Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Am fost si eu cu fetele prin decembrie la Disneyland este foarte furmos si il recomand cu placere |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ioana0023 wrote:Am fost si eu cu fetele prin decembrie la Disneyland este foarte furmos si il recomand cu placere
Nu pui niste foto? Cred ca e foarte frumos de sarbatori; nu am vazut niciodata Disneyland-ul "incraciunit". |
|

| Este la fel cu exceptia bradului imens din centru, unul este in Disneyland Park si unul in Walt Disney

Zapada din pacate nu era naturala
 Disney Village
 Bradul din WaltDisney
 Si diferite ornamente

|
|

| Mi-l imaginam pliiiiiiin de beculete si ornamente de Craciun... Cred ca partea cea mai buna e ca nu-i aglomerat. |
|

| si noi il vedeam la fel dar se pare ca doar Paris-ul a fost decaroat ;)) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Noi ne ducem cel putin odata pe an,dar prefer insa in timpul scoli finca e jale cata lume e,asa chiar daca fetele chilesc 2 zile de scoala dar profitam de tot,decat sa asteptam 20 sau 45 pt a profita de ceva.O sa ne ducem in Mai de ziua lu Solenuta cand va inplini 5 ani.Asta o sa fie cadoul nostru pt ea! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cred ca asta era topicul de care vorbeai Taty sper sa-l fi nimerit!Astept orice intrebare ca sa-ti raspund! Tocmeai ce ne-am intors de la Disney,a fost o vacanta reusita,o lume minunata,in care chiar si eu m-am simtit copil!Noi am rezervat din decembrie biletul cazare la hotelul Santa Fe,chiar in incinta Disneylandului,pt 3 nopti cu mic dejun si intrare in parcuri pt 4 zile,parcare ,3 adulti (ca si Cosmin intra deja la adulti)si un copil 1025 euro,fara transport asigurat.Noi am vrut sa mergem cu masina pt ca am vrut sa mergem si in Germania la cumnata mea sa le facem o vizita si la inca doua prietene,si daca mergeam cu avionul insemna sa plecam din cluj aterizare paris cu preluare pt hotel si nu vedeam nimik altceva decat Disney-ul,noi am vrut sa vedem si Parisul,si altele!De la mine pana la Disney sunt 2200 km,noi am facut mult mai mult ca ne-am cam plimbat in germania,oricum motorina m-a costat in jur de 400 euro ceea ce banuiesc ca nu ne ajungeau de 4 bilete de avion dus-intors!Hotelul Santa Fe este de 2 stele insa cu muuult peste stelele noastre,cam ca unul de 4 la noi,este alcatuit din mai multe corpuri cu nume din desene.noi am stat in Mcquin,curat frumos amenajat,oricum nu am avut noi prea mult timp de stat la hotel ca am umblat de dimineatza pana seara!Micul dejun mai de 2 stele asa regim de bufet suedez:chifle,croisante,unt,margarina,gem,nutella,branza,salam,ceai,lapte si cereale.Atat,da ajunge!Transport asigurat cu autobuzul hotelului,gratuit bineinteles,faci 5-10min pana in parcuri depinde de circulatie!Autobuzul pleaca si vine tot din 15 in 15 min!In bilet este inclus si un easy pass la magic hour,adica parcul se deschide oficial la ora 10,de la 8 tu poti intra sa profiti de 2 ore in care nu este asa inghesuiala! Poze o sa revin in zilele urmatoare cand am timp !Pt orice intrebari va stau la dispozitie! Va pupacesc! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Asta e Raly, multumesc mult !
la Santa Fe ma gandeam si eu ... adica este destul de rezonabil ca pret, mai ales ca la hotel, decat dormi si iei micul dejun.
Si noi am vrea sa mergem tot cu masina si tot atatia km ar fi si de la noi. Unde v-ati oprit pe drum in afara de Germania? Noi ne gandeam sa dormim o noapte in Viena si apoi direct Disneyland Paris . O fi suficient? |
|

