Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| dya wrote:Multumesc , chiar nu stiam asta. Cezara mea papa picaturile de lamiie asa nediluate  cind o apuca sughitul nu-i trece decit cu citeva picaturi de lamiie. Bine daca sughite de mai multe ori pe zi nu-i dau de fiecare data ci doar atunci cind o deranjeaza. Si a mea sughite dar nu-i dau nimik o mangai putin pe spate, ii schimb pozitia si o acopar cu o paturica, dar nu functioneaza de fiecare data.De obicei sughite cand ii e putin frig.Dar in ultimul timp nu am mai obs sa sughite, o fi oare ca i dau cateva picaturi in lapte Dr. mi-a spus sa nu prea ii dau suc de lamaie, nu stiu dece, probabil se referea sa nu-i dau ca si oricare suc... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Picaturile de lamaie sunt destul de acide la stomacelul lor si folosite prea des duc la o sensibilitate foarte mare a stomacului la anumite alimente.
Pentru a calma/opri sughiturile o pediatra m-a invatat sa pun copilul la san(si in maternitate asistentele tot asta mi-au spus si s-a calmat). Iar daca nu alaptazi da-i cu biberonul ceva cald lapte sau apa caldutza, ceai cald. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| mihaela75 wrote:Eu nici nu pot sa intru pe aici ca ma si rusinez.Sunt total in plop cu diversificarea si asa am fost si la Daria.Ce-mi da la borcan asta ii pun in gura.Deci vroiam sa ma laud si eu un pic ca am trecut pe borcanele de 6 luni care sunt muuult mai diversificate.  Cel mai mult ne place crema de porumb si pireu de curcan  Pofta buna la pitici.
Mihaela stai linistita ca si noi suntem cam la fel... Ce borcanele cumperi tu? firma? ca al meu sotior zice ca nu se prea gasesc in prea multe variante acum pentru 5 luni? noi luam de la hIPP, si ne sunt de f mare ajutor.. le incalzim si gata.
Mai gatesc si eu cand am timp pt bb.. azi i-am facut lui RAres supica de legume ( morcov, telina, brocolli si o pulpitza de pui), le-am fiert, leam tocat cu blenderul...si am papat tot.....a fost un alt gust..ca ne-am cam saturat de borcanele... |
|

| Azi ne-a luat tati ( el e cu aprovizionarea casei) Danonino.. o sa papam maine sa vedem daca ne place... sunt curioasa???:801: |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Pofta buna Greieras mic,sa papi tot tot |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Va dorim tuturor pofta buna si sa cresteti mari si sanatosi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Greieras mic pofta buna la iaurtel. Miri |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Deci azi dupamasa Cezara a avut in meniu pireu din cartofior dar ca sa fiu sigura ca-l maninca am amestecat cu mai mult morcovel si iata ce a iesit...
 Cezara mea a fost foarte incintata (sunt convinsa ca de la morcovel) si a papat tot. Peste citeva zile o sa-i mai fac dar am sa incep sa-i pun din ce in ce mai putin morcovel. |
|

| Mmmm,arata foarte gustos CEZI cred ca a papat tot... Eu ii pregatesc azi pireul de cartofi simplu(il amestec cu un pic de lapte formula),iar de saptamana viitoare i-l voi amesteca cu o lingurita de piept de pui.Sa vedem daca ne place... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pofta buna piticilor papaciosi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamica23 wrote:Mmmm,arata foarte gustos  CEZI cred ca a papat tot... Eu ii pregatesc azi pireul de cartofi simplu(il amestec cu un pic de lapte formula),iar de saptamana viitoare i-l voi amesteca cu o lingurita de piept de pui.Sa vedem daca ne place...
Asa le dadeam si eu copiilor....vai ce trece timpul Pofta buna puiutilor ,papati sa cresteti mari |
|

| RALY,INGER |
|

| Am papat tot iaurtelul....si am inceput sa marai cand s-a terminat.HMMM ce-mi place!!!!!! |
|

| DYA si noi papam piure ,dar fara morcovel. Eu ii mai pun o linguritza de unt si putin laptic.....si ii place lui Rares f mult. Reteta cu morcovel o sa incercam si noi maine si cu putina carnitza |
|

| Si Ervin a papat pireu de cartofi,l-am facut simplu cu putin lapte formula.Prima data a facut niste mutrite,pana a prins gustul
ps:ce am pati?!t:am fiert cartoful,si ca sa fie un pic mai fin l-am amestecat cu blender-ul,a iesit ceva oribil ,parca era ceara,prelandez lipicios ,alb,fara gust ,un dezastru. A trebuit sa fierb din nou un cartof,pe care l-am strivit si amestecat bine bine cu o furculita.
GREIERAS MIC pofta buna la DANONINO |
|
|