DISCUTII DESPRE ORICE ... CA SA NU CADEM OFF-TOPIC LA ALTE TEME
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:39 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
la bagajul de cala ma refer, in cel de mana nu am luat nimic, dar in cel mare verifica???
ca am luat cam multe, ca in singapore totul se da numai cu reteta, si am luat eu sa am... alcool
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:42 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bulibuli wrote:
la bagajul de cala ma refer, in cel de mana nu am luat nimic, dar in cel mare verifica???
ca am luat cam multe, ca in singapore totul se da numai cu reteta, si am luat eu sa am... alcool
eu stiam ca te controleaza si pastile nu ai voie....eu am avut si mi lea scos...iar inca odata iam zis k is ale mele si k nu ma pot urca in avion fara ele pentru ca depind de elel si ma lasat dar eu chiar aveam nevoie de acele pastile poti lua cateva dar nu in cantitate mare...pupici
bulibuli
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:50 AM

mama lui rik wrote:
eu stiam ca te controleaza si pastile nu ai voie....eu am avut si mi lea scos...iar inca odata iam zis k is ale mele si k nu ma pot urca in avion fara ele pentru ca depind de elel si ma lasat dar eu chiar aveam nevoie de acele pastile poti lua cateva dar nu in cantitate mare...pupici

oi vedea eu uff sper sa nu imi desfaca bagajul de cala totusiras
multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor pupici
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:52 AM
Nivel

bulibuli wrote:

oi vedea eu uff sper sa nu imi desfaca bagajul de cala totusiras
de desfacut nu il desface dar il trece prin chestia aia care vede la calculator...ei lasa ca poate atunci nu se vor uita...vor avea privirea atintita catre tine....ca la cat te-ai pregatit baiat,manichiurik o sa aiba pe cine admira!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici sper sa nu te superi de ce am zis!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:58 AM

mama lui rik wrote:
de desfacut nu il desface dar il trece prin chestia aia care vede la calculator...ei lasa ca poate atunci nu se vor uita...vor avea privirea atintita catre tine....ca la cat te-ai pregatit baiat,manichiurik o sa aiba pe cine admira!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici sper sa nu te superi de ce am zis!!!computerlove computerlove computerlove computerlove

nu, chiar m-am inveselit hohot hohot daca e cazul mai renunt la ele... dar daca am reteta pt ele e ok atunci??
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:00 AM
Nivel

bulibuli wrote:

nu, chiar m-am inveselit hohot hohot daca e cazul mai renunt la ele... dar daca am reteta pt ele e ok atunci??
da ok fara probleme numai sa ai reteta...ma bucur ca te-am inveselitcomputerlove computerlove computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:08 AM

mama lui rik wrote:
da ok fara probleme numai sa ai reteta...ma bucur ca te-am inveselitcomputerlove computerlove computerlove computerlove

aa perfect, imi fac niste retete dimineata, inainte de plecare, pe numele meu si al sotului, am rezolvat problema yes
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:09 AM
Nivel

bulibuli wrote:

aa perfect, imi fac niste retete dimineata, inainte de plecare, pe numele meu si al sotului, am rezolvat problema yes
pupici pupici pupici pupici drum bun si sanatate multa sa nu fi nevoita sa foloseti pastile!!ras ras ras
bulibuli
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:14 AM

multumesc de urari si raspunsuri, va pup pupici
shirel
Scris: Wednesday, June 2, 2010 3:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Sunt printre voi reprezentatoare a firmei Avon?Am nevoie de un parfum de la Avon!
Mela
Scris: Wednesday, June 2, 2010 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,din cate stiu Raly e reprezentant Avon.
shirel
Scris: Wednesday, June 2, 2010 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Shirel,din cate stiu Raly e reprezentant Avon.

Aaaaa,da buna mea prietena si eu nu stiam!Merci de informatie!pupici pupici
raly
Scris: Wednesday, June 2, 2010 7:50 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Prezent!Dorintele voastre se implinesc!pupici pupici
AlexandraL
Scris: Friday, June 4, 2010 1:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Am primit pe mail:

«Despre salariile în Letonia»

Pentru cei care nu cunosc si pentru cei care cunosc, dar o fac pe prostii (nestiutorii), cetatenii letonieni au dat în judecata guvernul lor la Tribunalele Europene, pentru ca a semnat întelegerea cu FMI si le-au taiat salariile si pensiile, si au CASTIGAT... Guvernul acestei tari este obligat acum sa readuca salariile si pensiile la nivelurile de dinainte de întelegerea cu FMI...!

Potrivit hotararii judecatoresti, micsorarea pensiilor si a salariilor este anticonstitutionala, pentru ca salariul constituie parte incontestabila a dreptului de proprietate a unei persoane fizice, iar micsorarea acestui drept constituie o incalcare flagranta din partea statului fata de salariat sau pensionar. Statul poate apela la neputinta de a plati, iar nu la micsorarea arbitrara a salariului sau a pensiei.
raly
Scris: Friday, June 4, 2010 7:17 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Interesantras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.