Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce ati spune daca v-ati trezi de-o data intr-un loc de vis, intr-un loc in care fantezia se imbina cu realul sub proprii nostrii ochi? Acest loc exista si poarta numele de EuroDisneyLand! Situat in apropierea Parisului parcul DisneyLand este un loc de care toata familia isi va aminti cu placere clipele petrecute fie in casa unui personaj fantastic, fie intr-un montagne-rousse ametitor. Parcul este impartit in 5 "tari", 5 taramuri fantastice intre care ne putem deplasa cu ajutorul unui trenulet care are cate o gara in fiecare dintre ele. DisneyLand nu se adreseaza doar copiilor, ci este o distractie pentru oricine, indiferent de varsta. Intrarea in parc se face prin "MainStreet, USA", o strada vesela, tipic americana de la inceputul secolului XX, de-a lungul careia se insira casute vesel colorate, in care putem gasi restaurante, cafenele, magazine diverse sau bombonerii. In plin centrul parcului se afla "FantasyLand", un taram al povestilor fascinante ale copilariei, in care te poti plimba de mana cu Alba-ca-Zapada si poti vizita casa lui Pinocchio pentru a afla povestea acestuia. Te poti rataci prin labirintul lui Alice sau te poti relaxa zburand cu Dumbo deasupra parcului. Nu trebuie sa uiti sa vizitezi castelul Frumoasei din Padurea Adormita, insusi simbolul DisneyLand-ului si care domina prin inaltimea sa intreg parcul. Mergand mai incolo, peisajul se transforma, si se intra in "FrontierLand", un loc in care indienii, cowboy-ii si casele parasite bantuite de fantome sunt in elementul lor. Principalele atractii in aceasta "tara" sunt: "Big Thunder Mountain", un carusel care va va purta printr-o mina parasita din inima muntelui, cu viraje bruste si surprize neasteptate, si "Casa fantomelor", o excursie in lumea celor 999 de fantome ce bantuie conacul parasit.
Pentru o jumatate de ora agreabila va recomandam excursia cu vapoarele cu aburi, Mark Twain sau Molly Brown, de unde veti putea admira frumusetile si peisajele FrontierLand-ului. "AdventureLand" este tara piratilor, a aventurilor lui Indiana Jones, a lui Aladdin si a lui Robinson. De departe se zareste impunatoarea corabie a piratilor, ancorata langa stanca in forma de cap de mort. De aici poate incepe o calatorie inspre centrul pamantului, sau o escapada in casa din copac a lui Robinson. Nu trebuie sa ratati roller-coster-ul "pe invers" a lui Indiana Jones si nici aventura luptelor dintre Piratii din Caraibbe. Ajunsi aici va recomandam restaurantul "Blue Lagoon", care va invita sa degustati specialitati creole in mijlocul lagunei piratilor. Tot din aceasta zona a parcului puteti cumpara tot ce aveti nevoie pentru urmatorul safari sau plimbare cu piratii.
Cea de-a cincea regiune a parcului este "DiscoveryLand" unde puteti viziona un film 3D sau puteti efectua un salt in timp pentru a il intalni pe Jules Verne. Si nu uitati sa admirati paradele personajelor magice Disney, care au loc pe "Main Street Usa" si sa vizionati spectacolele tematice din fiecare zona a parcului!
Insa distractia nu se incheie aici! Recent lansat, chiar peste drum de Parcul DisneyLand se afla Walt Disney Studios, unde puteti vedea demonstratii de cascadorii cu masini si nu numai, puteti sa va dati in ametitorul roller-coster Aerosmith sau sa faceti un tur cu "Studio Tram Tour". Pe seara incepe distractia in Disney Village, un loc plin de restaurante, discoteci, baruri si cafenele, fiecare avand specificul sau. Noi va recomandam sa mancati printre celebritati la "Planet Hollywood" sau intr-o padure tropicala la "Rain Forrest".
Daca doriti sa petreceti mai mult de o zi in parcul DisneyLand (si o singura zi oricum nu este suficienta!) puteti alege dintre o mare varietate de hoteluri propuse de conducerea parcului, pe diferite niveluri de pret. Cel mai luxos, si de altfel si cel mai bine amplasat este DisneyLand Hotel, aflat chiar deasupra intrarii in parc, si de la ale carui ferestre se zareste intreaga strada Main Street Usa. La fel de luxos, insa amplasat la aproximativ 5 minute de intrarea in parc este New York Disney Hotel, si apoi: NewPort Bay Club, Sequoia Lodge, Santa Fe si Davy Crockett Ranch.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am fost in Disneyland de 4 ori...asta inaite sa ma casatoresc si sa-l am pe Arthur.Este locul ideal pentru oricine si cred ca orice copil trebuie sa vada Disney land macar o data !Eu imi doresc sa-l duc pe Arthur la anul.Mi-a placut enorm casa lui Pinocchio,Alba ca zapada,Pestera Piratilor dar mai ales parada cu toate personajele in marimi gigant.Pupici. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi am fost inainte de Mariuca. E super. Chiar ca esti copil pentru o zi. Si sa stiti ca o zi nu va ajunge , cu sigurantza. E poveste ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| In perioada 14-19 noiembrie voi merge in PAris si ma voi duce o zi si in DIsneyland.de-abia astept. VOi reveni cu pareri de aoclo! |
|

