Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Tuesday, March 25, 2008 6:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
mamica23 wrote:
Astazi a papat si Ervin cereale MILUPA 4+ cu mere si morcovi,dar nu i-au placut,din 5 lingurite 3 a scuipat afara.Asta este,deocamdata ramanem la supa si suculet,si peste vreo saptamana incercam din nou cerealele.
Cezara bravo,papaciosa micabravo pupici pupici pupici

Mami daca vrei neaparat sa treci la cereale atunci eu zic sa-i mai dai chiar daca scuipa ca asa se obisnuieste cu gustul.
Noi papam nestle wellbeing orez cu morcovi (am ales asa pentru ca si laptele este tot de la ei si la buburuza mea ii place foarte mult)si ii plac foarte mult.
Va dorim spor la papat noutati.Pupici de la noi.pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Tuesday, March 25, 2008 6:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
dya wrote:

Mami daca vrei neaparat sa treci la cereale atunci eu zic sa-i mai dai chiar daca scuipa ca asa se obisnuieste cu gustul.
Noi papam nestle wellbeing orez cu morcovi (am ales asa pentru ca si laptele este tot de la ei si la buburuza mea ii place foarte mult)si ii plac foarte mult.
Va dorim spor la papat noutati.Pupici de la noi.pupici pupici pupici

Vom mai incerca dar deocamdata nu vreau sa-l fortez.Tinem o pauza de 2 ,3 zile si dupa aceea incercam din nou.
pupici pupici pupici
danab
Scris: Tuesday, March 25, 2008 7:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Incearca ceva fara arome tari, fulgi de orez simpli, sau cu un fruct.
mamica23
Scris: Tuesday, March 25, 2008 7:15 PM
Nivel

danab wrote:
Incearca ceva fara arome tari, fulgi de orez simpli, sau cu un fruct.

OK,voi tine minte.Multumescpupici pupici pupici
I-am cumparat cerealele cu mar si morcov,pt ca am crezut ca e deja obisnuit cu gustul.Cum bem suculet de mere cu morcovi...dar tot nu i-au placutuff
oanalaurisa
Scris: Tuesday, March 25, 2008 10:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
mamica23 wrote:

OK,voi tine minte.Multumescpupici pupici pupici
I-am cumparat cerealele cu mar si morcov,pt ca am crezut ca e deja obisnuit cu gustul.Cum bem suculet de mere cu morcovi...dar tot nu i-au placutuff

Lasa ca incet-incet se obisnuieste el...papaciosul mamei cu ochi negri!pupici
petro
Scris: Wednesday, March 26, 2008 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Bebe meu a racit de duminica si nu mai vrea sa pape decat lapteplans. Dupa ce m-am bucurat ca de 2 saptamani i-am inlocuit prima masa de dimineata, acu iar nu mai mananca. A patit careva cu bebele asta? Si daca da, cum ati reusit sa-i faceti sa manance? Iar trebuie sa incep cu cate o lingurita si tot asa?
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
petro wrote:
Bebe meu a racit de duminica si nu mai vrea sa pape decat lapteplans. Dupa ce m-am bucurat ca de 2 saptamani i-am inlocuit prima masa de dimineata, acu iar nu mai mananca. A patit careva cu bebele asta? Si daca da, cum ati reusit sa-i faceti sa manance? Iar trebuie sa incep cu cate o lingurita si tot asa?

nici copiilor mami mari nu li se recomanda hrana greoaie in perioadele de covalescenta. bebeii inghit mai usor laptele decat hrana solida, in plus nici un adult nu prea are pofta de mancare atunci cand e bolnav. o sa manance cand va fi sanatos, bine ca inghite macar laptic. sanatate multa!
ciocolatzica
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
stai liistita petro,baiatul meu a fost bolnavior si 2 sapt nu a mancat nici macar laptik,ii dadeam fortat si apoi vomita tot,eu zic sa ai rabdare ca o sa pape,nu l forta si da i numai ce vrea el.Noi de asta zi am inceput sa papam piure de legume..hmmm,ne a placut f mult,pana acum nu am papat decat lapte.Sanatate la piticpupici
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:33 PM
Nivel

ciocolatzica wrote:
stai liistita petro,baiatul meu a fost bolnavior si 2 sapt nu a mancat nici macar laptik,ii dadeam fortat si apoi vomita tot,eu zic sa ai rabdare ca o sa pape,nu l forta si da i numai ce vrea el.Noi de asta zi am inceput sa papam piure de legume..hmmm,ne a placut f mult,pana acum nu am papat decat lapte.Sanatate la piticpupici

Pofta buna la diversificare.pupici
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:34 PM
Nivel

Petro asa este cum zic fetele , nu-l fortza sa pape altceva decit ce primeste el , fii bucuroasa ca la laptic nu face nazuri.Multa sanatate va dorim.pupici
mamica23
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:40 PM
Nivel

Astazi am incercat din nou cerealele,dar de data asta le-am preparat cu suc de mere,in loc de apa.Dar tot nu i-a placut,cand duceam lingurita spre gura,intorcea capul si scotea limba.
Daca nu-i place,nu-i place...nu-l fortez, mai incercam peste o saptamana.

petro-sanatate bebelusului
ciocolatzica-pofta buna,si spor la diversificarepupici
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:45 PM
Nivel

Am uitat sa ne laudam si noi ...astazi am testat CAISA si este fooooarte buna , ii place la nebunie.dance yes
mamica23
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:47 PM
Nivel

dya wrote:
Am uitat sa ne laudam si noi ...astazi am testat CAISA si este fooooarte buna , ii place la nebunie.dance yes

Bravo CEZARA,asa si trebuie ,sa papi tot totbravo bravo bravo
pupici angel
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Bravo Cezara Baroana!bravo bravo bravo
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:51 PM
Nivel

Mamica 23 , Mariuta va multumim.pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.