DISCUTII DESPRE ORICE ... CA SA NU CADEM OFF-TOPIC LA ALTE TEME
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, December 18, 2008 12:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Wow, Katy, ce interesant! love love Am la ce sa ma gandesc acum! oare In Piatra sigur nu gasesc eu asa ceva! Buli daca gasesti asa ceva pe la Iasi sa-mi zici si mie! pupici angel
bulibuli
Scris: Thursday, December 18, 2008 12:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
da, am vazut si eu pe net, dai comanda de cana termosensibila...
dar mie imi trebuie pana maine, asa ca gasesc in oras, stiu sigur ca fac in cateva locuri, dar nu stiu daca au si cani termosensibile, daca gasesc te anunt si pe tine Liz
sau pot sa iti dau link sa faci comanda pe net , era vreo 50 lei cana aia... nu pun link aici ca sa nu fac reclama, iti trimit pe ym, ok?
Anelise
Scris: Thursday, December 18, 2008 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Da, da. pupici pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, December 18, 2008 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
bulibuli wrote:
fetelor, in special cele din Iasi dar nu numai, imi puteti spune unde pot sa fac o cana personalizata, cu poza, sa iasa bine dar mai ales as vrea sa stiu cat dureaza, in cat timp mi-o da??!!
si unde pot inscriptiona ceva pe un obiect metalic, oare unde fac verighetele pot face si pe alte metale, mai dure decat aurul?
Bulibuli,stiu ca in Carrefour se fac lucruri personalizate...din pacate nu stiu cat dureaza!
Incearca la Coriolan...poate inscriptoneaza si alte metale!
bulibuli
Scris: Thursday, December 18, 2008 5:53 PM

In Carrefour am facut cana, a iesit super si mi-a facut-o pe loc, cam in 15 minute a fost gata .. pentru metale nu am gasit, si era cam din scurt... le-am lasat asa
Alina
Scris: Thursday, December 18, 2008 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Katy, astept deatlii, foto, pret. computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, December 18, 2008 8:45 PM
Nivel

bulibuli wrote:
In Carrefour am facut cana, a iesit super si mi-a facut-o pe loc, cam in 15 minute a fost gata .. pentru metale nu am gasit, si era cam din scurt... le-am lasat asa
Cat te-a ajuns de facut cana?
raly
Scris: Sunday, December 21, 2008 9:45 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buli,nu ne areti cana?majoreta majoreta majoreta
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 21, 2008 11:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

bulibuli wrote:
fetelor, in special cele din Iasi dar nu numai, imi puteti spune unde pot sa fac o cana personalizata, cu poza, sa iasa bine dar mai ales as vrea sa stiu cat dureaza, in cat timp mi-o da??!!
si unde pot inscriptiona ceva pe un obiect metalic, oare unde fac verighetele pot face si pe alte metale, mai dure decat aurul?

se pot face inscriptii pe obiecte metalice la un magazin de pe Str V. Alecsandri, dinspre Cuza VOda spre B-dul Independentei, pe langa Finley Club, straduta aceea cu sens unic spre medicina. tre` sa o stii. se gaseste usor.
bulibuli
Scris: Tuesday, December 23, 2008 9:56 AM

mariuta wrote:

se pot face inscriptii pe obiecte metalice la un magazin de pe Str V. Alecsandri, dinspre Cuza VOda spre B-dul Independentei, pe langa Finley Club, straduta aceea cu sens unic spre medicina. tre` sa o stii. se gaseste usor.

Sarumana, dar deja am dat cadoul.. nu-i nimic, bine ca stiu pt data viitoare pupici

Cana a costat 30 lei, cea termosensibila cred ca era 50, am vazut ca faceau si acolo, alaturi de multe altele: calendare, tricouri, fetze de perna.. etc. - la chiosculetul ala din fatza supermarketului, pe partea cu locul de joaca al copiilor..
Fetelor, cana a iesit bine, poza exact cum era ea, clara, culorile ok, as pune poza, dar trebuie sa cenzurez intai...ras
TeosOf
Scris: Sunday, December 28, 2008 10:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Stiti cumva ce inseamna sa-ti dea cineva credit fotografic?
bulibuli
Scris: Saturday, January 10, 2009 10:30 PM

pun poza cu cana, cum am promis...
voi pune si cu cea primita de la fete, dar inca nu am pozat-o sic

bulibuli
Scris: Saturday, January 10, 2009 10:59 PM

si mai am o intrebare: ce stiti de regulile privind medicamentele cand calatoresti cu avionul?
..ca am luat cam multe, mi-am facut rezerve, luand in considerare orice scenariu posibil... si parca as mai fi luat ceva, dar... alcool
si ma tem sa nu am probleme cu ele, e vreo regula care zice ca nu am voie sa am, sau e o limita, sau trebuie sa am reteta pentru unele din ele???scratch
Ely
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bulibuli eu zic sa nu iei multe.Eu am luat o ampicilina cu mine;de obicei nu iau multe de teama sa nu zica ceva cand treci prin aparatele lor care te scaneaza.Auzisem de la cineva ca i-a cerut reteta ca sa justifice .Lichide nu ai voie ;poti cumpara di Dutty free dupa ce treci de aparate.pupici
AlexandraL
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Eu stiu ca nu ai voie cu medicamente in bagajul de cabina (bineinteles, se accepta in caz de necesitate imediata-antibioticele de exemplu). In bagajul de cala eu am pus mereu medicamente, si niciodata nu am avut probleme.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.