Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| M-am gindit sa completam acest chestionar pentru a vedea o medie a virstei la care sa inceput difersificarea , poate este de folos celor care inca nu au inceput-o sau viitoarelor mamici. Eu am votat 3 - 3 luni jumate. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Am votat 3-3luni jumate,cam atunci am inceput si noi cu diversificarea. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu am votat 6-7 luni pentru ca abia la varsta asta a acceptat Darius mancare mai solida. Cu toate ca am incercat de la 4,5 luni sa-l obisnuiesc cu diferite gusturi el a refuzat. Cum le spun prietenelor: "Eu i-am inceput diversificarea la 4 luni jumate, Darius la 7." |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Acum 25 de ani sor-mea a mancat doar lapte pana la 8 luni. La 8 luni i-a mancat la mama ciorba de fasole din farfurie. Diversificarea se incepe in functie de particularitatea oricarui copil. |
|
| petro wrote:Acum 25 de ani sor-mea a mancat doar lapte pana la 8 luni. La 8 luni i-a mancat la mama ciorba de fasole din farfurie. Diversificarea se incepe in functie de particularitatea oricarui copil. Da nu zice nimeni ca este o regula in a incepe diversificarea in afara de medici si de cei care fac tot felul de studii . |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| eu nu pot vota pt ca nu am inceput inca..dar daca ma mai tine titi, o sa incep sa diversific dupa 6 luni.. |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| oricum, am inteles ca BB hraniti artificial ar incepe pe la 3 luni, iar cei hraniti cu titi de la 6 luni |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| petro wrote:Acum 25 de ani sor-mea a mancat doar lapte pana la 8 luni. La 8 luni i-a mancat la mama ciorba de fasole din farfurie. Diversificarea se incepe in functie de particularitatea oricarui copil.
Petro,asta era acum 25 de ani.Azi nimeni nu trece de la tata mamei in castronul cu fasole.Diversificarea nu are treaba cu nici o particularitate a copilului ,daca cauti gasesti reguli clare cum se face si cand se incepe . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mihaela75 wrote:Petro,asta era acum 25 de ani.Azi nimeni nu trece de la tata mamei in castronul cu fasole.Diversificarea nu are treaba cu nici o particularitate a copilului ,daca cauti gasesti reguli clare cum se face si cand se incepe .
Luand in considerare ca sistemul digestiv al bebelusului nu e complet dezvoltat,sunt de acord cu ce a zis Mihaela,nu ca n-as fi auzit si cazuri de "mananca de toate copilul: sarmale,carnaciori,etc etc...". . Noi am inceput azi cu suculet de mere. |
|
| Felicitari Mira pentru inceperea diversificari ,deja esti fata mare. |
|
|
Multumim! Dar ramanem doar pe suculet pana la 4 luni,il incercam si pe cel de morcov,iar abia de la 4 luni vom incepe adevarata diversificare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Oooo, Mira pai ne-o iei inainte, e frumos asa?
Bravo papusica, a fost bun suculetul? Matei s-a lins pe bot de la morcovel, da apoi a tipat 2 zile de burtica! |
|
| lifeinhim wrote:Oooo, Mira pai ne-o iei inainte, e frumos asa? Bravo papusica, a fost bun suculetul? Matei s-a lins pe bot de la morcovel, da apoi a tipat 2 zile de burtica!
Pai facem ce putem... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu pe la 3 luni si jumatate am inceput diversificarea cu solide. Suculetzele le introdusesem incepand cu 2 luni jumatate. ASa ca nu prea pot vota. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| 5 luni jumate - 6 luni |
|
|