|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| 3 - 3 jumate si noi! cu suculete si supici! |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am vrut sa votez de doua ori ca am 2 bb dar nu se poate.La Daria 6 luni ca a papat titi si aistalantu mititel la 4 luni ca a papat formula |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Noi am inceput pe la 4 luni,dar ne-am diversificat de tot,ptr ca nu a acceptat laptele si am fost nevoiti!
Mira,felicitari! |
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Am dat exemplul cu sor-mea pentru amuzament. Cand m-am hotarat sa incep diversificarea lui Darius mi-am listat de pe net o multime de scheme de diversificare, m-am abonat la revista Mami, am dat o raita prin librarii si am cumparat 2 carti... M-am documentat mai mult decat o faceam la scoala. Nu l-as lasa pe copilul meu sa manance ceea ce mananc eu (mai ales ca sunt fan fast-food si restaurante). |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| raly wrote:Noi am inceput pe la 4 luni,dar ne-am diversificat de tot,ptr ca nu a acceptat laptele si am fost nevoiti! Mira,felicitari!
Multumim! |
| petro wrote:Am dat exemplul cu sor-mea pentru amuzament. Cand m-am hotarat sa incep diversificarea lui Darius mi-am listat de pe net o multime de scheme de diversificare, m-am abonat la revista Mami, am dat o raita prin librarii si am cumparat 2 carti... M-am documentat mai mult decat o faceam la scoala . Nu l-as lasa pe copilul meu sa manance ceea ce mananc eu (mai ales ca sunt fan fast-food si restaurante).
Foarte bine faci,ca si asa au zis la tv de curand,ca Romania e pe locul 3 in Europa in privinta obezitatii la copii,din cauza alimentelor fast-food pe care copilasii le consuma,ca sa nu mai vorbim de chipsuri si alte minuni de acest gen,care se comercializeaza la chioscurile scolilor. |
| Desi face 8 luni saptamana asta, Darius este inca la meniuri de 5-6 luni. La asta m-am referit cand am spus ca diversificarea se face in functie de individualitatea copilului. Unii copii accepta mancarica mai devreme chiar daca sunt alaptati natural. Altii (cum e fiu' meu) alaptati artificial o accepta mai greu. Cum Darius a inceput tarziu sa accepte mancare solida nu-i pot da dintr-o data ficatei de pui sau carnita prea multa... sau alte retete pentru copii de 7-8 luni. trebuie sa o iau treptat. |
| petro wrote:Desi face 8 luni saptamana asta, Darius este inca la meniuri de 5-6 luni. La asta m-am referit cand am spus ca diversificarea se face in functie de individualitatea copilului. Unii copii accepta mancarica mai devreme chiar daca sunt alaptati natural. Altii (cum e fiu' meu) alaptati artificial o accepta mai greu. Cum Darius a inceput tarziu sa accepte mancare solida nu-i pot da dintr-o data ficatei de pui sau carnita prea multa... sau alte retete pentru copii de 7-8 luni. trebuie sa o iau treptat.
Ai dreptate,din punctul asta de vedere,e bine ca nu grabesti diversificarea,ce ai vrut tu sa spui,inteleg eu abia acum. Da, diversificarea depinde si de temperamentul copilului,care nu trebuie fortat,zorit , ci luat cu rabdare. Mai bine asa decat sa-i fie agresat sistemul digestiv. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| petro wrote:Desi face 8 luni saptamana asta, Darius este inca la meniuri de 5-6 luni. La asta m-am referit cand am spus ca diversificarea se face in functie de individualitatea copilului. Unii copii accepta mancarica mai devreme chiar daca sunt alaptati natural. Altii (cum e fiu' meu) alaptati artificial o accepta mai greu. Cum Darius a inceput tarziu sa accepte mancare solida nu-i pot da dintr-o data ficatei de pui sau carnita prea multa... sau alte retete pentru copii de 7-8 luni. trebuie sa o iau treptat.
Cred ca o luam pe urmele voastre. Desi am ajuns sa bem 1.5 litri de laptic pe zi, alta papa nu prea putem manca. |
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Kiki wrote:5 luni jumate - 6 luni La fel! |
| lifeinhim wrote:
Cred ca o luam pe urmele voastre. Desi am ajuns sa bem 1.5 litri de laptic pe zi, alta papa nu prea putem manca.
Cu rabdarea treci marea imi zicea mariuta (cred) cand eram disperata ca toti copii manca si dorm doar al meu nu... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Noi suntem doar la alaptat,n-am gustat nimic altceva,si Bogdanel a trecut de 7 kg.Cristian a inceput cu sucuri doar dupa 5 luni,apoi cu supica si cereale,pe care le vrea si acum |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Se pare ca momentan avem egalitate intre 3 - 3luni jumate si 6 - 7 luni. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Ce diferenta!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| NOi am inceput la 4-4 luni jumatate, cu supica de zarzavat si suculetze preparate de mami. La noi diversificarea a decurs relativ usor, fara dureri de burtica sau alte neplaceri....si acum papam orice. |
|
|