Chestionar intrebare: De la ce virsta ???
Alegere Voturi Statistici
3 - 3 luni jumate 11 22%
4 - 5 luni 19 38%
6 - 7 luni 15 30%
dupa 8 luni 5 10%

Diversificarea alimentatiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris Rusu
Scris: Tuesday, April 15, 2008 11:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
3 - 3 jumate si noi! cu suculete si supici! dance
mihaela75
Scris: Wednesday, April 16, 2008 3:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Am vrut sa votez de doua ori ca am 2 bb dar nu se poate.La Daria 6 luni ca a papat titi si aistalantu mititel la 4 luni ca a papat formula sic
raly
Scris: Wednesday, April 16, 2008 6:33 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi am inceput pe la 4 luni,dar ne-am diversificat de tot,ptr ca nu a acceptat laptele si am fost nevoiti!

Mira,felicitari!pupici pupici
petro
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Am dat exemplul cu sor-mea pentru amuzament. Cand m-am hotarat sa incep diversificarea lui Darius mi-am listat de pe net o multime de scheme de diversificare, m-am abonat la revista Mami, am dat o raita prin librarii si am cumparat 2 carti... M-am documentat mai mult decat o faceam la scoalaras. Nu l-as lasa pe copilul meu sa manance ceea ce mananc eu (mai ales ca sunt fan fast-food si restaurante).
oanalaurisa
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
raly wrote:
Noi am inceput pe la 4 luni,dar ne-am diversificat de tot,ptr ca nu a acceptat laptele si am fost nevoiti!

Mira,felicitari!pupici pupici

Multumim!pupici ras
oanalaurisa
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:36 AM
Nivel

petro wrote:
Am dat exemplul cu sor-mea pentru amuzament. Cand m-am hotarat sa incep diversificarea lui Darius mi-am listat de pe net o multime de scheme de diversificare, m-am abonat la revista Mami, am dat o raita prin librarii si am cumparat 2 carti... M-am documentat mai mult decat o faceam la scoalaras. Nu l-as lasa pe copilul meu sa manance ceea ce mananc eu (mai ales ca sunt fan fast-food si restaurante).

Foarte bine faci,ca si asa au zis la tv de curand,ca Romania e pe locul 3 in Europa in privinta obezitatii la copii,din cauza alimentelor fast-food pe care copilasii le consuma,ca sa nu mai vorbim de chipsuri si alte minuni de acest gen,care se comercializeaza la chioscurile scolilor.
petro
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:53 AM
Nivel

Desi face 8 luni saptamana asta, Darius este inca la meniuri de 5-6 luni. La asta m-am referit cand am spus ca diversificarea se face in functie de individualitatea copilului. Unii copii accepta mancarica mai devreme chiar daca sunt alaptati natural. Altii (cum e fiu' meu) alaptati artificial o accepta mai greu. Cum Darius a inceput tarziu sa accepte mancare solida nu-i pot da dintr-o data ficatei de pui sau carnita prea multa... sau alte retete pentru copii de 7-8 luni. trebuie sa o iau treptat.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:56 AM
Nivel

petro wrote:
Desi face 8 luni saptamana asta, Darius este inca la meniuri de 5-6 luni. La asta m-am referit cand am spus ca diversificarea se face in functie de individualitatea copilului. Unii copii accepta mancarica mai devreme chiar daca sunt alaptati natural. Altii (cum e fiu' meu) alaptati artificial o accepta mai greu. Cum Darius a inceput tarziu sa accepte mancare solida nu-i pot da dintr-o data ficatei de pui sau carnita prea multa... sau alte retete pentru copii de 7-8 luni. trebuie sa o iau treptat.

Ai dreptate,din punctul asta de vedere,e bine ca nu grabesti diversificarea,ce ai vrut tu sa spui,inteleg eu abia acum. Da, diversificarea depinde si de temperamentul copilului,care nu trebuie fortat,zorit , ci luat cu rabdare. Mai bine asa decat sa-i fie agresat sistemul digestiv.
lifeinhim
Scris: Wednesday, April 16, 2008 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
petro wrote:

Cred ca o luam pe urmele voastre. Desi am ajuns sa bem 1.5 litri de laptic pe zi, alta papa nu prea putem manca.
mommy
Scris: Wednesday, April 16, 2008 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Kiki wrote:
5 luni jumate - 6 luni firstprize

La fel! flowers
petro
Scris: Wednesday, April 16, 2008 9:24 AM
Nivel

lifeinhim wrote:

Cred ca o luam pe urmele voastre. Desi am ajuns sa bem 1.5 litri de laptic pe zi, alta papa nu prea putem manca.

Cu rabdarea treci marea imi zicea mariuta (cred) cand eram disperata ca toti copii manca si dorm doar al meu nu...
carla
Scris: Wednesday, April 16, 2008 11:16 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Noi suntem doar la alaptat,n-am gustat nimic altceva,si Bogdanel a trecut de 7 kg.Cristian a inceput cu sucuri doar dupa 5 luni,apoi cu supica si cereale,pe care le vrea si acum
dya
Scris: Wednesday, April 16, 2008 12:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Se pare ca momentan avem egalitate intre 3 - 3luni jumate si 6 - 7 luni.uff
lifeinhim
Scris: Wednesday, April 16, 2008 12:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Ce diferenta!!!
greieras
Scris: Wednesday, April 16, 2008 12:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/25/2007
NOi am inceput la 4-4 luni jumatate, cu supica de zarzavat si suculetze preparate de mami. La noi diversificarea a decurs relativ usor, fara dureri de burtica sau alte neplaceri....si acum papam orice.dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.