Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mami daca vrei neaparat sa treci la cereale atunci eu zic sa-i mai dai chiar daca scuipa ca asa se obisnuieste cu gustul. Noi papam nestle wellbeing orez cu morcovi (am ales asa pentru ca si laptele este tot de la ei si la buburuza mea ii place foarte mult)si ii plac foarte mult. Va dorim spor la papat noutati.Pupici de la noi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| dya wrote:Mami daca vrei neaparat sa treci la cereale atunci eu zic sa-i mai dai chiar daca scuipa ca asa se obisnuieste cu gustul. Noi papam nestle wellbeing orez cu morcovi (am ales asa pentru ca si laptele este tot de la ei si la buburuza mea ii place foarte mult)si ii plac foarte mult. Va dorim spor la papat noutati.Pupici de la noi.
Vom mai incerca dar deocamdata nu vreau sa-l fortez.Tinem o pauza de 2 ,3 zile si dupa aceea incercam din nou.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Incearca ceva fara arome tari, fulgi de orez simpli, sau cu un fruct. |
|

| danab wrote:Incearca ceva fara arome tari, fulgi de orez simpli, sau cu un fruct.
OK,voi tine minte.Multumesc I-am cumparat cerealele cu mar si morcov,pt ca am crezut ca e deja obisnuit cu gustul.Cum bem suculet de mere cu morcovi...dar tot nu i-au placut |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Lasa ca incet-incet se obisnuieste el...papaciosul mamei cu ochi negri! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Bebe meu a racit de duminica si nu mai vrea sa pape decat lapte . Dupa ce m-am bucurat ca de 2 saptamani i-am inlocuit prima masa de dimineata, acu iar nu mai mananca. A patit careva cu bebele asta? Si daca da, cum ati reusit sa-i faceti sa manance? Iar trebuie sa incep cu cate o lingurita si tot asa? |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| petro wrote:Bebe meu a racit de duminica si nu mai vrea sa pape decat lapte  . Dupa ce m-am bucurat ca de 2 saptamani i-am inlocuit prima masa de dimineata, acu iar nu mai mananca. A patit careva cu bebele asta? Si daca da, cum ati reusit sa-i faceti sa manance? Iar trebuie sa incep cu cate o lingurita si tot asa?
nici copiilor mami mari nu li se recomanda hrana greoaie in perioadele de covalescenta. bebeii inghit mai usor laptele decat hrana solida, in plus nici un adult nu prea are pofta de mancare atunci cand e bolnav. o sa manance cand va fi sanatos, bine ca inghite macar laptic. sanatate multa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| stai liistita petro,baiatul meu a fost bolnavior si 2 sapt nu a mancat nici macar laptik,ii dadeam fortat si apoi vomita tot,eu zic sa ai rabdare ca o sa pape,nu l forta si da i numai ce vrea el.Noi de asta zi am inceput sa papam piure de legume..hmmm,ne a placut f mult,pana acum nu am papat decat lapte.Sanatate la pitic |
|

| ciocolatzica wrote:stai liistita petro,baiatul meu a fost bolnavior si 2 sapt nu a mancat nici macar laptik,ii dadeam fortat si apoi vomita tot,eu zic sa ai rabdare ca o sa pape,nu l forta si da i numai ce vrea el.Noi de asta zi am inceput sa papam piure de legume..hmmm,ne a placut f mult,pana acum nu am papat decat lapte.Sanatate la pitic Pofta buna la diversificare. |
|

| Petro asa este cum zic fetele , nu-l fortza sa pape altceva decit ce primeste el , fii bucuroasa ca la laptic nu face nazuri.Multa sanatate va dorim. |
|

| Astazi am incercat din nou cerealele,dar de data asta le-am preparat cu suc de mere,in loc de apa.Dar tot nu i-a placut,cand duceam lingurita spre gura,intorcea capul si scotea limba. Daca nu-i place,nu-i place...nu-l fortez, mai incercam peste o saptamana.
petro-sanatate bebelusului ciocolatzica-pofta buna,si spor la diversificare |
|

| Am uitat sa ne laudam si noi ...astazi am testat CAISA si este fooooarte buna , ii place la nebunie. |
|

| dya wrote:Am uitat sa ne laudam si noi ...astazi am testat CAISA si este fooooarte buna , ii place la nebunie.
Bravo CEZARA,asa si trebuie ,sa papi tot tot  |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bravo Cezara Baroana! |
|

| Mamica 23 , Mariuta va multumim. |
|
|