| spezam wrote:In perioada 14-19 noiembrie voi merge in PAris si ma voi duce o zi si in DIsneyland.de-abia astept. VOi reveni cu pareri de aoclo!
Asteptam pareri despre calatorie. Cum a fost? |
|

| Cred ca in martie o sa mergem si noi in Tokyo Disneyland. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Have fun! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Asteptam poze si povesti. Distractie frumoasa |
|

| taty wrote:Asteptam poze si povesti. Distractie frumoasa
Cu siguranta, dar mai asteptam putin sa se incalzeasca afara. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| SUPEEEEEEEEEER... eu am fost la Paris in Disneyland anul trecut, am ramas masca evident, nici nu-mi trecea prin cap k exista lucruri atat de frumoase... astept sa creasca capsu' mai repede, sa mergem impreuna cu ea (bine, teoretic si prima oara a fost cu mine, k era in burtica cam de 4-5 zile) |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Acum 2 ani cand am fost in Florida, desi stateam intr-o statiune relativ aproape de Disney World, nu am mers, desi Dan vroia, dar eu fiind burticoasa si cu ditai burtanul si oboseam extrem de repede, l-am convins sa mergem cand va avea Karina cativa anisori, ca altfel ma ofticam rau ca nu puteam vedea cat mai mult...biletele sunt destul de scumpe, depinde ce parcuri vrei sa vizitezi, s-ar aduna undeva la 100$/persoana/zi, dar se mai gasesc reduceri pe net, daca-ti iei pass pe mai multe zile ai o reducere substantiala, mai faci rost de un cupon de reducere de pe-o cutie de pepsi etc...merita vazut intr-o vacanta, as sta o saptamana sa ma invart pe acolo printre printi si printese, personaje din desene si alte minunatii pentru copii in care sa ma si dau ...data viitoare cand vom merge in keys in Florida, o sa ne oprim cateva zile si la Orlando...sunt convinsa ca nu numai fii-mea o sa fie superincantata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| A fost tare frumos in Disney, dar din punctul meu de vedere este frumos pentru o familie cu copilasi. Noi am fost singuri si sunt putine jocurile in care sa te dai si unde sa simti adrenalina (mountain-rousse, casa groazei). Mie mi-a placut cel mai mult de pana acum Parques de Atractiones din MAdrid! Biletul costa 25 de Euro de pers si te dadeai in ce vrei tu de cate ori vrei. O zi intraga am alergat prin parc si ne-am dat in toate nebuniile. IN DIneyland e ca intr-o carte de povesti, liniste, relaxare, mai putin jocuri si nebunii. Dar cui ii place asta e misto! Biletul a costat 45 de Euro de persoan, gasesti acolo mancare si bautura, insa cozile sunt enorme (la magazine si restaurante.) Exista si hoteluri in Disneyland insa camera pleaca de la 250 de Euro pe noapte. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Si noi ne dorim sa mergem la Disneyland , dar ne-am gandit ca anul acesta domnisoara nostra este inca prea mica.Cu siguranta vom merge la anul.Nu suntem siguri daca la Paris sau in California , dat fiind ca suntem invitati acolo. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nah, ca am ajuns si aici. E una dintre cele mai asteptate mini-vacante... mai mult pentru bucuria si entuziasmul celor mici. Clar, farmecul e altul traind totul prin prisma copiilor! Vom pleca in 4 ( noi 2 si piticii mari ) de pe 20 iulie pentru 3 nopti in Disney Village, apoi pentru inca 2 in Paris, cat sa le facem cunostinta picilor cu turnul, Sena, zoo, etc. De-abia asteptam! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Suuuuper! Ce incantati vor fi piticii! Hai, ca nu mai e chiar atat de mult! ... Si noi avem in plan, dar sa mai creasca piticutza. |
|
|