DISCUTII DESPRE ORICE ... CA SA NU CADEM OFF-TOPIC LA ALTE TEME
Subiectul anterior · Subiectul urmator
criss
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:45 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
da, fetelor, era vorba de coughend, un sirop indian de plante pe care nu l-am gasit ieri in farmacie. oana, spune-mi tu unde sa=l caut.oare
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
criss wrote:
da, fetelor, era vorba de coughend, un sirop indian de plante pe care nu l-am gasit ieri in farmacie. oana, spune-mi tu unde sa=l caut.oare

Incearca pe Magheru,la plafar,ca nu prea am mai vazut in farmacii,doar daca gasesti asa la noroc.
criss
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:52 AM
Nivel: Guest

multumesc.
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:52 AM
Nivel

criss wrote:
multumesc.

N-ai de ce,dar nu-ti garantez ca o sa gasesti,incearca in orice farmacie care ti-e in drum , mai ales daca e naturista.
Laura
Scris: Tuesday, December 4, 2007 6:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Postarea mea nu va avea nicio legatura cu subiectele anterioare. Am inceput si eu curatenia de Craciun si las calculatorul deschis pentru ca ii pun baietelului meu povesti sau muzica sa asculte in timp ce se joaca. Tentatia e mare,ma apropii de calculator,deschid mozilla si curiozitatea ma indreapta spre noile subiecte deschise pe forum. Concluzia: e bine ca am inceput curatenia mai devreme pentru ca asa voi avea timp sa va citesc,dar sa si finisez curatenia ras
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 4, 2007 6:22 PM
Nivel

Laura wrote:
Postarea mea nu va avea nicio legatura cu subiectele anterioare. Am inceput si eu curatenia de Craciun si las calculatorul deschis pentru ca ii pun baietelului meu povesti sau muzica sa asculte in timp ce se joaca. Tentatia e mare,ma apropii de calculator,deschid mozilla si curiozitatea ma indreapta spre noile subiecte deschise pe forum. Concluzia: e bine ca am inceput curatenia mai devreme pentru ca asa voi avea timp sa va citesc,dar sa si finisez curatenia ras

Aici scriem despre orice,deci da-i drumu`,tocmai de aia am facut topicul asta ca sa avem unde abera hohot hohot hohot
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:47 PM
Nivel

CONTINUAM AICI:

Mariuta,cum au formulat afirmatia cand ti-au refuzat pachetul?
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
oana, chiar nu vreau sa mai continui discutia, nu are rost.
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:52 PM
Nivel

mariuta wrote:
oana, chiar nu vreau sa mai continui discutia, nu are rost.

Stii care e chestia? Putini au inteles ideea, din pacate,dar in fine...
Alyna
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oana,eu cred ca am inteles care e ideea,doar ca fiecare are opinii proprii...si face cum crede de cuviinta.Imi pare rau ca din cauza postarilor noastre a fost inchis topicul Kokai,care poate ar mai fi avut nevoie de ajutor,sau pur si simplu ceva de afirmatuff
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 7:04 PM
Nivel

Alyna wrote:
Oana,eu cred ca am inteles care e ideea,doar ca fiecare are opinii proprii...si face cum crede de cuviinta.Imi pare rau ca din cauza postarilor noastre a fost inchis topicul Kokai,care poate ar mai fi avut nevoie de ajutor,sau pur si simplu ceva de afirmatuff

Ii deschid eu alt topic!
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 7:16 PM
Nivel

Gata,l-am deschis!
AdrianaC
Scris: Thursday, December 6, 2007 8:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Topicul a fost inchis din respect pentru Koka, pentru ca nu vreau sa judec pe nimeni mai ales daca nu cunosc personal.
Oana i-a deschis un topic nou in care cei care doresc sa ajute o pot face in continuare.

Totusi, mi-am permis sa sap putin pe net si am gasit asta (si nu numai, puteti sa sapati si singure, cautare in google dupa kokamys ras). Poate sa fie sau nu vorba de aceeasi persoana, asta nu e treaba mea ci a celor care sunt dispusi sa ajute.

"
17. kamy [Telefon: 0723279027] [Email: kokamys@yahoo.com] [Oras: constanta]
Ofer camera de sezon langa plaja Modern in Constanta cu 2 paturi duble, apa calda, tv, acces la bucatarie, acces la net 2 ore pe zi.400.000 lei camera pe noapte sau 200.000 de pers.

" - Sursa: http://www.estart.ro/anunturi/index.php?page=search&k=in%20constanta&cd=0&o=&m=2&t=0&p=2

Fiecare are liberul arbitru si face cum crede de cuviinta.

Un sfat, desi multi poate stiu, exista tot felul de fundatii care ajuta diverse categorii de persoane, batrani, copii, oameni cu cancer, cu sida, etc, etc. Pentru cei care doresc sa ajute, pot face acest lucru donand cei 2% parca din salariu catre fundatiile respective. Banii nu sunt in plus, sunt parte din ce mergea la stat. Nu stiu mai multe amanunte, dar sigur sunt persoane care ne pot ajuta cu mai multe detalii.

Si ca sa ma mai aberez si eu putin pe aici, ce mai ziceti voi fetelor si ce mai faceti !?!?!?

Imi e tare dor de voi si de zilele in care puteam sta de dimineata pana seara impreuna cu voi pe forum ! Acum minutele imi sunt numarate si fiecare e folosit cat mai bine cu putinta. Cu toate astea, ma prinde 2-3 noaptea fara sa dorm, iar dimineata la 7:30 o iau de la capat.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 8:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
si noua ne e dor de tine si de copilasi. ne bucuram ca ne-ai dat vesti bune despre voi (la Noutati despre noi). ti-am admirat minunatiile de pe magazin, felicitari inca o data pentru munca ta! sincer te admir! firstprize pupici
Kmy
Scris: Thursday, December 6, 2007 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Bravo, Adriana, felicitari.O mamica implinita cu adevarat:2 copii, servici si fericire cat incapebravo bravo bravo bravo bravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.