si ca ma iubeste si o simt din tot ce face.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.