Diversificarea hranei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:07 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Citeva idei,poate gasesti ceva ce o sa-i placa:mar ras,para rasa,reteta Laurei(mar+banana+suc de la o portocala),suc de grapefruit(e acrisor ca si lamiia)sau de portocala...
Iar in piureul de zarzavat poti sa-i adaugi un pic de laptic si doi stropi de ulei,sa incerci si asa!
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
in dimineata asta nu stiu ce m-a apucat asa ca am inceput sa fac un mic retetar pt bebei...pe moment nu am pus decat 3 retete si sper sa il termin cat de curand daca Alfonso ma lasa

Atasamente:
4-6 luni.pps 53 KB, salvati 314 ori.

cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
bravo bravo bravo bravo bravo
Bravo, Laura! Tare bunute retetele tale, mami! Alfonso trebuie sa fie tare fericit la masa!sic
TatyKS
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Laura mai vrem, mai vrem! Bravoo!yes Cred ca sunt tere bune!pupici

Miraa,incearca cum a zis Miri, suc de la o portocala + mar , dar la inceput fara banana.pupici
Mirandolina
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
miraa wrote:
ce ziceti fetelor?sa incerc sa-i dau altceva...nu stiu ceoare sau sa fac o pauza..poate uita gustul?

Miraa, problema asta o am si eu cu Calin. Si dau si eu vina pe dinti. De 3 saptamani de cand i-am descoperit primul dintisor (acum avem 2) si-a dat peste cap programul masa. In schimb la san ar sta la nesfarsit. Doctorita mi-a zis ca de acum laptele nu mai suficient, pentru ca bebe are nevoie de mai multe vitamine si minerale.
delfinasa
Scris: Saturday, May 27, 2006 6:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Miraa, suc de para poti incerca in care sa pui ceva cereale adecvate varstei ca sa fie un pic mai consistent...sau poti sa-i faci cereale cu lapte de la tine daca poti sa pompezi si poate papa...banana pasata eventual amestecata cu putin lapte de la tine...dovleac copt pasat...piure de cartof cu putin laptic...piure de mazare dulce...piure de dovlecel si morcov...incearca ca in mancarica pe care i-o faci sa-i pui laptic, ca sa simta gustul sa pape si vezi cum reactioneaza.
miraa
Scris: Saturday, May 27, 2006 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
delfinasa wrote:
Miraa, suc de para poti incerca in care sa pui ceva cereale adecvate varstei ca sa fie un pic mai consistent...sau poti sa-i faci cereale cu lapte de la tine daca poti sa pompezi si poate papa...banana pasata eventual amestecata cu putin lapte de la tine...dovleac copt pasat...piure de cartof cu putin laptic...piure de mazare dulce...piure de dovlecel si morcov...incearca ca in mancarica pe care i-o faci sa-i pui laptic, ca sa simta gustul sa pape si vezi cum reactioneaza.

am sa incerc si astea maine...da cu cerealele nu cred ca avem voieoare nu ne facem mai mare?ca noi avem nevoie de vitaminesic mersi multpupici
Miri
Scris: Saturday, May 27, 2006 9:24 PM
Nivel

Miraa,eu ii pun cereale in piureul de fructe cind iese prea subtiel dina cauza fructelor ce lasa mult suc,dar cum noi suntem in categoria"musculita"ne e permisras
Milan e grasut,nu cred ca e cazul sa exagerezi cu cerealele ,dar ca sa-i faci o proba sa vezi daca maninca,nu e un capat de tara.Stiu ca si grasunelului de David,al lui Kiki,i-a dat voie dr.biscuitei dar cu limita!
TatyKS
Scris: Sunday, May 28, 2006 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Miraa, totusi ar tb sa vorbesti cu DR. si sa ii dai treptat papa, chiar daca are apropape 7 luni, stomacelul lui e obisnuit numai cu laptic. Ar trebui sa incepi cu suculete, apoi supe si dupa cu mancare mai solida. pupici Iar cu cerealele , nu prea ti-as recomanda ca il umfla si el e destul de bine dezvoltat.pupici Cred ca suculete din diverse fructe ar fi cel mai bine pentru inceput! Vezi ce zice si Dr.! Bafta si ne mai anunti ce a facut scumpul si chipesul Milan.
miraa
Scris: Sunday, May 28, 2006 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
taty wrote:
Miraa, totusi ar tb sa vorbesti cu DR. si sa ii dai treptat papa, chiar daca are apropape 7 luni, stomacelul lui e obisnuit numai cu laptic. Ar trebui sa incepi cu suculete, apoi supe si dupa cu mancare mai solida. pupici Iar cu cerealele , nu prea ti-as recomanda ca il umfla si el e destul de bine dezvoltat.pupici Cred ca suculete din diverse fructe ar fi cel mai bine pentru inceput! Vezi ce zice si Dr.! Bafta si ne mai anunti ce a facut scumpul si chipesul Milan.

taty el a inceput treptat cu suculete,supe,piureuri...nu mai vrea el sa papenu
acum facem din nou o incercaresi va anuntam ce-am rezolvatras
Anaida
Scris: Sunday, May 28, 2006 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Miraa, suntem in aceeasi categorie, si eu ma lupt cu Alexandra s-o fac sa pape. Singurul pe care-l papa cu placere e piureul de banana cu branzica calcica, in rest, e o lupta s-o fac sa pape ciorbita sau alte fructe. Si chiar daca-i e foame, papa cateva lingurite cu pofta, apoi gata! Tâtica in schimb, o ia oricand. De crescut a crescut foarte bine, ma si mir de unde se ingrasa asa, cand ea nu mananca 250g de piure de fructe+ciorbita e zi. Cred ca din laptele meu.
Miri
Scris: Sunday, May 28, 2006 10:08 PM
Nivel

Am citit ca ,de la 6 luni,li se poate da iaurt.Voi cum il dati bebeilor,asa simplu sau in amestec cu ceva?ras
misha
Scris: Sunday, May 28, 2006 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Miri, eu i-l dau si simplu si amestecat cu cereale sau fructe.
Kiki
Scris: Monday, May 29, 2006 6:22 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
miri_haluca wrote:
Am citit ca ,de la 6 luni,li se poate da iaurt.Voi cum il dati bebeilor,asa simplu sau in amestec cu ceva?ras

David nu papa nici simplu, nici amestecat cu ceva.
O sa incerc cu biscuiti sa vad daca vrea. Succes cu Sara, poate nu e asa mofturoasa ca David. uff
Miri
Scris: Monday, May 29, 2006 8:55 AM
Nivel

Kiki wrote:

David nu papa nici simplu, nici amestecat cu ceva.
O sa incerc cu biscuiti sa vad daca vrea. Succes cu Sara, poate nu e asa mofturoasa ca David. uff

O sa incerc miine si o sa-ti spun ce succes am avut.ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.