Disparitii si aparitii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, September 26, 2009 10:17 AM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Un avion de pasageri, care a disparut fara urma în anul 1946, pe traseul Rio - Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul sau se aflau 36 de schelete. Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie!

Din grupul de experti care cerceteaza acest caz face parte si cercetatorul în domeniul parapsihologiei dr. Gloria Hamandez. Dupa cum afirma aceasta, în acest caz poate fi vorba despre o deplasare în timp. Ea a lansat si ipoteza ca moartea pasagerilor ar putea avea legatura cu un posibil contact cu fiinte extraterestre. „Daca avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi ramas cu siguranta în viata. Si, în plus, ei nu ar fi fost nici macar cu o zi mai în vârsta decât erau la decolarea ce a avut loc în anul 1946”, a adaugat un om de specialitate.

„Însa datorita faptului ca avionul era plin cu schelete si curelele de siguranta erau înca nedesfacute, nu poate fi exclusa teoria ca cineva „din afara" i-a omorât pe pasagerii aflati la bordul avionului si apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pamânt. Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin”. Guevara afirma ca echipa de cercetatori va face tot ce îi sta în putinta pentru a elucida acest mister. „Eu ma rog sa fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara. (A.M.)

http://stiri.rol.ro/content/view/307213/4/
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.