Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| multumim mamicilor. mamica 23 ai incercat sa i faci zeama de mar cu cereale dar sa adaugi si marul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| ciocolatzica wrote:multumim mamicilor. mamica 23 ai incercat sa i faci zeama de mar cu cereale dar sa adaugi si marul
N-am adaugat si marul,doar zeama.Voi incerca si asa,dar mai astept 2-3 zile.
|
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Acum n-a mai mancat nici azi noapte la 12 cum facea de obicei , iar azi dimineata i-am facut cereale (foarte subtire, ca un terci pt. un batran de 90 de ani fara dinti) si a inghitit cu greu 2-3 lingurite. Cand se trezeste o sa ii dau laptic sa vedem daca vrea. Cred ca are o foame in el... Of, mi-e asa de mila cand il vad necajit |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| petro wrote:Acum n-a mai mancat nici azi noapte la 12 cum facea de obicei  , iar azi dimineata i-am facut cereale (foarte subtire, ca un terci pt. un batran de 90 de ani fara dinti) si a inghitit cu greu 2-3 lingurite. Cand se trezeste o sa ii dau laptic sa vedem daca vrea. Cred ca are o foame in el... Of, mi-e asa de mila cand il vad necajit
daca pustiul are si rosu in gat cam greu cu inghititul. |
|
| Nu are decat mucisori. Nici febra, nici rosu in gat. E capricios el. Vrea doar la mine in brate. Parca m-ar pierde, doar toata ziua sunt cu el ne jucam impreuna, cantam, povestim (mai mult eu). Poate trece prin vreo criza a varstei, ca am inteles ca la 8 luni ii apuca pe majoritatea bebeilor. Dar asta n-ar trebui sa fie un motiv sa nu manance. Pediatra mi-a zis ca are simptome de eruptie dentara, dar de la 4 luni tot are si nu iasa nimic. Gingii umflate, nu! Cred ca totusi de la raceala e. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| petro wrote:Acum n-a mai mancat nici azi noapte la 12 cum facea de obicei  , iar azi dimineata i-am facut cereale (foarte subtire, ca un terci pt. un batran de 90 de ani fara dinti) si a inghitit cu greu 2-3 lingurite. Cand se trezeste o sa ii dau laptic sa vedem daca vrea. Cred ca are o foame in el... Of, mi-e asa de mila cand il vad necajit Draga mea nu te stresa ca ii este foame , cind ii este intradevar foame fii convinsa ca o sa manince...acum poate este in faza de exploatat mamica. Va dorim succes si pofta buna. |
|
| A mancat de foame doua biberoane de lapte: unul la 12 si celalalt la 18. La ora 12 cand s-a trezit din somnul de amiaza avea pregatit un piure de mar cu morcov, iaurt, banana si piure de legume. Absolut tot a refuzat si pana nu m-a vazut ca pregatesc biberonul nu s-a oprit din maraieli. Renunt iarasi (pentru a nu stiu cata oara in trei luni) la hrana solida vreo 2-3 zile si o luam iar de la inceput dupa aceea. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| unii copilasi accepta mai greu hrana solida, da` cand ii dau de gust bye-bye laptic. bine ca bea laptele, hrana diversificata se introduce cu calm si rabdare, fara presiuni asupra copilului.
|
|
| Calm si cu rabdae am inceput diversificarea. De la 4 luni si jumatate. Cu sucul de morcovi mai intai, apoi de mar cum se face. Dar gusta doua trei lingurite si gata. Laptele. Nu mi se pare normal pentru un copil de varsta lui. Nu l-am comparat cu altii, dar mi se pare anormal. Doua saptamani i-am dat la masa de dimineata fructe cu cereale si de o saptamana gata inapoi la lapte si nimic altceva. De luat in greutate ia cam 400-500 de grame pe luna. Azi i-am bagat 2 masuri de cereale intr-un biberon. Acum sa vad cand se trezeste daca mananca supa de legume care am pus-o pe foc. |
|
| S-ar putea ca toata lipsa asta de pofta de mancare si raceala sa fie datorita aparitiei primului dinte . Nu saliveaza si nu a facut febra si nici nu mai are tendinta de a musca mai nou. Dar am pus degetul pe gingiuta de jos si mi s-a parut cam umflat. Dupa ce a adormit ca altflel nu mai suporta nimic in gurita decat suzeta. Acum Doamne ajuta sa trecem cu bine si peste asta! Copilul sufera si eu vreau sa-l indop, mama aiurita ce sunt... |
|

| Vezi mai mami ca ai gasit cauza??? Sigur ca de la dintisor nu mai papa ,mai ales ca zici ca nu suporta nimic un guritza , chiar daca ii faci cereale mai moi sau morcovel el stie ca nu este lapte si are tendinta de a mesteca dar acum cu gingiutza sensibila este normal sa nu le mai vrea. Pupici de la noi si va dorim eruptie usoara si reluarea poftei de papa. |
|
| Suntem norocosi totusi ca n-a facut febra. A facut diaree si asta nu-mi place. Maine mergem la pediatra si vedem inca o parere. Sper sa trecem peste asta si sa reluam programul de masa obisnuit. Nici laptic nu mai prea bea. Dar nu ma mai agit. |
|

| Va dorim sa treceti cu bine prin eruptia dintisorului nazdravan. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Continuam aici |
|
|