| Micul dejun e extrem de prost, deci atentie. Eu nu am avut, efectiv, ce sa le dau alor mei de mancare - adica sa fie cat de cat, tinand cont ca in restul zilei oricum mananca numai dulciuri si fast food. Pentru resto cu mancare normala in parc trebuie programare - altfel stai la niste cozi imense si ti se cam lungesc urechile de foame iar copiii nu au rabdare - si nu am stiut asta din prima zi. Este unul care merge numai pe programare, insa copiii iau masa cu personajele din desene - intreaba la receptie.
Meniul cu plata a restaurantului de la hotel e tot gen fast-food in sensul ca ofera pizza, cartofi prajiti, hamburgeri, etc... din astea foaaarte sanatoase si satioase. In schimb aveau un fel de cofetarie cu tarte diferite, briose, etc... extrem de bune - si mici - dar si extrem de scumpe. Din alea au balotat la greu si m-am multumit asa.
Bine, ai mei sunt si mofturosi, la modul ca nu mananca altceva decat au fost obisnuiti - in sensul ca cereale Kellogg's nu pun in gura pentru ca nu sunt familiarizati cu gustul, crema de cioco tre' sa fie Nutella, nu prostie din aia din care serveau ei pe post de Nutella. Produse de patiserie, da, sunt, insa extrem de proaste - nu am mancat nici eu, care sunt fan croissant cu unt, deci nici prin gand nu mi-a trecut sa le dau lor. Salamul e ordinar, margarina in loc de unt, branza parca-i cauciuc, laptele cu 0,01 grasime... oua - lipsa, etc... Aveau niste sunca si sa spunem ca din aia au servit zilnic de li s-a acrit de ea, insa, sincer, m-a cam apucat disperarea in prima dimineata cand am observat ca nu am nicio varianta.
3-4-5 zile nu sunt un capat de lume si se descurca si cu mancare proasta, insa tie, ca parinte, mai ales daca esti focusat pe mese echilibrate si sanatoase, iti cam sta pe creier. Mai, macar 1 masa/zi... nu e ceva nemaivazut! Iar la pretul pe care-l platesti, mai bine lipsa mic dejun decat bataie de joc.
Am crezut ca in timp se va mai estompa gustul amar si ca vor ramane doar amintirile placute insa nu s-a intamplat deci a doua oara clar nu mai fac aceeasi greseala.
Asta a fost singurul minus pe care cei mici nu l-au vazut, desigur. Daca as fi stiut, m-as fi aprovizionat, sincer.
Legat de transport, daca iei bilete de avion acum, pentru iulie - de ex. - pretul este de 570 euro pentru 2 adulti + 2 copii - la voi nu e cazul, deci e mai putin. Merita doar in cazul in care chiar vreti sa mai vedeti si altceva ( sau cum a mers Raly in vizita ), altfel, din punct de vedere al pretului - tinand cont ca oricum va trebuie o cazare intermediara si mancare - diferenta e prea mica pentru a conta.
Data viitoare si noi vom opta tot pentru masina, insa vrem sa facem opriri in Oradea la niste prieteni - cateva zile - la Viena un mini-concediu de mai multe nopti... Paris pentru copii, la intoarcere Budapesta la vreun aqua-parc, etc... deci practic ne vom intinde pe 2-3 saptamani cu totul.
Sa ne spui si noua la ce te-ai oprit. Din experienta inveti.
|
|

| Noi am condus 17 ore ,2 soferi,bineinteles cu pauze si in Ro,in ungaria ,Austria si Germ ,am dormit 2 nopti in germ la cumnatamea si apoi de acolo am mai facut 7 ore si jumatate,eu zic ca o oprire o noapte este suficienta,acuma depinde si de sofer cum se simte,si ce vreti voi sa vedeti!Si la Viena vedeti ca este un parc super de vizitat,parca Mirela a fost acolo anul trecut daca nu ma insel! Atentie mare daca mergeti cu masina,setati gps-ul dupa ce treceti de germania pe evitati drumurile cu plata!Eu nu am stiut lucrul acesta cand am intrat in Franta si am platit taxa de drum 40 Euro!Nu exista vigneta in Franta insa platesti daca intri pe aceste drumuri!Cand ne-am intors am setat gps-ul sa le evite,76 km in plus ,dar nu mai platesti! Sincer sa va zic,eu din Germania am facut aprovizionarea ca nu am stiut ce o sa gasesc acolo,asa ca am luat 2 baxuri de suc,bere,salamuri,paine,margarina,branza,dulciuri,cioco,pateu,niste salate ,rosii si ce mai trebuie si bine am facut pt ca acolo erau niste preturi colosale,macar am salvat cina,ca amiaza am mancat in parc exista fast fooduri,cartofi,meniuri....preturile acolo sunt destul de mari pt noi,pt ei nu prea!cafea,capucino-6 euro,un meniu gen kfc-15-20euro,o galetuta popcorn-5 euro,o sticla de jumate cola sau sprite-7 euro apoi de haine nu va mai zic...... |
|

