Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Monday, April 7, 2008 12:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Si eu am facut cu blendarul dar findca am amestecat cu morcovei si am pus si supica(nu am pus laptic deloc) a iesit exact ca papa de la borcanel. Acum sa vedem cum o sa fac cind ii dau fara morcovel.A...inainte de a baga la blender le-am pasat bine cu chestia aia manuala cu gaurele speciala pt piure.
Pofta buna pitici.pupici
mamica23
Scris: Monday, April 7, 2008 12:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
dya wrote:
Si eu am facut cu blendarul dar findca am amestecat cu morcovei si am pus si supica(nu am pus laptic deloc) a iesit exact ca papa de la borcanel. Acum sa vedem cum o sa fac cind ii dau fara morcovel.A...inainte de a baga la blender le-am pasat bine cu chestia aia manuala cu gaurele speciala pt piure.
Pofta buna pitici.pupici

Cred ca ti-a iesit bine,pt ca ai adaugat morcov...
Trebuie sa incerc si eu,reteta taChef
pupici
dya
Scris: Monday, April 7, 2008 12:30 PM
Nivel

Poti sa incerci si nuami cartofiorul dar sa nu-l faci cu laptic ci sa-l amesteci cu supica , sigur nu se face asa pastos cum ti-a iesit tie. Pupam micutul papacios.pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Monday, April 7, 2008 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Am pus in loc de supita laptele,cred ca de aceea mi-a iesit asa
Cu furculita mi-a iesit destul de bine,si a mancat si el destul de bine,dupa ce a prins gustul.
Pupam si noi dulce micuta ochioasapupici pupici pupici
ingerash
Scris: Monday, April 7, 2008 1:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Incercati si felul astaflowers

Tarta cu piure de spanac :copii peste 6 luni
Ingrediente
1 cartof mare
50g spanac congelat
1 ou
40ml lapte
1 lingurita smantana proaspata

Mod de preparare
Cartoful se curata,se taie in bucati si se pune la fiert intr-o cratita cu apa clocotinda.
Cu 2 minute inainte de a termina de fiert cartoful,se adauga in cratita la fiert si spanacul.
Din lapte caldut si smantana sa face un sos.
Dupa ce au fiert,spanacul si cartofii se amesteca bine,pana se obtine un piure care se amesteca cu oul.Combinatia obtinuta se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie circa de 15 minute.

Mod de servire
Se serveste pe un platou,turnand deasupra amestecul caldut de lapte si smantana.
dya
Scris: Monday, April 7, 2008 2:30 PM
Nivel

Da o sa incercam dar pe la 7-8 luni ca , cel putin eu , mai avem de introdus spanacul apoi outul si abia dupa aia smintina asa ca mai avem de asteptat.
Miine ii dau si eu spanac cu cartofior dar de la borcanel.ras
ingerash
Scris: Monday, April 7, 2008 3:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pofta buna Cezarapupici
petro
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Bibi meu si-a revenit cool si papa dimineata fruct cu cereale. Azi dimineata l-am amanat putin cu micul dejun si a cam vociferat cand a vazut ca nu ma apuc sa-i fac papica. Ieri a papat in parc si jumatate de borcanel (orez cu morcov si puiut mixat bine). Acum pregatim o supita de legume, dar pun ou pentru proteine.
dya
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:29 AM
Nivel

Bravo Darius , pofta buna in continuare.pupici pupici pupici
Si Cezara mea a luat ieri o masa in parc , a fost la picnic...sic ras
petro
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Bravo mancacioasa mica. Darius nu mananca nimic daca nu "lucra" ceva ras. Asa ca il pun in scaunelul lui, ii pun un castron cu multe obiecte (clame de rufe, suzete, jucarii mai mici, lingurite etc.) el "munceste" si deschide gurita sa-i dau sa pape. Daca "uit" cumva are grija sa ma atentioneze. Cred ca manca ieri mai mult in parc, dar il plictisesc jucariile, iar castronul n-aveam cum sa-l iau cu noi.sic
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
petro wrote:
Bibi meu si-a revenit cool si papa dimineata fruct cu cereale. Azi dimineata l-am amanat putin cu micul dejun si a cam vociferat cand a vazut ca nu ma apuc sa-i fac papica. Ieri a papat in parc si jumatate de borcanel (orez cu morcov si puiut mixat bine). Acum pregatim o supita de legume, dar pun ou pentru proteine.

yes cu rabdarea se trece marea. dance

pofta mare puiuti!pupici pupici pupici pupici pupici pupici angel
dya
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:50 AM
Nivel

Multumim fetele.pupici pupici pupici angel
lifeinhim
Scris: Tuesday, April 8, 2008 11:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
In curand ne diversificam si noi... Intre timp va tot citim ca sa prindem idei. Nu prea stiu cu ce sa incep, in sensul ca nu m-am hotarat, desi teoretic stiu.
Cezara esti o mare mancacioasa, n-are mami treaba cu tine!
dya
Scris: Tuesday, April 8, 2008 11:57 AM
Nivel

Da mami sa sti ca deocamdata nu avem probleme tot ce i-am dat a papat singura chestie care nu a vrut s-o pape a fost banana oparita...am gustat si eu si intradevar nu mai are gust asa de bun ca si cruda. Oricum am renuntat si de acum o papam asa cruda sau cereale cu banana.
Acum de dimineata la ora 7 a papat 220ml lapte formula iar la ora 11 a papat un castronel(aprox. 120g) de piure din morcovel cu cartof amestecat cu supica si 160g cereale cu gust de portocale.
Va dorim spor la diversificare si pofta buna.pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, April 8, 2008 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
yes Bravo Baroneasa mica!firstprize Sa-ti pastrezi obiceiurile, da!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.