displazie de sold
Subiectul anterior · Subiectul urmator
apachitei dinela
Scris: Thursday, June 26, 2008 3:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/31/2008
Va rog spuneti-mi si mie ce stiti de displazia de sold?Micuta mea ALESIA a fost gasita cu displazie sold drept,primele 3 luni a purtat un chilot de abductie care nu a ajutato mai deloc acum poarta de alte 3luni HAM PAVLIC si tot nu este bine.Va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti astfel de cazuri cat timp va mai trebui purta acest HAM??Sunt foarte ingrijorata ca dupa 6luni de chin inmca nu e bine.
katy_lumika
Scris: Thursday, June 26, 2008 3:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
bulibuli
Scris: Thursday, June 26, 2008 6:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
de obicei pana la 1 an - 1 an jumate, si trebuie un suport adaptat la copil, dupa dimensiunile ei, sa-i tina capul femural exact intr-o pozitie anume (in abductie)... la unii copii, cu o displazie usoara, se rezolva cu 2 perechi de pampers, cel de-al doilea mai marisor.. e bine ca s-a descoperit foarte devreme, are sanse mai mari de reusita.. trebuie perseverat.. nu se vede diferenta de la o zi la alta.. iti urez multa sanatata si sper sa fie bine micuta
apachitei dinela
Scris: Thursday, June 26, 2008 11:01 PM
Nivel

MULTUMESC mult pt tot.Toti i-mi zic ca trebuie rabdare... multa rabdare.La mine rabdarea s-a c-am terminat si sunt tot mai ingrijorata.Maine merg la IASI la control si radiografie... sper din suflet sa fie bine(macar un pic mai bine).E adevarat ca gradul de luxatie al ALESIEI a fost mare IIIA la ultimul Eco a progresat un pic si era IIB.Sunt 6 luni si m-i se pare un veac dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine.Daca e cineva din IASI sa-mi recomande un DR(prof) ortoped bun.MULTUMESC!
bulibuli
Scris: Friday, June 27, 2008 9:14 AM

Prof. Dr. Dan Gotia
sau Dr. Simona Gavrilescu - o femeie sufletista, foarte apropiata de copii, se ocupa de multi ani de displazii, cu rezultate bune... oricum ei lucreaza in echipa, probabil n-o sa o consulte un singur medic...
iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune
leut
Scris: Friday, June 27, 2008 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Dinela, ai avut doua link-uri mai sus. La unul am scris mai multe despre displazie si cred ca si tu cunosti toate aspectele. O intrebare trebuie sa-ti pun: ii dai calciu lactic? Ajuta foarte mult, asa cum doctorii spun. Eu i-am, dat Alexandrei 10 zile pe luna. Te pup si numai bine! Sa ne mai scrii!pupici
apachitei dinela
Scris: Friday, June 27, 2008 4:47 PM
Nivel

M-am intors!!MINUNE...ALESIA este bine.Inca mai cred ca visez si nu-i adevarat. IN urma cu 3 sapt i-am fac ecogr la noi in oras si DR de aici mi-a zis ca v-a treb purtat mult timp Hamul Pavlic ba poate o v-a pune in chibs ori chiar interventie chirurgicala("mai tarziu..depinde").Eram pregatita sa-mi zica de rau si la Iasi.Pe langa displazia de sold a avut si un hemangiom pe umarul stang(pe spate)in acest caz s-a ocupat D-RA DR GAVRILESCU(nu-mi amintesc numele mic)Dupa 2injectii facute una la 3luni alta la4luni azi am mers pentru o a-3-a inj dar si aici am primit vesti bune...nu mai era cazul de o alta injectie ca se mai cunoaste foarte putin si merge spre vindecare.Cu displazie de sold am mers(la recomandarea D-RA GAVRILESCU-ea nu practica ortopedia ci doar chirurgia)la DR STRATICIUC-CIONGRANDI SERGIU(are cab cu PROF DR GOTIA)care si el mi-a dat vesti foarte bune in urma radiografiei facute totul este OK.Ungiurile sunt f bune si capul femural situat in pozitie buna.Sunt foarte bucuroasa ca totul s-a terminat cu bine in ciuda fricii pe care eu o aveam.In legatura cu calciu ii dau calciu gluconic(fiola10ml)5ml/zi-10zile la o luna jumatate.MULTUMESC de sustinere!Pupici si sa auzim de bine de toti piticii.
katy_lumika
Scris: Friday, June 27, 2008 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Ma bucur sa aud si vesti bune.
Sanatate maxima ii doresc micutei.
apachitei dinela
Scris: Friday, June 27, 2008 10:00 PM
Nivel

Multumesc mult la fel si voua.
raly
Scris: Friday, June 27, 2008 10:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Si eu ma bucur sa aud asa vesti bune!pupici
leut
Scris: Friday, June 27, 2008 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Dinela, ce bine! Aveti grija de voi. Treaba cu calciul e buna! Va pupam!
Rody
Scris: Friday, June 27, 2008 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
apachitei dinela wrote:
M-am intors!!MINUNE...ALESIA este bine.Inca mai cred ca visez si nu-i adevarat. IN urma cu 3 sapt i-am fac ecogr la noi in oras si DR de aici mi-a zis ca v-a treb purtat mult timp Hamul Pavlic ba poate o v-a pune in chibs ori chiar interventie chirurgicala("mai tarziu..depinde").Eram pregatita sa-mi zica de rau si la Iasi.Pe langa displazia de sold a avut si un hemangiom pe umarul stang(pe spate)in acest caz s-a ocupat D-RA DR GAVRILESCU(nu-mi amintesc numele mic)Dupa 2injectii facute una la 3luni alta la4luni azi am mers pentru o a-3-a inj dar si aici am primit vesti bune...nu mai era cazul de o alta injectie ca se mai cunoaste foarte putin si merge spre vindecare.Cu displazie de sold am mers(la recomandarea D-RA GAVRILESCU-ea nu practica ortopedia ci doar chirurgia)la DR STRATICIUC-CIONGRANDI SERGIU(are cab cu PROF DR GOTIA)care si el mi-a dat vesti foarte bune in urma radiografiei facute totul este OK.Ungiurile sunt f bune si capul femural situat in pozitie buna.Sunt foarte bucuroasa ca totul s-a terminat cu bine in ciuda fricii pe care eu o aveam.In legatura cu calciu ii dau calciu gluconic(fiola10ml)5ml/zi-10zile la o luna jumatate.MULTUMESC de sustinere!Pupici si sa auzim de bine de toti piticii.

Ma bucur cand aud vesti bune!Sanatate multapupici
bulibuli
Scris: Sunday, June 29, 2008 9:27 PM

Intr-adevar, vesti minunate, ma bucur din suflet ca ati scapat de chin, multa sanatate, sa cresteti mari si frumoase!! pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 22, 2008 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
subiectul ar trebui mutat la Sanatate coeur
bibi123
Scris: Saturday, August 30, 2008 11:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salut!
Si eu sunt ingrijorata putin cu displazia de sold, te rog spune-mi unde au cabinetele dr Straticiuc si dr Gavrilescu.
Multumesc f mult!
Beatrice

apachitei dinela wrote:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.