Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bibi123 wrote:Salut! Si eu sunt ingrijorata putin cu displazia de sold, te rog spune-mi unde au cabinetele dr Straticiuc si dr Gavrilescu. Multumesc f mult! Beatrice
Am impresia ca e pe straduta aia care trece prin spatele manastirii Golia (Tg Cucu) - sper sa nu ma insel, am cautat pe net adresa dar nu am gasit nimic, ca sa-mi confirm ca asa e, dar sper sa confirme cineva care a fost... te pup, sanatate bebelusului |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Eu l-as muta,dar nu am cum. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| dya wrote: Pai cind am scris ca dau , eu l-am si mutat....
Asa-i ca se vede ce obosita is? Nici n-am observat ca e mutat... si eu cica maine ma duc la lucru...is obosita gata deja... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/31/2008 Mesaje: 43
| buna!monique.am ales sa-ti raspund aici,nu m-a lasat la raspunsuri private ca nu am 50 mes postate,sper sa-l gasesti.scuze de intarziere dar intru foarte rar si atunci doar va citesc nu prea am timp sa postez si sa comunic cu voi.in legatura cu fetita mea multumesc lui dumnezeu e foarte bine merge alearga e totul in regula.dar cu toate aste in vara am sa merg si eu la iasi sa o o vada DR ca uneori m-i se pare ca duce un pic piciorul(talpa)in interior.Daca na-i fost la iasi inca mergi cu toata increderea da dr straticiuc, am mai trimis un copil si s-a rezolvat,un caz destul de grav.I-ti doresc numai bine si multa sanatate la copilul tau.Daca mergi la un dr bun cazul este rezolvabil. |