| kali wrote:Micul dejun e extrem de prost, deci atentie. Eu nu am avut, efectiv, ce sa le dau alor mei de mancare - adica sa fie cat de cat, tinand cont ca in restul zilei oricum mananca numai dulciuri si fast food. Pentru resto cu mancare normala in parc trebuie programare - altfel stai la niste cozi imense si ti se cam lungesc urechile de foame iar copiii nu au rabdare - si nu am stiut asta din prima zi. Este unul care merge numai pe programare, insa copiii iau masa cu personajele din desene - intreaba la receptie. Meniul cu plata a restaurantului de la hotel e tot gen fast-food in sensul ca ofera pizza, cartofi prajiti, hamburgeri, etc... din astea foaaarte sanatoase si satioase.  In schimb aveau un fel de cofetarie cu tarte diferite, briose, etc... extrem de bune - si mici - dar si extrem de scumpe. Din alea au balotat la greu si m-am multumit asa. Bine, ai mei sunt si mofturosi, la modul ca nu mananca altceva decat au fost obisnuiti - in sensul ca cereale Kellogg's nu pun in gura pentru ca nu sunt familiarizati cu gustul, crema de cioco tre' sa fie Nutella, nu prostie din aia din care serveau ei pe post de Nutella. Produse de patiserie, da, sunt, insa extrem de proaste - nu am mancat nici eu, care sunt fan croissant cu unt, deci nici prin gand nu mi-a trecut sa le dau lor. Salamul e ordinar, margarina in loc de unt, branza parca-i cauciuc, laptele cu 0,01 grasime... oua - lipsa, etc... Aveau niste sunca si sa spunem ca din aia au servit zilnic de li s-a acrit de ea, insa, sincer, m-a cam apucat disperarea in prima dimineata cand am observat ca nu am nicio varianta. 3-4-5 zile nu sunt un capat de lume si se descurca si cu mancare proasta, insa tie, ca parinte, mai ales daca esti focusat pe mese echilibrate si sanatoase, iti cam sta pe creier. Mai, macar 1 masa/zi... nu e ceva nemaivazut! Iar la pretul pe care-l platesti, mai bine lipsa mic dejun decat bataie de joc. Am crezut ca in timp se va mai estompa gustul amar si ca vor ramane doar amintirile placute insa nu s-a intamplat deci a doua oara clar nu mai fac aceeasi greseala. Asta a fost singurul minus pe care cei mici nu l-au vazut, desigur. Daca as fi stiut, m-as fi aprovizionat, sincer. Legat de transport, daca iei bilete de avion acum, pentru iulie - de ex. - pretul este de 570 euro pentru 2 adulti + 2 copii - la voi nu e cazul, deci e mai putin. Merita doar in cazul in care chiar vreti sa mai vedeti si altceva ( sau cum a mers Raly in vizita ), altfel, din punct de vedere al pretului - tinand cont ca oricum va trebuie o cazare intermediara si mancare - diferenta e prea mica pentru a conta. Data viitoare si noi vom opta tot pentru masina, insa vrem sa facem opriri in Oradea la niste prieteni - cateva zile - la Viena un mini-concediu de mai multe nopti... Paris pentru copii, la intoarcere Budapesta la vreun aqua-parc, etc... deci practic ne vom intinde pe 2-3 saptamani cu totul. Sa ne spui si noua la ce te-ai oprit. Din experienta inveti.
Oana, Raly . Am tot citit si sunt tare dezamagita in legatura cu ofertele de cazare si masa. Am gasit o oferta sa stam la un hotel in afara parcului , 3 zile cu 800 euro cu tot cu bilete de intrare in park , fara avion. Am renuntat momentan la mersul cu masina , ca nu vreau sa lipsesc atata de acasa de la piticot si sincer nu sunt innebunita sa vizitez Viena /Germania . O sa merg poate odata o fuga in Viena , dar fara copiii . Avionul ne costa in jur de 20 milioane , exact cu ai zis tu Oana ... acum ca numai vrem sa ne cazam in park o sa luam mai multe nopti la acest hotel sa o ducem pe fata si in Paris. Trebuie sa ma documentez bine ... Multumesc mult Oana, Raly |
|

