Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Hai sa inaugurez eu si sa o laud pe baroneasa mea ....de cind nu am mai scris pe aici am papat asa ...piersicutza , caisa , piure de piersicuta cu brinzica de vaci(gata preparat) cereale , banane , suntem tot cu mofturi in ce priveste ceaiul iar apa tot asa fortzat o bem . In seara asta a papat si mar ras dupa ce intr-o zi nu a vrut nici cum sa pape , ca na era un pic mai acrisor fatza de piersicutza dar am stiut ca ii este foarte foame si am profitat si i-am dat marul . "Fomista" mea ( asta era porecla ei in maternitate)papa orice cind ii este foame. Pofta buna tuturor piticilor care au trecut la diversificare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Cezara ca nu ii faci mofturi lui mami si papi tot ce iti da. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Bravo Printeso! Sa ai pofta! Darius are 7 luni si nu mananca nici pe jumatate! Si e un mofturos la mancare de parca el e fata de maritat . Sa vedem cum ne iasa dintisorii si poate incepem si noi sa mai papam. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MNiko wrote:Bravo Cezara ca nu ii faci mofturi lui mami si papi tot ce iti da.
Subscriem si noi! Bravo, papacioasa mica! |
|
| petro wrote:Bravo Printeso! Sa ai pofta! Darius are 7 luni si nu mananca nici pe jumatate! Si e un mofturos la mancare de parca el e fata de maritat . Sa vedem cum ne iasa dintisorii si poate incepem si noi sa mai papam. Lasa mami ca o sa=si revina el , ai sa vezi. Miha , Kiki multumim. |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Bravo,CEZARA, papacioasa mica
Eu am incercat din nou cerealele,si de data asta a mancat tot tot.Desigur si eu am profitat ca ii era foame,altfel nu cred ca le manca .In schimb marul razalit,piure(simplu) ii place Noi pana acum mancam:supa,piure de mar,si cereale(astea cam greu)
Petro-stai linistita,pana la urma ii revine lui pofta de mancare |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo,puisori mici! |
|
| Da am uitat sa mentionez si supica , ca aia ne place foarte mult dar nu foarte des. Ervin pofta buna pui la papica. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bravo Cezi sa papi in continuare tot Elvin ai vazut ca e bun? Pofta buna copilasi! |
|
| Dya,Inger 7 multumim |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| dya wrote:Hai sa inaugurez eu si sa o laud pe baroneasa mea ....de cind nu am mai scris pe aici am papat asa ...piersicutza , caisa , piure de piersicuta cu brinzica de vaci(gata preparat) cereale , banane , suntem tot cu mofturi in ce priveste ceaiul iar apa tot asa fortzat o bem . In seara asta a papat si mar ras dupa ce intr-o zi nu a vrut nici cum sa pape , ca na era un pic mai acrisor fatza de piersicutza dar am stiut ca ii este foarte foame si am profitat si i-am dat marul . "Fomista" mea ( asta era porecla ei in maternitate)papa orice cind ii este foame. Pofta buna tuturor piticilor care au trecut la diversificare.
Si noi papam dimineatza piersicutza, caise, marutz+banana+biscuitzi+suc de la o portocala toate tocate cu blenderul, spanac cu cartofi, orez cu legume..... Seara mai papam citeodata si cereale cu laptic...si mi se par mai delicioare daca mami adauga si o linguritza de piure caise. Ce mai pap tot ce imi da mami fara mofturi. Sunt un mancacios mic |
|
| Bravo pui mic sa o tii tot asa ca sa cresti mare. Greieras ce fel de biscuiti ii dai si de cind ai inceput ??? Intreb ca nu stiu ce sa fac , de cind sa incep sa-i dau???? |
|
| Ce de mancaciosi pe aici !!! Bravo Greieras mic,sa papi tot tot. Noi din pacate facem mofturi,acum nu mai vrea sa manance nici supa,of,of. In rest am incercat piureul de piersica si-i place,cu piureurile de fructe nu am probleme. Am vazut biscuiti special pt copii,de la nestle(daca i-mi amintesc bine)care sunt recomandate de la 6 luni. Pupici si pofta buna pitici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| dya wrote:Bravo pui mic sa o tii tot asa ca sa cresti mare. Greieras ce fel de biscuiti ii dai si de cind ai inceput ??? Intreb ca nu stiu ce sa fac , de cind sa incep sa-i dau????
Dya eu ii dau biscuiti cu lapte, am gasit la BIlla uni f buni. Eu fac asa pun in vasul de la blender 2 mere curatate, tai o banana storc o portocala si 4 biscuiti...le toc marunt pana iasa un piure si gata. Am citit ca ar fi de la MILUPA niste biscuiti speciali pt bebei dar eu nu am gasit nicaeri. I dau de la 4 luni si pana cum nu am avut probleme ( diaree,constipatie) cum am auzit ca ar face de la ei. Preventiv ii dau ceai de la HIPP cu fenicul. |
|
|