Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Cand se incepe diversificarea hranei la bebelusii alimentati natural si cum ?
Cum vi s-a recomandat voua?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am inceput la 2luni jumatate sa-i dau mancare si am inceput cu banana tin minte intotdeauna ca se lingea pe buzite si casca gurita de numai,apoi treptat i-am dat supica dar cu lingurita ca nu o vroia prin sticluta, mar cu biscuite si tin sa mentionez ca in fiecare zi trebuie dat altceva nu intr-ozi cate putin din toate sa poata copilul sa se obisnuiasca cu gustul! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi inca nu am inceput diversificarea, asteptam sa implinim 6 luni. Vom reveni cu detalii cand va fi cazul, insa cel mai probabil vom incepe cu supica |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| dr ne-a zis de la 4 luni sa incepem,dar am tot anulat..noi am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate cu sucurile de portocale,mar..piureuri de fructe...supe de legume,piure de legume...toate date treptat
da de la 6 luni nu am mai vrut decat laptic de la mami |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu nu prea mai stiu cum am facut exact la cite luni, cred ca la 3 dar acum " moda " e pe la 6 luni sora mea la 5 luni a inceput sa-i dea mar, apoi mar cu biscuit care-i place si acum pe la 6luni supa de , morcov a mai incercat si cu banana, piersica, cartof dar nu-i plac deocamdata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noua ni s-a recomandat sa incepem la 6 luni initial, dar cum bebelina nu mai pune pe ea, am inceput la 3,5 luni cu mar ras si de la 4 luni introducem cerealele. Ne punem toate sperantele in cereale... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| noi am inceput pe la 5 luni si ne-am chinuit vreo 2 saptamani cu mar cu biscuit care abia acum deschide gurita sa manance..pana acum doar o pazeam si cand deschidea gura..hop lingurita in gurita..din care 1/2 inapoi pe barbetica:shaking: acum s-a mai obisnuit si mananca si piure de legume si iaurtel sper sa o tina tot asa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| yuby_tica wrote:Eu am inceput la 2luni jumatate sa-i dau mancare
Cum de ai inceput asa devreme,ti-a recomandat dr. tau? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Noi am inceput ieri cu supa-crema de ceapa,morcov si cartof la indicatia asistentei deci la 5 luni si 3 zile. |
|
|