|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo David! Kiki nu vii si la mine sa o faci si pe Karina sa pape altceva in afara de laptic?! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| de cateva zile nici Maria nu mai papa cum trebuie, ia cateva lingurite si gata! Nu mai stiu ce sa-i fac .In schimb ma tot trage de bluza sa-i dau tzitzi, dar cu laptele meu nu se mai satura asa ca stau toata ziua cu bluza ridicata nu i-a mai dat nici un dinte si nu se vede vreunul pe la orizont, asa ca...stam si ne chinuim cu cateva lingurite din supica, iaurtel, fructe etc... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Gata de azi am inceput si noi diversificarea.Am inceput cu supa -crema de morcov,ceapa si cartof ca asa ne-a zis asistenta.Am si eu o intrebare a papat doar 5-6 lingurite cu restul de supica care este in castronel ce fac il arunc?:02pupici |

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ely, din cate stiu eu pentru ca de-abia ai inceput diversificarea trebuie sa-i dai papita gradat, incepand cu o lingurita in prima zi, apoi doua si tot asa...si trebuie sa introduci cate un aliment si sa lasi minim trei zile intre alimentele nou introduse ca sa observi eventualele alergii. Restul de papita il poti congela sau poti face doar foarte putin, atat cat ii dai sa pape...rabdare si mult succes! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ely wrote:Gata de azi am inceput si noi diversificarea.Am inceput cu supa -crema de morcov,ceapa si cartof ca asa ne-a zis asistenta.Am si eu o intrebare a papat doar 5-6 lingurite cu restul de supica care este in castronel ce fac il arunc?:02pupici
Il arunci caci pe lingurita a ramas saliva de la fata si bagata inapoi in supa strica supa pana maine.
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| misha wrote:Ely, din cate stiu eu pentru ca de-abia ai inceput diversificarea trebuie sa-i dai papita gradat, incepand cu o lingurita in prima zi, apoi doua si tot asa...si trebuie sa introduci cate un aliment si sa lasi minim trei zile intre alimentele nou introduse ca sa observi eventualele alergii. Restul de papita il poti congela sau poti face doar foarte putin, atat cat ii dai sa pape...rabdare si mult succes!
Nu neaparat cateva lingurite. Mie mi-a zis pediatrul sa ii dau cat vrea. Alergia se urmareste dandu-i aceeasi mancarica trei zile. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Misha ,Kiki multumesc pentru sfaturi ,vreau sa zic ca nu se saturase din cele 5-6 lingurite a inceput sa planga si i-am mai dat a mancat jumatate din compozitie mi s-a parut un pic cam mult pentru prima data ,dar ea a vrut e asa haioasa ,bineanteles ca a mai dat si pe afara jumatate in gurita ,jumatate afara. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu i-am pregatit Sarei pentru prinz mazare cu carnita de vita. Am pus 4 linguri de mazare la fiert la microunde,asa ca s-au ridicat tote cojile deasupra,am pasat mazarea,am adaugat 6 lingurite de carne de vita,un strop de ulei si un pic de laptic praf preparat. A papat tot! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce papaciosi pe aici...nu mai noi suntem codasii karinuta bravo..dar sa nu faci ca milan..sa papi mereu |
|
|