Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| De la sucuri crude il doare tare burtica, asa ca deocamadata stam pe fierturi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| MARIUTA ,OANALAURISA-
(alergia a fost de la pampers,este confirmat si de dr) DYA- |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Noi am celebrat ieri prima supica papata integral cu lingurita!!! Bine, am avut nevoie de asistenta lu tati cu muzica si distractie, dar a mers pana la urma! Cea mai mare distractie se pare este sa faca brrrrrrrrr (dar din buze, nu stiu cum sa explic) cu gurita plina de supa si sa improscam toata bucataria. |
|

| Felicitari MATEIUT Stim si noi "brrrrr" (dar o improscam mai mult pe mami,cand nici nu se asteapta )
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| mamica23 wrote:MARIUTA ,OANALAURISA- (alergia a fost de la pampers,este confirmat si de dr) DYA- Sper sa nu mai fie nevoie de safturi dar daca mai este si pot ajuta cu cea mai mare placere oricind la orice ora ,pupam micutul frumusel. |
|

| Mateiutz pofta buna la supica , si noi facem "brrrr" dar deocamdata suntem foarte cuminti si nu facem cind papam ....oare sa fie din cauza ca suntem o mincacioasa si nu vrem sa ratam nimik?!?! |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Si Simonica mea face "brr" cu mincarea in gurita ...o apuca ginguritul exact atunci cand ii dau pireutzul...va dati seama cum aratam amindoua ...nu mai zic de bucatarie...ca dupa razboi... |
|

| Miha mie asa imi sunt de dragi momentele astea dar deocamdata hrapareatza mea nu murdareste decit guritza ei.... Pofta buna Simonica. |
|

| DYA-Intoarcem pupicii pt micuta papacioasa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| lifeinhim wrote:De la sucuri crude il doare tare burtica, asa ca deocamadata stam pe fierturi.
Si de la sucul de mar?
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mamici, hai sa vedeti ultima inventie in materie de diversificare : " mozolitorul " Il incarci cu mancarica si bebele il mozoleste pana il goleste Azi l-am dat si noi in folosinta si Arti al meu a papat singur un borcanel ,nu ca ar fi el supradotat ci doar dotat cu mozolitor Voila,Arti in activitate de mozolire la mozolitor

Ps , am si eu pereti mazgaliti, ce, numai voi ? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| vai,ce scump e,cum mananca el... cu peretii stai linistita ca la noi era ceva mai rau,doar ca am rezolvat cu zugraveala,sa vedem pana cand ne tine |
|

| Bravo Arti , uite asa ajungi tu sa papi singurel. Miha cum ii mozolitorul ala ca ma bate un gind , nu de alta dar Cezi tot intinde minutele dupa castronel si cind i l-am dat in minute a fost direct cu guritza in el. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| E super,saculetul ala e dintr-o panza cu gaurele cat sa iasa mancarica ,il mozoleste Arti de se linge pe botic iar eu fac altceva in timpul asta.Nu ma mai stresez cu lingurita si castronelul. |
|

| mihaela75 wrote:E super,saculetul ala e dintr-o panza cu gaurele cat sa iasa mancarica ,il mozoleste Arti de se linge pe botic iar eu fac altceva in timpul asta.Nu ma mai stresez cu lingurita si castronelul.
|
|
|
|