Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| mamica23 wrote:Ce de mancaciosi pe aici  !!! Bravo Greieras mic,sa papi tot tot. Noi din pacate facem mofturi,acum nu mai vrea sa manance nici supa,of,of. In rest am incercat piureul de piersica si-i place,cu piureurile de fructe nu am probleme. Am vazut biscuiti special pt copii,de la nestle(daca i-mi amintesc bine  )care sunt recomandate de la 6 luni. Pupici si pofta buna pitici
Si noi am fost asa acum o saptamana,inainte sa ne iasa primul dintisor...acum insa am revenit la normal si papam tot ce prindem...azi de dim am papat un bol cu spanac si as mai fi vrut dar... mami a zis STOP si m-a pacalit cu ceai... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dya wrote:Bravo pui mic sa o tii tot asa ca sa cresti mare. Greieras ce fel de biscuiti ii dai si de cind ai inceput ??? Intreb ca nu stiu ce sa fac , de cind sa incep sa-i dau????
Dya stiu ca exista biscuiti fara gluten. Eu nu am luat pentru Cristina la vremea repectiva asa ceva deci nu stiu sa-ti zic vreo marca, dar am auzit mamici care spuneau de asa ceva.Eu la Cristina am folosit biscuiti normali, dar... am avut noroc ca a tolerat glutenul. La urmatorul copil sigur nu-i mai dau gluten sub 6 luni pt ca mi-a intrat frica in oase de cand cu alergiile Cristinei. |
|

| MNiko wrote:
Dya stiu ca exista biscuiti fara gluten. Eu nu am luat pentru Cristina la vremea repectiva asa ceva deci nu stiu sa-ti zic vreo marca, dar am auzit mamici care spuneau de asa ceva.Eu la Cristina am folosit biscuiti normali, dar... am avut noroc ca a tolerat glutenul. La urmatorul copil sigur nu-i mai dau gluten sub 6 luni pt ca mi-a intrat frica in oase de cand cu alergiile Cristinei.
Stiu si eu ca exista biscuiti fara gluten, dar nu am gasit nicaeri la noi in oras. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pofta buna ,puiuti Din descrierea papici mi sa facut o pofta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| greieras wrote:
Stiu si eu ca exista biscuiti fara gluten, dar nu am gasit nicaeri la noi in oras.
Uite, am cautat acum pe net si am gasit o marca de astfel de biscuiti: Hero(daca se considera reclama rog moderatorul sa stearga marca). Am vazut biscuiti de acest fel prin supermarketuri dar nu stiam ca sunt fara gluten. E adevarat ca la vremea aia deja nu ma mai interesa sa caut produse fara gluten. |
|

| MNiko wrote: Uite, am cautat acum pe net si am gasit o marca de astfel de biscuiti: Hero(daca se considera reclama rog moderatorul sa stearga marca). Am vazut biscuiti de acest fel prin supermarketuri dar nu stiam ca sunt fara gluten. E adevarat ca la vremea aia deja nu ma mai interesa sa caut produse fara gluten.
O sa cumpar daca gasesc dar cu marca asta Hero nu prea sunt eu linistita. Sora mea i-a luat lui Rares o data 2 borcanele cu piureuri de fructe..si mirosau oribil..... l-am aruncat ca mi-a fost frica sa i le dau sa le pape...si nu erau expirate..sau borcanelul deteriorat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Greierasmultumesc pentru raspuns , cum se numesc biscuitii cumparati de tine? Miha multumesc pentru pont , sa vad daca gasesc biscuiti de la Hero si la ce pret , oricum mai astept pina la 6 luni dar imi place sa ma pregatesc din timp.  Gizella nu sti la ce pret erau biscuitii de la Nestle? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Fetelor, voi cate mese de mancare pe zi le dati ( nu lapte).Stiu ca am pus intrebarea asta si la Daria mai demult...eu ii dau un borcanel pe zi dar vad ca a inceput sa traga de mine sa-i mai dau si dimineata si nu prea stiu ce sa fac .Ieri i-am dat doua borcanele unul dimineata si unul seara Acum l-am culcat flamand , adica doar cu lapte |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mihaela depinde de cum ai inceput cu diversificarea.
La fetele mele am inceput cu o masa la pranz, dupa care fructe dimineata si apoi cu fructe si/sau iaurt de bebelusi seara.
In mod normal laptele daca are si un supliment ar trebui sa ajunga. Eu ii puneam seara mai ales supliment de iaurt cu fructe sau orez sau cereale praf in lapte dupa 6 luni.
Borcanasele le-am folosit doar in deplasare, mancarea naturala este mult mai recomandata |
|

| Cezara papa altceva decit lapte de doua ori pe zi insa seara papa sa zicem mar sau piersicutza si dupa jumate de ora papa si lapte. Dimineata papa la masa de la ora 10 acel altceva si atit fara laptic. Acum depinde si ce contine acel borcanel ca de exemplu la Cezara i-am luat piersicutza la borcanel de 130g si la papat tot la o singura masa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bebici sa aveti pofta de papi. . Vai fetelor stau si ma uit lung si-mi dau seama ca am uitat atat de multe informatii.Nu mai stiu nimic despre diversificare , cate mese pe zi ii dadeam. .Parca vad ca nu o sa mai stiu mare lucru pentru bebe 2 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Asa este, se uita repede Eu ii dau un borcanel cu mancare si unul cu fructe.Cel cu mancare e consistent ,pireuri cu carne sau fara .Sunt multe pe care le-am uitat si eu desi daria are doar doi ani. |
|

| mihaela75 wrote:Fetelor, voi cate mese de mancare pe zi le dati ( nu lapte).Stiu ca am pus intrebarea asta si la Daria mai demult...eu ii dau un borcanel pe zi dar vad ca a inceput sa traga de mine sa-i mai dau si dimineata si nu prea stiu ce sa fac .Ieri i-am dat doua borcanele unul dimineata si unul seara  Acum l-am culcat flamand , adica doar cu lapte
DYA biscuiti cumparati de noi se numesc PETIT BEURE cu lapte. rares papa 2 mese de mancare pe zi, una dimineata pe la ora 11 -piure de fructe, si dupa masa pe la 17 cand vine tati acasa mai papam piureu de legume. Inrest laptic de la tzitzi. Aseara am pus in laptic si 4 linguritze cereale..hmmmm ...a f tare delicios.Am facut asa: 150 ml apa+5 masuri laptic+4 linguritze cereale. |
|

| Multumesc , sa sti ca mai cunosc persoane care au dat biscuiti PETIT BEURE si chiar ma gindesc ca o sa-i dau si eu tot din aia. Dar mai astept un pic sa facem 6 lunutze. Pupici la micutul mincacios. |
|

| Cu placere Dya, noi papam dela 4 luni,dar nu in fiecare zi( o data pe saptamana).
|
|
|