| Cu placere!
Adevarul e ca, pentru noi, romanii, in general, nu e tocmai la indemana sa ducem copiii la Disneyland, asta presupunand o cheltuiala destul de consistenta.
Cand am fost noi cu cei 2 mari, totalul s-a ridicat la peste 2500 euro pentru 4 nopti de cazare pe cand multi nu cheltuie atata nici intr-un concediu de 7-10 zile. Destul de trist, ce sa spun... pentru nivelul nostru de trai si posibilitatile pe care le avem in comparatie cu altii. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu parca am scris undeva de Disney, dar nu mai stiu unde ! Noi am stat cazati la Magic Circus Disney , cazarea a fost ok, curat , aerisit, bus free non stop, biletele la parc le-am luat o data cu hotelul , mic dejun inclus ( variat , ok ) , mers cu masina , vizitat si Parisul , Versailles ! o saptamana a fost suficient si rezonabil financiar ! Nu recomand copii sub 4 ani ! Scumpe jucariile si hainutzele din incinta parcului ! In magazinele Disney de aici sunt cu aprox 30% mai mici preturile ! asta fara oferte si promotii ... Ca si sugestie .... ca sa se evite cozile , se poate vizita parcul de la coada la cap ! Noi asa am mai fentat din cozi ! Intrat , luat trenuletzul, cobotrat la finalul traseului si mers la mini raids contrasens ! Parisul - mizer , neschimbat de acum 10 ani ! pentru mine dezamagitor ! Versailles - orasul si palatul Wow ! Bravo lor !
|
|

| kali wrote:Cu placere!
Adevarul e ca, pentru noi, romanii, in general, nu e tocmai la indemana sa ducem copiii la Disneyland, asta presupunand o cheltuiala destul de consistenta.
Cand am fost noi cu cei 2 mari, totalul s-a ridicat la peste 2500 euro pentru 4 nopti de cazare pe cand multi nu cheltuie atata nici intr-un concediu de 7-10 zile. Destul de trist, ce sa spun... pentru nivelul nostru de trai si posibilitatile pe care le avem in comparatie cu altii.
Intr-adevar costurile sunt foarte mari si unele nesjustificate ... am stat la hoteluri muult mai bune pe mai putini bani ... ma enerveaza ca se profita de zona lor , de faptul ca esti oarecum obligat sa iei hotel ori in park ori mai aproape si ridica pretul.
Maria & Mario wrote:Eu parca am scris undeva de Disney, dar nu mai stiu unde ! Noi am stat cazati la Magic Circus Disney , cazarea a fost ok, curat , aerisit, bus free non stop, biletele la parc le-am luat o data cu hotelul , mic dejun inclus ( variat , ok ) , mers cu masina , vizitat si Parisul , Versailles ! o saptamana a fost suficient si rezonabil financiar ! Nu recomand copii sub 4 ani ! Scumpe jucariile si hainutzele din incinta parcului ! In magazinele Disney de aici sunt cu aprox 30% mai mici preturile ! asta fara oferte si promotii ... Ca si sugestie .... ca sa se evite cozile , se poate vizita parcul de la coada la cap ! Noi asa am mai fentat din cozi ! Intrat , luat trenuletzul, cobotrat la finalul traseului si mers la mini raids contrasens ! Parisul - mizer , neschimbat de acum 10 ani ! pentru mine dezamagitor ! Versailles - orasul si palatul Wow ! Bravo lor !
Buuna ideea cu vizitarea parcului in sens invers !
Oana, tu ai si cu ce compara cand spui ca Parisul este un oras mizer .
Noi i-am facut o vizita scurta acum cativa ani si ne-a placut aerul lui , sa vad acum cand o sa stam 6 zile, ce pareri o sa am.
Va pup. |
|

| Revin asa cum v-am promis cu niste poze
Hotelul Santa Fe

Camera

Intrarea la Disney

Harta parcului

Si asa pe scurt niste atractii,detalii mai multe va dau la mine in jurnal
Main Street

Sleeping beauty Castle!