Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial
Subiectul anterior · Subiectul urmator
evelina27m
Scris: Tuesday, September 5, 2006 8:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2006
Oricum trebuie sa-ncep sa-i diversific alimentatia, ca mi se pare ca nu se prea satura cu Milumil 1. Poate o s-o sature mai mult Milumil 2 pana-i dau sucurile si supita.
taki
Scris: Tuesday, September 5, 2006 9:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
stele_pe_cer wrote:

Skimba-i biberonul periodic, ca poate don'shoara e coketa mai de timpuriuhohot !Pe bune!Eu ii skimb periodic bibe lui Matei, dar pt.ca ma plictisesc eu de elhohot !

Schimbatul biberonului si linguritei a fost o idee super. bravo bravo bravo cool
danab
Scris: Tuesday, September 5, 2006 10:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
evelina27m wrote:
Oricum trebuie sa-ncep sa-i diversific alimentatia, ca mi se pare ca nu se prea satura cu Milumil 1. Poate o s-o sature mai mult Milumil 2 pana-i dau sucurile si supita.

Poti sa-i dai mai devreme de 4 luni Milumil2, inlocuind cate o masura de milumil1. E mai grasut, intr-adevar si mai bun la gust (a fost singurul pe care l-a acceptat Miru yes )
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:05 AM
Nivel

evelina27m wrote:

Dar...Milumil 2 nu se da de la 6 luni in sus?La noi Nan 1 l-am skimbat de la 6 luni, dar poate milupa are o alta skemauff ...

Cum iti dai seama ca nu se satura cu Milumil 1?In mod normal daca nu se satura la o masa, cresti putintel ratia de lapte (cantitatea), astfel incat copilul sa fie satul.Ca sa iti dai seama ca este satul, timp de cateva zile ii prepari o cantitate mai mare de lapte (de ex daca tu ii dadeai cam 150 ml/masa, acum ii faci 210 ml/masa, adica cu 60 ml mai mult.In cateva zile iti vei da seama cam cati mililitri o satura, astfel incat sa nu faci nici risipa inutila de lapte, dar nici sa lasi copilul flamand.

Sau...de ce nu incerci un lapte mai Bun ceva gen Topfer sau ...Humana?De Topfer stiu ca este mai consistent, iar Humana stiu ca se recomanda copiilor cxare iau mai greu in greutate.Milupa ca si firma foloseste indulcitor, ceea ce determina copilul sa prefere gusturile dulci.Bebelacul este polonez si este cel mai prost de pe piata.mai este Nan, un lapte care noua personal ne-a priit de minune.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:08 AM
Nivel

taki wrote:

Schimbatul biberonului si linguritei a fost o idee super. bravo bravo bravo cool

Sa va fie de bine si sa aveti pofta maaaaarealcool pupici !
Anca
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2006
Asa e, Milupa 2 e de la 4 luni, Andi il bea cu mare placere, am observat ca e mai gustos si mai bine acceptat. Eu am inceput sa-i dau de la 4 luni fara o saptamana.
Astazi a mancat prima data branza calcica, mi-a iesit nesperat de bine. Am pus doua pastile de Ca lactic in 250 ml lapte de vaca pe care l-am fiert atunci, am amestecat cu o furculita pe foc mic, apoi cand s-a ales branzica am pus-o intr-o sita fina si am scurs-o. Mi-a iesit destul ptr 2 portii. Am pasat o banana bine de tot si am pus 2 lingurite de branza. A mancat cu placere, spre marea mea usurare. Pofta va doresc si voua!
Roxanel
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Anca wrote:
Asa e, Milupa 2 e de la 4 luni, Andi il bea cu mare placere, am observat ca e mai gustos si mai bine acceptat. Eu am inceput sa-i dau de la 4 luni fara o saptamana.
Astazi a mancat prima data branza calcica, mi-a iesit nesperat de bine. Am pus doua pastile de Ca lactic in 250 ml lapte de vaca pe care l-am fiert atunci, am amestecat cu o furculita pe foc mic, apoi cand s-a ales branzica am pus-o intr-o sita fina si am scurs-o. Mi-a iesit destul ptr 2 portii. Am pasat o banana bine de tot si am pus 2 lingurite de branza. A mancat cu placere, spre marea mea usurare. Pofta va doresc si voua!

Nu se poate face si dfara Ca lactic?
Anca
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:57 AM
Nivel

Ba da, eu stiu ca se poate. Se cunoaste faptul ca laptele se incheaga de la acid, asa ca se poate picura in laptele cald pe foc si zeama de lamaie sau se poate amesteca cu o lingurita de smantana. Eu am ales metoda asta tocmai ptr un plus de calciu care vine din pastila, cred eu.
Anca
Scris: Tuesday, September 5, 2006 11:59 AM
Nivel

Si inca ceva, se mai poate face si cu lapte praf preparat ca de obicei si folosit ca atare.
Roxanel
Scris: Tuesday, September 5, 2006 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

evelina27m wrote:

Evelina eu am schimbat de la Milupa 1 la Milupa 2. Pur si simplu incepand o noua zi am inceput cu laptic Milupa 2. Vreau sa spun ca Antonia nu a sezizat nici o diferenta. Si o si satura indeajuns. Fiind de la aceeasi firma nu e nevoie sa schimbi gradual.
taki
Scris: Wednesday, September 13, 2006 9:36 PM
Nivel

Noi o sa introducem laptele praf romanesc.

De saptamana viitoare, treptat vom incepe sa bem Humana 2. cool

In rest, avem 3 mese pe zi:
- dimineata: fructe
- pranz: supa de legume in combinatie cu : piept de pui, orez, galbenus de ou si cateodata o mai mancam si simpla.
- cina: fructe cu branzica calcica

TatyKS
Scris: Wednesday, September 13, 2006 10:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Sasha...felicitari..ai crescut, treci deja la Humana 2yes
taki
Scris: Wednesday, September 13, 2006 10:09 PM
Nivel

taty wrote:
Sasha...felicitari..ai crescut, treci deja la Humana 2yes

Crestem mari si santosi si voiosi.

Am inceput sa ne si taram...inca putin si acusi .
TatyKS
Scris: Wednesday, September 13, 2006 10:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo Sasha..cate progrese ai facut de cand esti in Ro...iti prieste la Bunicupupici dance
taki
Scris: Wednesday, September 13, 2006 10:21 PM
Nivel

taty wrote:
Bravo Sasha..cate progrese ai facut de cand esti in Ro...iti prieste la Bunicupupici dance

cool yes bounce pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.