Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ciocolatzica
Scris: Wednesday, April 30, 2008 10:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
pai cum sa va zic ,ca eu am abia 7 lunite,sunt micut trebuie sa zic tanti,nuuuuuuuu?
oanalaurisa
Scris: Wednesday, April 30, 2008 10:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
ciocolatzica wrote:
pai cum sa va zic ,ca eu am abia 7 lunite,sunt micut trebuie sa zic tanti,nuuuuuuuu?

hohot
dya
Scris: Wednesday, April 30, 2008 10:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
plans plans plans Nuuuuuuuusic
petro
Scris: Saturday, May 3, 2008 10:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Darius a facut o febra din senin acum (aproape) doua saptamani. L-a tinut doar o zi. Am crezut ca-i iasa dintisori ca-i saliva si gurita. Dupa asta n-a mai vrut decat lapte timp de 6 zile. De vreo trei zile a inceput iar sa manance. Doua dimineti la rand a papat cate un iaurt intreg cu 2 lingurite de cereale. Azi dimineata am schimbat si am revenit la mar cu cereale. In afara de asta a mai mancat cate un borcanel/zi (curcan cu mazare si pui cu legume). Azi avem in meniu supita de legume cu galbenus de ou si cred ca-i pun si o lingurita de smantana. Dintisorii tot nu se vad, iar laptele e la ordinea zilei cry. Asta e. Deja m-am obisnuit cu mofturile lui la mancare.
lifeinhim
Scris: Saturday, May 3, 2008 11:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Matei a papat ieri spanac frecat cu lapte si putin ulei. Ce sa zic, l-a mancat pe tot, daaaar... din biberon! Nu vrea sa accepte lingurita nicicum. In schimb orice-i bag in biberon mananca si se linge pe buze.

Si el de vreo 2 zile are o usoara subfebrilitate, e nervos de numa, balosheste tot, si tot ce prinde roade si freaca de gingii pana scartaie. Totusi eu nu simt dintisori dedesubt...maseluta
oanalaurisa
Scris: Saturday, May 3, 2008 1:23 PM
Nivel

lifeinhim wrote:
Matei a papat ieri spanac frecat cu lapte si putin ulei. Ce sa zic, l-a mancat pe tot, daaaar... din biberon! Nu vrea sa accepte lingurita nicicum. In schimb orice-i bag in biberon mananca si se linge pe buze.

Si el de vreo 2 zile are o usoara subfebrilitate, e nervos de numa, balosheste tot, si tot ce prinde roade si freaca de gingii pana scartaie. Totusi eu nu simt dintisori dedesubt...maseluta

Asa e si Mira,chiar se mai si sclifoseste la papica,nu ca de obicei,marea papacioasa...trebuie sa-i schimb bluzita daca uit sa-i pun bavetica,asa saliveaza...se trezeste si din somn cu mana-n gura...banghead
mandarina
Scris: Monday, May 5, 2008 9:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2007
lifeinhim wrote:

pai e cam devreme la 4 luni sa accepte lingurita ras
dya
Scris: Monday, May 5, 2008 9:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Nu este devreme , am mai intilnit muulte cazuri care papau de la 3 luni cu linguritza , chiar si Cezara mea a papat cu linguritza de la trei luni cind am inceput cu suculetul de morcov.
MNiko
Scris: Monday, May 5, 2008 10:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lifeinhim wrote:

Pe mine m-a stresat asa cu gingiile de la 3 luni pana la 6 luni si jumatate cand i-au iesit primi dintisori, fara febra si fara plansete. Apoi la fiecare eruptie doar cate o saptamana inainte si cate zile dupa eruptie musca din orice si ii curgeau balutze.
De la 3 luni eu am folosit o periuta de dinti din silicon care se punea pe degetul meu ca sa-i scarpin efectiv gingiile. O calma mult mai bine decat gelul de dinti.Se obisnuise chiar sa-mi ia ea degetul si sa-si frece gingiile de el.
lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 6:45 AM
Nivel

dya wrote:
Nu este devreme , am mai intilnit muulte cazuri care papau de la 3 luni cu linguritza , chiar si Cezara mea a papat cu linguritza de la trei luni cind am inceput cu suculetul de morcov.

Si eu zic ca nu-i devreme, sunt copii care la 1 luna, doua papa lapte muls de la mamica cu lingurita. Ei, la Matei este o mare fita am eu impresia, da-i trece lui.

Quote:
Se obisnuise chiar sa-mi ia ea degetul si sa-si frece gingiile de el.

Pai si Matei la fel face. Cum sunt cu mana in zona, de exemplu daca-l inchei la hainute, mi-o prinde cu amandoua mainile si incepe sa si-o frece de gingii. Si si el sta la "scarpinat gingii" ca un catelus la mangaiat pe burta. sic

Iar nu-i mai dau suc de morcovi ca iar il doare burta. cry
oanalaurisa
Scris: Tuesday, May 6, 2008 6:54 AM
Nivel

lifeinhim wrote:

Pai si Matei la fel face. Cum sunt cu mana in zona, de exemplu daca-l inchei la hainute, mi-o prinde cu amandoua mainile si incepe sa si-o frece de gingii. Si si el sta la "scarpinat gingii" ca un catelus la mangaiat pe burta. sic

Iar nu-i mai dau suc de morcovi ca iar il doare burta. cry

Mai lasa-l daca vezi ca nu-i convine,ca si eu ii dau pace Mirei pana se mai dezvolta sistemul digestiv...pupam Mateiasul!pupici
lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:22 AM
Nivel

Iti dai seama ca il las in pace pana o sa-i fie bine si o sa vrea. Dar mai fac si eu un test din cand in cand, asa la 2 saptamani. ras
oanalaurisa
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:32 AM
Nivel

lifeinhim wrote:
Iti dai seama ca il las in pace pana o sa-i fie bine si o sa vrea. Dar mai fac si eu un test din cand in cand, asa la 2 saptamani. ras

ras
petro
Scris: Tuesday, May 6, 2008 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Darius n-a baut (mancat) niciodata sucuri de fructe sau de morcov. Din biberon nu vrea decat lapte, iar cu lingurita, dupa a doua se stramba si acum. In schimb piureul de mar e la ordinea zilei, supa de legume doar ingrosata cu legume (mai mult piure), banana se stranba daca i-o dau goala. Asa ca papam marul, legumele, carnita de pui, ou si iaurtul pe care il adoram. Ca un copil de 5-6 luni. Inclusiv la cantitate papa ca un copil mai mic decat el cu 1-2 luni. Asta e. Daca nu e bolnav, treaba lui. Borcanelele le cam evit, doar cand plecam in drumetii oprim la supermarket sau la o farmacie si luam.
lifeinhim
Scris: Wednesday, May 7, 2008 3:57 PM
Nivel

Petro si Darius, cred ca o luam si noi pe urmele voastre. De 3 zile Matei nu vrea sa mai manance/bea nimic in afara de lapte. rambo

Apropo ca si fapt divers: Pe Matei trebuia sa-l cheme Darius, dar ne-am razgandit spre sfarsitul sarcinii. sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.